Skoči na vsebino

Če bi bile v nedeljo volitve za predsednika države...

miki

Priporočene objave

Mater a je kdo gledal današnje soočenje na POPu?

jep.

obljube, obljube, obljube ..... :evil: :evil: :2gunfire:

bla, bla, bla, .....

ma itak je vse brez veze. škoda dnarja za volitve, sej že zdej vemo kdo bo zmagal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mater a je kdo gledal današnje soočenje na POPu?

jep.

obljube, obljube, obljube ..... :evil: :evil: :2gunfire:

bla, bla, bla, .....

ma itak je vse brez veze. škoda dnarja za volitve, sej že zdej vemo kdo bo zmagal.

obljube? lepetanje, brcanje v meglo, blablabla v glavnem....

Ja vemo - zmagal bo Gorazd Drevenšek :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Veste, kaj mi gre najbolj na k******?

To, da so najhujši blebetači, ki šimfajo prejšnji sistem tisti, ki se jim je najbolje godilo v njem! Ne bi omenjal raznih Bernikov, Tršarjev pa raznih akademikov...

Zdej pa tisti, ki so se priskledili, obrnejo plato pa udri, prokleti sluzoti....

Kar se mene tiče, imajo tisti, ki volijo Janšo, Bajuke in ostale ENAKO oprane možgane, kot tisti, ki so proti (including me)...ERGO!

Ne bo mi npr. Dane neki lapal o tem, kok je pa on na jasnem z situacijo, pa kok ma on pa njegovi somošljeniki prav, vsi ostali so pa ovce! Pobira pa vso bedarijo, ki jo prebere, ne vem kje, pa to vzame za suho zlato, ker jo je napisal NJEGOV novinar...Pa ne mi govort, da ne bi volil za Janšo ali Bajuka, če bi kandidirali...Zelo prozorno!

Pa brez zamere! :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Soočenja kandidatov? Bljaaak in bruuuhh. Za hec gledal včeraj, da vidim, če so kej k pamet pršli.

Od včeraj utrjen v naslednjih odločitvah:

Ne grem volit, ker enostavno ne morem določiti, kdo bi bil najmanj škodljiv.

Ne gledam tud ene predvolilne oddaje več. Pr televizorju si bom prštimu cegu za po glav, če se slučajno zmotim.

Nekaj starih revij iz garaže nazaj v dnevno sobo, ker predvidevam, da ne bo nič za videt po TV. Tko kot ponavad, sam da zaradi vremena se bo težko na moped usest pa pelat.

Sklep: Ko jebe volitve? Jst ne! :evil: :evil: :evil: :evil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vcer k je blu na Tv, tisto sranje, me je srat prijelo. Gledala sm 5 min, pa nism mogla zdrzat, tko da sploh ne vem, ce bi koga volila.

:roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po včerajšnjem dolgočasju na obeh TV (KJER IDIOT SI JE ZMISLU ISTOČASNO ODDAJO) sem se dokončno odločil: VOLILNIH JAJC NE BOM VEČ SPREMLJAL (ker je to zguba časa); NA VOLITVE NE BOM ŠEL (ker je čist useen, kjer i*** bo izvoljen). Tko al tko je pa politika kurba (kot je rekel moj stari oče); vsak, ne glede na barvo obljublja in farba (pa laže) dokler ne pride do korita. Pol pa svinja in krade zase in svojo drhal kolikor le more! Tako, pa sem povedal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tko al tko je pa politika kurba (kot je rekel moj stari oče); vsak, ne glede na barvo obljublja in farba (pa laže) dokler ne pride do korita. Pol pa svinja in krade zase in svojo drhal kolikor le more! Tako, pa sem povedal.

Zato pa je najbolje volit tiste, ki so že pri koritu. Se jim ne da več toliko grebst in krast.

Ta nove moraš na novo nafutrat.

:cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tko al tko je pa politika kurba (kot je rekel moj stari oče); vsak, ne glede na barvo obljublja in farba (pa laže) dokler ne pride do korita. Pol pa svinja in krade zase in svojo drhal kolikor le more! Tako, pa sem povedal.

Zato pa je najbolje volit tiste, ki so že pri koritu. Se jim ne da več toliko grebst in krast.

Se pa tud strinjam: če že moraš izbrat eno zlo, izberi manjšega :lol:

Če se samo spomnim, kako so ga "desni" srali tiste par mesecev, ko se jim je prikazala Marija.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Podobno razmisljava :wink:

FLAYO

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

potem,ko sem vceraj malo spremljal tisto "kvazi debato" na TV se mi samo se smeje. :lol: :lol: :lol: :lol:

No vidiš, Ice, ni tako hudo, kot se zdi na prvi pogled. Še huje je :!: :!: :!: :wink: :D

PEPE

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne bo mi npr. Dane neki lapal o tem, kok je pa on na jasnem z situacijo, pa kok ma on pa njegovi somošljeniki prav, vsi ostali so pa ovce! Pobira pa vso bedarijo, ki jo prebere, ne vem kje, pa to vzame za suho zlato, ker jo je napisal NJEGOV novinar...Pa ne mi govort, da ne bi volil za Janšo ali Bajuka, če bi kandidirali...Zelo prozorno!

Pa brez zamere! :roll:

Veš kaj drž se tistga kar sem napisal. Še enkrat si preber če ne razumeš kaj sem napisal povej ti bom razližil drugače. Kaj vsi tko radi polagate besede drugim v usta. Čist vsen koga volim in me tudi ne zanima koga volite drugi, pač polemiziram. Vi lahko jaz pa ne al kaj. Sej ne bom več oblubim sam ne me tepst.

Še enkrat napišem kar sem že večkrat :twisted: :twisted: oblast je najbolj pokvarljivo blago na svetu :twisted: :twisted: . Sam de se ne bo zdej najdu kakšen pametnjakovič in reku pol pa volmo te, ki so že pokvarjeni.

Za zmeraj kučana, drnovšeka etc. jupie, bljek nehigijensko usmrajeno.

Ukvarjam se s poslom in ker nisem v sistemu me ta vsakokrat spusti pri talanju mojega-našega denarja pol naj grem pa na cesto in demonstriram za njih al kaj. Ko me je treba ogulit me pa zmeraj najdejo.

Oblast z dolgim stažem se ukalupi in ni sposobna več napredovat.

Če pa gdo misli da ni nobenga sposobnega peljat stvari bolje potem mu pa Bog pomagaj. 60 let so stvari peljejo bolje pa smo še vedno zadnji vagon v kompoziciji čudno čudno pa tako sposobni so.

Zagovarjite svoje sam puste tud drugim da jih tud.

pa pa

dane

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kučana za dosmrtnega predednika !

Kekca za dosmrtnega sekretarja!!!!

Unidos venceremos!

PEPE

pepeta za pomočnika nosilca partizanske spomenice...

No pasaran !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mater ste naivni. Kter lopov se je pa še zadovoljiv z tisti kar ima.

Če vidi da mu noče nobeden nič bo karadel še več itd. itd.

Slepota je huda stvar. Nikomur je ne privoščim.

lp dane

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mater ste naivni. Kter lopov se je pa še zadovoljiv z tisti kar ima.

Če vidi da mu noče nobeden nič bo karadel še več itd. itd.

Slepota je huda stvar. Nikomur je ne privoščim.

lp dane

Ma sej sem ti že enkrat rekel, to je tako, ker te noben ne posluša, pol pa je kar je.

Za nas si predober, pa še mi smo preglupi in teleta.

Dokler bodo taki kot sem jaz and company, do takrat nas bodo tile naši scat vozili da ni res.

V bistvu je treba ljudi zamenjat.

Ma jaz bo kar sam, kmalu odmrl.

:?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kučana za dosmrtnega predednika !

Kekca za dosmrtnega sekretarja!!!!

Unidos venceremos!

PEPE

je tako ja, pa bodo še danes partizani s hoste hodil :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

je tako ja, pa bodo še danes partizani s hoste hodil :P

Sramežljiv, pozabil si dodati pomembno besedo "dosmrtnega"

PEPE

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!