Chebi Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 Včer sm gledu na TVS intervjuj za Arharjem. In morm rečt da je bil tip čist beden, sej ne zna spravt skupi niti enga smiselnega stavka, na vsako novinarkino provokativno vprašanje pa je kot petletnik odgovoril z: A res?. Mislm če se že grejo politiko, naj bi vsaj kakšn tečaj govorništva obiskal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 22, 2002 Deli Objavljeno Oktober 22, 2002 Včer sm gledu na TVS intervjuj za Arharjem. In morm rečt da je bil tip čist beden, sej ne zna spravt skupi niti enga smiselnega stavka, na vsako novinarkino provokativno vprašanje pa je kot petletnik odgovoril z: A res?. Mislm če se že grejo politiko, naj bi vsaj kakšn tečaj govorništva obiskal... Predvsem se možakar ni znal braniti obtožb pomojem zelo dobre voditeljice Korenove. Zelo mlačno je odgovoarjal, predvsem pa mlačno zanikal obtožbe, ki mu jih je navedla. Upam, da bodo drugi kandidati deležni enake torture, oz. enako kakovostne obdelave voditelj a (ice) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Oktober 24, 2002 Deli Objavljeno Oktober 24, 2002 Po včerajšnjem dolgočasju na obeh TV (KJER IDIOT SI JE ZMISLU ISTOČASNO ODDAJO) sem se dokončno odločil: VOLILNIH JAJC NE BOM VEČ SPREMLJAL (ker je to zguba časa); NA VOLITVE NE BOM ŠEL (ker je čist useen, kjer i*** bo izvoljen). Tko al tko je pa politika kurba (kot je rekel moj stari oče); vsak, ne glede na barvo obljublja in farba (pa laže) dokler ne pride do korita. Pol pa svinja in krade zase in svojo drhal kolikor le more! Tako, pa sem povedal. Ta in pa ran-ova teorija o koritnikih kateri so si že vse nagrebli mi je znana... Pred vsakimi volitvami hodi po terenu polno agitatorjev, kateri ponavljajo popolnoma enke besede... Ponavadi jih že ob 8.00 srečaš na volišču in ugotoviš da so volili Združeno listo ali LDS... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 25, 2002 Deli Objavljeno Oktober 25, 2002 Ta in pa ran-ova teorija o koritnikih kateri so si že vse nagrebli mi je znana... Pred vsakimi volitvami hodi po terenu polno agitatorjev, kateri ponavljajo popolnoma enke besede... Ponavadi jih že ob 8.00 srečaš na volišču in ugotoviš da so volili Združeno listo ali LDS... O porka duš, a zdej bom moral že ob sedmih vstat, da bom ob osmih na volišču. Pa še razkrinkal so me. Se bo treba kaj drugega zmislit. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 25, 2002 Deli Objavljeno Oktober 25, 2002 Pred vsakimi volitvami hodi po terenu polno agitatorjev, kateri ponavljajo popolnoma enke besede... Ponavadi jih že ob 8.00 srečaš na volišču in ugotoviš da so volili Združeno listo ali LDS... Ja seveda, ker uni od Nsi in SDS-a so takrat pri maši! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Oktober 25, 2002 Deli Objavljeno Oktober 25, 2002 Lojzi maše se začnejo v naši fari od 7. pa do 12. ure., za tiste, ki pa raje volijo zvečer pa po 19. uri, tako da lahko združijo pot... Najprej volišče, potem pa en Očenaš za dober rezultat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Oktober 25, 2002 Deli Objavljeno Oktober 25, 2002 Ja seveda, ker uni od Nsi in SDS-a so takrat pri maši! Da so tam oni od Nsi bi se verjel, zakaj bi bili pa tam oni od SDS mi pa ni jasno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Oktober 25, 2002 Deli Objavljeno Oktober 25, 2002 Sicer pa men neki drugega ni jasno... ne spomnim se, kdaj bi jaz osebno v tej anketi oddal svoj glas. Je še kdo imel enak problem? :?: Sploh bi pa lahko naredili anketo s pravimi kandidati! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Oktober 25, 2002 Deli Objavljeno Oktober 25, 2002 Je še kdo imel enak problem? :?: Hmm ne, meni je delalo ... Sploh bi pa lahko naredili anketo s pravimi kandidati! To je pa res .. Bizgec kolikor vem ne kandidira, manjka pa oni geriatrik ... Bucar :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 Bučar je včeraj izjavil "...vsak 'pikzignar' že ne more prit do predsednika države...." :D Bučarja za predsednika...cr by Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 Bučar je včeraj izjavil "...vsak 'pikzignar' že ne more prit do predsednika države...." :D Bučarja za predsednika...cr by Desmo Njega bi lahko kar za dosmrtnega. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 Bučar je včeraj izjavil "...vsak 'pikzignar' že ne more prit do predsednika države...." :D Bučarja za predsednika...cr by Desmo Njega bi lahko kar za dosmrtnega. :wink: KAR NE BI DOLGO TRAJALO... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 ..sploh ne bi bilo treba ustave popravljat, kjer piše "da lahko ena in ista oseba le dvakrat zaporedoma kandidira za predsednika...." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 Ta in pa ran-ova teorija o koritnikih kateri so si že vse nagrebli mi je znana... Pred vsakimi volitvami hodi po terenu polno agitatorjev, kateri ponavljajo popolnoma enke besede... Ponavadi jih že ob 8.00 srečaš na volišču in ugotoviš da so volili Združeno listo ali LDS... aja pri nas so pa bajukovci in janševci taki najbolj zagreti. sploh bajukovci so pri nas itak sami bivši partici (al pa so jim vsaj v rit lezli) tam okoli 60-70 stari, ki so naenkrat pred 10 leti postali ULTRA verni in začeli v cerkvo 2xdnevno hodit. prvo se zaradi ljubic ločijo, pol jih te pustijo, oni pa začnejo v cerkvo hodit ko zmešani in pluvat po "totalitarni" oblasi pod katero so vsi uspešni privatniki postali, v kapitalizmu pa vse zapravli. svašta :shock: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 JANEZA ZA PREDSEDNIKAJ Janez je bil mlad in rad je jedel žgance, Janez je bil velik, je polno imel moči. Janez je bil vedno prvi. Janez je prvi ukradel gumbe, Janez je prvi streljal vrabce, Janez je prvi vlamljal v vikend, Janez je prvi letel iz šole, Janez je prvi pretepel starše, Janez je prvi praizkusil mamila, Janez je prvi ponarejal denar, Janez je prvi ustrelil ženo, Janez je prvi pristal v zaporu, Janez je prvi pobegnil v Čile. Janez zdaj v Čilu izdeluje medalje. Le Bog je prvi zapovedal: " Medalje naj dobe le prvi ! " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 Opa, tega Janeza bosta pa Rode in Peterle kmalu pripeljala na slovensko politično sceno... :wink: :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 Opa, tega Janeza bosta pa Rode in Peterle kmalu pripeljala na slovensko politično sceno... :wink: :P :lol: Ako ga že nista.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 Kekec ne bi želel, da se boš prekuru. A ti je to zaloga, ali sprot na novo ustvarjaš ? 8) :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 Kekec ne bi želel, da se boš prekuru. A ti je to zaloga, ali sprot na novo ustvarjaš ? 8) :?: Ja,dejte me na ketno-drugače se ne bom ustavil.... HUDIČ JE BIL NA KONCU U PETEM KLASU SM SE ZAREŽU K PRASEC TA STARA JE ZNORELA K PRASICA TOTALKA PRED USEM KLASOM MI JE PUVEDALA DA JE MOJ SMEH CINIČEN JEST TAKRAT TUT UD DELEČ NISM VEDU KWA ZA EN KURAC PA TO PUMEN PA SM SE ŠE ENKRAT ZAREŽU POL JE BIW ŠELE HUDIČ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 JANEZA ZA PREDSEDNIKAJ Janez je bil mlad in rad je jedel žgance, Janez je bil velik, je polno imel moči. Janez je bil vedno prvi. Janez je prvi ukradel gumbe, Janez je prvi streljal vrabce, Janez je prvi vlamljal v vikend, Janez je prvi letel iz šole, Janez je prvi pretepel starše, Janez je prvi praizkusil mamila, Janez je prvi ponarejal denar, Janez je prvi ustrelil ženo, Janez je prvi pristal v zaporu, Janez je prvi pobegnil v Čile. Janez zdaj v Čilu izdeluje medalje. Le Bog je prvi zapovedal: " Medalje naj dobe le prvi ! " Kekec, da nisi ti preveč Janija Kovačiča v mladosti poslušou !? :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 Kekec, da nisi ti preveč Janija Kovačiča v mladosti poslušou !? :wink: Pa ne samo v mladosti... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 30, 2002 Deli Objavljeno Oktober 30, 2002 Kekec, da nisi ti preveč Janija Kovačiča v mladosti poslušou !? :wink: Pa ne samo v mladosti... :twisted: Jasno-Jani je zakon ! (misliš na pesem Žare lepotec...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Jst sam pravm- če ne bi bilo Jelinčiča PL.8) pa Brezigarjeve :evil: bi blo res dolgčas v tem predvolilnem času :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Kekec tale tvoja tazadna pesmca je pa kr smešna :D :D drgač pa sploh ne vem kwa se tolk obremenjujete okrog politke, sej itak nimamo nobene besede pri tem, kaj bodo politiki počeli (beri kradli) na koncu ne bo nobeden spet nč naredu tko kt je blo zmeram do zdej :( moj strokovni komentar: ko jih j*** Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno November 18, 2002 Deli Objavljeno November 18, 2002 ja ene volitve so že mimo ostala pa sta dva kandidata.....in cel kup bivših predsedniških kandidatov :lol: no pa se še zmer vsi pojavljajo v javnosti kaj si mislite o izjavi bivšega kandidata, da ne ve če bo sploh šel koga volit(studio city) :?: kao zdej ko nega ni pa ni noben več dobr,k ne more zase glasovat :lol: :lol: ne vem al je to fovšija al se pa sam sebi smili :twisted: a temu se reče politična pasivnost, nezanimanje za politiko :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se