Ice Objavljeno November 18, 2002 Deli Objavljeno November 18, 2002 "C bi bile v nedeljo volitve za predsednika države..." vas 55% ne bi slo voliti.upam,da se motim......samo mislim,da ne. :roll: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno November 19, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 19, 2002 "C bi bile v nedeljo volitve za predsednika države..." vas 55% ne bi slo voliti.upam,da se motim......samo mislim,da ne. :roll: :? eh seveda gremo volit :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 19, 2002 Deli Objavljeno November 19, 2002 "C bi bile v nedeljo volitve za predsednika države..." vas 55% ne bi slo voliti.upam,da se motim......samo mislim,da ne. :roll: :? eh seveda gremo volit :wink: Da se ti da obuvat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 19, 2002 Deli Objavljeno November 19, 2002 "C bi bile v nedeljo volitve za predsednika države..." vas 55% ne bi slo voliti.upam,da se motim......samo mislim,da ne. :roll: :? eh seveda gremo volit :wink: Da se ti da obuvat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: Poleg tega, da se bom obula, si bom oblekla tudi eno izmed "taboljših nedeljskih" oblek. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 19, 2002 Deli Objavljeno November 19, 2002 Poleg tega, da se bom obula, si bom oblekla tudi eno izmed "taboljših nedeljskih" oblek. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 19, 2002 Deli Objavljeno November 19, 2002 Poleg tega, da se bom obula, si bom oblekla tudi eno izmed "taboljših nedeljskih" oblek. 8) Zelo p®ozorno od tebe...upam ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 19, 2002 Deli Objavljeno November 19, 2002 Poleg tega, da se bom obula, si bom oblekla tudi eno izmed "taboljših nedeljskih" oblek. 8) A a a a ....... protokolarna (neprozorna) temno modra :roll: Bo vredu? Aha - torej ni "taboljša nedelska", ampak "tazagmašna" :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 19, 2002 Deli Objavljeno November 19, 2002 Poleg tega, da se bom obula, si bom oblekla tudi eno izmed "taboljših nedeljskih" oblek. 8) A a a a ....... protokolarna (neprozorna) temno modra :roll: Bo vredu? Aha - torej ni "taboljša nedelska", ampak "tazagmašna" :twisted: Mašo si lahko nardim kjerkoli in kadarkoli. Za to ne potrebujem cerkve. Pa tudi volitev ne. :evil: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 19, 2002 Deli Objavljeno November 19, 2002 Matr se vlečejo tele volitve. Sem mislu de bo hitr konc pa sem se tko kt zmeri zmotu :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 19, 2002 Deli Objavljeno November 19, 2002 Matr se vlečejo tele volitve. Sem mislu de bo hitr konc pa sem se tko kt zmeri zmotu :evil: Nič ne maraj.... motiti se je človeško 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 Mogoče bo pa MAKSI čez 4 leta predlagal svojega kandidata :lol: Sej tistih 5000 podpisov pomoje nebi bilo težko zbrat :wink: Pol bo pa udeležba 99% :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 Mogoče bo pa MAKSI čez 4 leta predlagal svojega kandidata :lol: Sej tistih 5000 podpisov pomoje nebi bilo težko zbrat :wink: Pol bo pa udeležba 99% :lol: Ice, a bi ti morda bil pripravljen voditi majhno državico s približno 20.000 motoristi? :twisted: Rezidenco lahko imaš še vedno v Grazu :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Distanciral sem se od leve in desne opcije. Volil sem samo ženske. Izgubil sem na celi črti. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Volil sem samo ženske. Izgubil sem na celi črti. :cry: volim, volim, volim, volim žene samo one malo manje vole mene.... A je to srčika tvojega sporočila? Si za ustanovitev kakega kluba? PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Volil sem samo ženske. Izgubil sem na celi črti. :cry: volim, volim, volim, volim žene samo one malo manje vole mene.... A je to srčika tvojega sporočila? Si za ustanovitev kakega kluba? PEPE Pepe, vse se lahko zgodi. :wink: :D p.s. Pa to me mal skrbi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 kdo JE zdaj sel voliti?! .......roke gor...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 roka gor :) ... te pravice si pa ne pustim vzeti. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 p.s. Pa to me mal skrbi. Nič skrbet, RAN, saj veš: ...nikad nije kasno da se ljubi strasno.... :lol: :lol: (Čeprav, roko na srce, tudi jaz včasih bolj slabo spim, pa naj ta info ostane strogo med nama :!: ) PEPE BTW, Ice, si morebiti kje zasledil mojo roko? Nisi?? Je tudi ne boš, ni šans, dokler ne bom imel res občutka, da je vredno med čem izbirati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 kdo JE zdaj sel voliti?! .......roke gor...... Če je šol pa kdo šele zdej volit, je pa mal pozn... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 kdo JE zdaj sel voliti?! .......roke gor...... Jaz ... ze vceraj :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Evo tokrat tut moje roke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Se pridružujem mnenju Pepeta sploh glede tistega kar je napisal pri BTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 rokica gor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Val46ossi Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 evo tut moja roka :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Tudi moja roka je visoko in ponosno dvignjena! Pa Kekec je sigurno tud volil, drugače v Ljubljani ne bi zmagali komunajzerji :lol: 8) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se