Brrrm Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Ha, ha. Dvakrat obkrožil, dvakrat zmagal :wink: 8) Moram to še na loto prenest. Samo, tam se prekriža, ne obkroži. Verjetno je to krivo :twisted: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Evo roke 8) : Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 seveda sem volil, domobranci pa že ne bojo zmagali!!!! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 seveda sem volil, domobranci pa že ne bojo zmagali!!!! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Moja rokca tut gor :lilangel: p.s. RAN????? PEPE????? p.p.s. Da mi je to što nije.... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 p.s. RAN????? PEPE????? Khm, Manuela, žal nisem razumel vprašanja :oops: A lahko še enkrat malo bolj počasi, recimo za telebane?? Pliiiiiis. PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Tudi moja roka je visoko in ponosno dvignjena! Pa Kekec je sigurno tud volil, drugače v Ljubljani ne bi zmagali komunajzerji :lol: 8) :wink: He,he... v nedeljo sem ponosno nadel rdeče boksarce .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 p.s. RAN????? PEPE????? p.p.s. Da mi je to što nije.... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Tko kot sem napisal, nič kar sem obkrožil ni zmagalo. Popoln luzer. Pravi Crnkovič :Delitve so - samo tolerance se je treba navaditi. Pa sem rekel: ne bo delitev bodo samo ženske in izgubil Prosto ko pasulj :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 p.s. RAN????? PEPE????? p.p.s. Da mi je to što nije.... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Tko kot sem napisal, nič kar sem obkrožil ni zmagalo. Popoln luzer. Pravi Crnkovič :Delitve so - samo tolerance se je treba navaditi. Pa sem rekel: ne bo delitev bodo samo ženske in izgubil Prosto ko pasulj :( Ti nisi luzer. :!: Zase že ne. :!: :cry: (Za podrobnejše informacije in navodila se obrnite na najbližjega prodajalca gospodinjskih aparatov press) :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Tudi moja roka je visoko in ponosno dvignjena! Pa Kekec je sigurno tud volil, drugače v Ljubljani ne bi zmagali komunajzerji :lol: 8) :wink: He,he... v nedeljo sem ponosno nadel rdeče boksarce .... Kekec nosi boksarce :?: :?: :shock: :shock: :shock: Tell me lies, tell me sweet little lies..... :roll: :roll: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se