x8r-x Objavljeno Julij 4, 2002 Deli Objavljeno Julij 4, 2002 A kdo ve, kje bi se lahko dobilo kaj takega? Tnx :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Julij 5, 2002 Deli Objavljeno Julij 5, 2002 A so to ročke na balanci? Blage nimam. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Julij 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2002 Ročke so ja. In mene me ful matrajo da bi imel take! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Julij 5, 2002 Deli Objavljeno Julij 5, 2002 Se mi je zdel, da ni pripomoček za ovdovelo staro mamo... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Julij 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2002 Ok, zdaj ki smo ugotovili kaj je pa me še zanima, če kdo ve kje bi se dalo to dobit? :puppydogeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Julij 6, 2002 Deli Objavljeno Julij 6, 2002 poglej na servisu. na našem jih majo sicer ne vem če take kot na sliki ampak majo pa jih. samo jas osebno tega nebi mel. se sveti tak šmekersko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Julij 6, 2002 Deli Objavljeno Julij 6, 2002 Pomojem ful težko :( Zgledajo bolj čoperistične ročke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
loubega Objavljeno Julij 11, 2002 Deli Objavljeno Julij 11, 2002 Pomojem ful težko :( Zgledajo bolj čoperistične ročke. Težka, stari! Čoperčki majo bol usekan na črno pa krom :black: To bi kvečjemu dubu zuni, ča pa se slučajno da kje v naši štacuni naročit, te oropajo ziher za 50%, žal je taka navada med trgovci :2gunfire: Poglej v topič o trgovcih (tujih), lahk ma to kkšna trgovina z oprema za cestake :silly: LP :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Julij 11, 2002 Deli Objavljeno Julij 11, 2002 Težka, stari! Čoperčki majo bol usekan na črno pa krom Kje pa! Poglej si kakšen čoperski katalog ali pa vsaj Polo pa boš v njemu najdu nemalo število celo rumeno flurescentnih ročk za custom motocikle (ki so največkrat čoperji). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIC-CAR Objavljeno Maj 9, 2004 Deli Objavljeno Maj 9, 2004 Ej lahk da jih majo tut v TCimotoshopu. MIC :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIC-CAR Objavljeno Maj 9, 2004 Deli Objavljeno Maj 9, 2004 Ej lahk da jih majo tut v TC motoshopu. MIC :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se