vapotek Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 Hear, hear!! Martin vrati se, Martin mi te volimo, vrati se, vrati se, ti si naš! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 12, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2007 Martin vrati se, Martin mi te volimo, vrati se, vrati se, ti si naš! ti si Idijot! (ob tej priliki se spomnim svojega slavnega intervjuja z njimi, ko smo zapisek delali kar z rdečim debelim flumastrom na plakat... in se vsled popivanja zmenili,da "čemo ovu malu formalnost obaviti neki drugi put") jebena Gorna Radgona pa koncerti press Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 Čestitke Trebanjcu! Malo imaš probleme z zemljepisom. Mokronog -Mokronajzer (huda napaka, če te slišijo). lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 Čestitke Trebanjcu! Ker je moja Kraljica iz tistega konca me je opozorila na to, da je Strel rojen v Mokronogu. Torej je Mokronožan, ki pa mogoče sedaj živi v Trebnjem. Glede na to, da je iz mesta 'mokrih nog', se mu pa tale šport kar prilega. :) potrditev info.: STREL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 ... Torej je Mokronožan, ki pa mogoče sedaj živi v Trebnjem. ... No, to bo to. Le da brez mogoče, ker je sigurno. Pavlinov hrib in bloki tam gori veš kje so, kajne?! A da so dolenci tolk atlih, pa še nisem porajtal. No, saj po litru ali dveh cvička, je itak "vse naše". :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 A da so dolenci tolk atlih, pa še nisem porajtal. No, saj po litru ali dveh cvička, je itak "vse naše". :D :nono: Pa ne na Dolenjskem .. po litru šele začno natančno vleči meje, po dveh se pa že tepejo zato, ker z mejami niso zadovoljni. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 :nono: Pa ne na Dolenjskem .. po litru šele začno natančno vleči meje, po dveh se pa že tepejo zato, ker z mejami niso zadovoljni. :grim dobr da smo sam dolenci taki :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Martin vrati se, Martin mi te volimo, vrati se, vrati se, ti si naš! Folirao si da nas voliš Samo da bi ti platili gemišt... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 Že dolgo se zanimam za skoraj vse športe. Kljub temu pa marsikaj ne vem in zato vprašam? -pod čigavim okriljem obstaja ultra maratonsko plavanje -koliko ljudi se z njim ukvarja -kdo hudiča sploh je Martin Strel -koga razen knjige raznoraznih nekoristnih in nepomembnih rekordov ter rumenega tiska valjanje tega neatletsko grajenega osebka še zanima Pa ne mislite, da me teži pregovorna slovenska fovšarija in škodoželjnost. Strela si pač kot športnika nikjer ne morem predstavljati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 hvala enako, tud zame ni športnik :grrr brez plačila on tudi prsta ne bi pomočil v vodo :wacko: športnik pa morš bit predvsem z dušo, ne pa za plačilo. :grim spet se boste vsuli proti meni, sam žal ga predobr poznam, da bi lahko razmišljala drugače. :grim to kar počne men bolj noro kot športno. Mislm pa, da tud ni tak napor, če te sem pa tja mal s čolnom vlečejo. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se