adil Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 (popravljeno) Ko sm neregistriran uporabnik, izgine tema LJUBEZEN(mogoč še kira :? ). Zakaj to oz boste to kej porihtal? Popravljeno Januar 24, 2007. Popravil adil
Noise Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 Ne. Neregistriranim uporabnikom ne ponujamo posebnih storitev. Samo če si registriran uporabnik lahko vidiš nekatere forumske kategorije, oddajaš oglase, koledar dogodkov, imaš naročnino na novice itd. Pripravljamo nove storitve, ki bodo življenje na ms.com registriranim uporabnikom še polepšale. Stay tuned :)
Zdrawc Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 Pripravljamo nove storitve, ki bodo življenje na ms.com registriranim uporabnikom še polepšale. Stay tuned :) A bomo dobili nevirtualno piwnico B)
Rokovnjač Objavljeno Februar 5, 2007 Opozori Objavljeno Februar 5, 2007 Kje se skriva tema o dogodivščinah Moto kluba Rokovnjači? :eek: Na zacetku je bila v segmuntu SPLOŠNO, kasneje v Moto dogodkih, zdej jo pa ne najdem ne jaz ne iskalnik?!? Upam da se ni izgubila? :blush:
Rokovnjač Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Upam da se ni izgubila? :blush: ne ni se izgubila klik :OK:
D.J. Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Ne najdem teme o T2 operaterju, sem iskal pod T2, T 2, T-2, nić. se komu sajna?
motoristek Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Ne najdem teme o T2 operaterju, sem iskal pod T2, T 2, T-2, nić. se komu sajna? Da ni bermudski trikotnik :lol1: Tukaj.... :kva2:
D.J. Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 vem da ni zginla samo najdel jo nisem in kaj naj zdej novo temo odprem? thnx
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se