SiR Objavljeno Januar 25, 2007 Deli Objavljeno Januar 25, 2007 Upam,da mu je kdo povedal o kandirujih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 25, 2007 Deli Objavljeno Januar 25, 2007 Bo pač plaval z nekakšno zaščitno pelerinco na dikitu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 25, 2007 Deli Objavljeno Januar 25, 2007 Hja :hmm: A kondomček al pa dva bi pomagala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 25, 2007 Deli Objavljeno Januar 25, 2007 Eh, ja... Clovek deblo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 25, 2007 Deli Objavljeno Januar 25, 2007 dodo imeli uničevalci pujsov spet delo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 25, 2007 Deli Objavljeno Januar 25, 2007 Eh, ja... Clovek deblo... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 25, 2007 Deli Objavljeno Januar 25, 2007 njegov karakter bodo težko zgrizl :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno Januar 25, 2007 Deli Objavljeno Januar 25, 2007 (popravljeno) Morda pa se mu bo po vseh teh 'svetovnih rekordih' končno posrečilo priti v knjigo rekordov? :? Ali pa ga nočejo omeniti, ker ne pije njihovega piva? :kva2: :lol1: Popravljeno Januar 25, 2007. Popravil andi1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 25, 2007 Deli Objavljeno Januar 25, 2007 Morda pa se mu bo po vseh teh 'svetovnih rekordih' končno posrečilo priti v knjigo rekordov? :? Ali pa ga nočejo omeniti, ker ne pije njihovega piva? :kva2: :lol1: rekorde je treba pošteno osvojit :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Januar 25, 2007 Deli Objavljeno Januar 25, 2007 Morda pa se mu bo po vseh teh 'svetovnih rekordih' končno posrečilo priti v knjigo rekordov? :? Ali pa ga nočejo omeniti, ker ne pije njihovega piva? :kva2: :lol1: kako to misliš - se mu bo, nočejo?saj je v prvem sporočilu teme povezava na tole - http://www.amazonswim.com/?page=Guinness... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 25, 2007 Deli Objavljeno Januar 25, 2007 pa res verjamete, da je možno tolk km preplavat v takem času? :hmm: mi domačini ki ga poznamo, žal zelo dvomimo v te njegove podvige. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Januar 25, 2007 Deli Objavljeno Januar 25, 2007 pa res verjamete, da je možno tolk km preplavat v takem času? :hmm: mi domačini ki ga poznamo, žal zelo dvomimo v te njegove podvige. :grim mi ki ga ne poznamo pa verjamemo :kva2: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 25, 2007 Deli Objavljeno Januar 25, 2007 nam je pa celo vseeno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 25, 2007 Deli Objavljeno Januar 25, 2007 pa res verjamete, da je možno tolk km preplavat v takem času? :hmm: mi domačini ki ga poznamo, žal zelo dvomimo v te njegove podvige. :grim Pol pa plavi,če ti že domačini več ne vrjamejo! :headbang: :grrr :hmm: :slap: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 nam je pa celo vseeno :) Ti ko si čudak! Jaz sem pa ful ponosn na njega in njegove dosežke. Po moje mu tut tota riba-parazit ne bo nič naredla, ker ma do njega ful rešpekt. Če pa bo že šla tak daleč, pa si bo tiča sam odgriznu (taki ded ko je, ma itak več ko dovolj dolgega). Itak mu bo novi zrastu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 26, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2007 jaz sem večji od njega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 jaz sem večji od njega Kaj, kit? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Ti ko si čudak! Qualla :blush: Danes si pa posebno prijazen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 26, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Kaj, kit? :P ne, dick Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Qualla :blush: Danes si pa posebno prijazen :) A ne da? :blush: :P ne, dick moby? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Spearm whale :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 pa res verjamete, da je možno tolk km preplavat v takem času? :hmm: mi domačini ki ga poznamo, žal zelo dvomimo v te njegove podvige. :grim Sodelavec moj je bil z njim na vseh teh spustih po rekah, pa kar res to preplava... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Eh, Ein......domačini, ki ga poznajo, pa menda že vedo! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Eh, Ein......domačini, ki ga poznajo, pa menda že vedo! :P Mas prav... se opravicujem, kaj tocno pa ve clovek, ki z njim bluzijo po picki materini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Martin Strel, dolenjska človeška rit Strel je en navaden fukfehtar, ki nateguje folk tako, da to ni res..... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se