Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

saj možno je še vse, ker tzr-ke ne bom prodal :OK: :OK:

jst na tvojem mestu tut 125ke ne bi kupval, bi to prerihtu in počaku za kj večjega :OK:

Objavljeno

kok ste vi še otročji...za ta keš si nej kup 125ko k mu bores dost šla pa še na morje oz na daljše ture greš lahko brez skrbi...pa motor se mn matra...pa avtocestra pa karko...dejte mal pomisl pa ne bit tok ozkogledi :D

Objavljeno

:kva2: Huda predelava :OK: In kok nej bi potem imel končno pa kok KM? Čeprov tista z mašino od yamahe tudi ni bila slaba :OK:

Objavljeno

kok ste vi še otročji...za ta keš si nej kup 125ko k mu bores dost šla pa še na morje oz na daljše ture greš lahko brez skrbi...pa motor se mn matra...pa avtocestra pa karko...dejte mal pomisl pa ne bit tok ozkogledi :D

se strinjam kake manjše predelave še ampak tole je pa mal predrag šport .)

Objavljeno

125ka je tudi bol tak...prevelika potrošnja in premajhna vzdržljivost...pa še nekaj poceni tudi niso

Objavljeno

ker vidim da je vse KRD je mogoče kje kaka slika od dynoja(meritev moči) na zadnjem kolesu in cilindru

kolko pa bi stala taka predelava?

ne vem če so kje kaki dynoti, jaz nimam nažalost nobene slike,

taka predelava pa bi me zelo dosti prišla, samo cilinder bi me stal malo več kot 90k, kolko pa bi me vse skupaj prišlo pa nisem niti računal :blink:

Objavljeno

125ka je tudi bol tak...prevelika potrošnja in premajhna vzdržljivost...pa še nekaj poceni tudi niso

jst sm osebno 125ko preskočil, ker mi je bez veze trošit denar... dobim za to rablenga GSX-a 600 :D :P

Objavljeno

jst sm osebno 125ko preskočil, ker mi je bez veze trošit denar... dobim za to rablenga GSX-a 600 :D :P

letnik -99 ja :BUA:

Objavljeno

letnik -99 ja :BUA:

ne, dodam 200 - 300 tisočakov in imam letnik 2004 komot... pa tudi če bi dobil letnik 99 bi vseeno bolj šlo kot pa 125ka... :D sj ti ne gledaš motor ko se voziš...matr si pozer! :BUA: :BUA: :BUA:

Objavljeno

ne, dodam 200 - 300 tisočakov in imam letnik 2004 komot... pa tudi če bi dobil letnik 99 bi vseeno bolj šlo kot pa 125ka... :D sj ti ne gledaš motor ko se voziš...matr si pozer! :BUA: :BUA: :BUA:

:topic: sam 2004 letnika za +200-300k od 99 letnika ne bos dobo,ker 2004 letniki so 1.500.000+ 99 letniki pa okol 900k,....do the math :P

Objavljeno

Odvisno od tega kolko imaš našparano al pa koliko mislita mamica in očka dodat zravn :P

Objavljeno

sam si kupi motor ne pa mamica in očka...ker pol tak noben ne pazi na to kaj vam stari kupijo...

motori se dobijo zelo poceni v tujini z majšnjo okvaro, katero popravilo stane 20.000sit

nakoncu pa prišparaš po 150.000sit in več

samo znajti se moraš

Objavljeno

POmoje da ste mal zašli iz teme :doze:

Objavljeno

ah dej ne streli no..99 letnik je kr gajba veš(sej se lepo pele ampak je vseen težja)..se tud drgač pele k 04..in ti boš šou iz 50 na 600ss...bravo

ps. suzuki ma 200kg 99..04 pa 160

lp

Objavljeno

in ti boš šou iz 50 na 600ss...bravo

Dobro si povedal :)

Objavljeno

in ti boš šou iz 50 na 600ss...bravo

eni znamo vozit za razliko od drugih... :eek:

sam si kupi motor ne pa mamica in očka...ker pol tak noben ne pazi na to kaj vam stari kupijo...

ti pa si opazil, a ne? Jaz sem si do sedaj vsak motor kupil sam in tudi naslednjega si bom sam priskrbel... :)

Objavljeno

jaz sem na vsako stvar pazil...redno servisi, vedno čist itd...

dovol off topic...

Objavljeno

mene neki zanima je možn da ma aprilia rs 75 13 KM je to možn :? :? :blink: men je mal hecn ampak useeen ewo vam setup če je to možn

pollini kit 75 ccm

-dellorto phb 19.5 frgazer

-mallosijev filter (rdeči-krom)

-športna sklopka + malosijeve trše fedrce

ketna kit DID Profesional (zobniki in ketna)

auspuh gianelli (prva krivina je gianelli,dušilec pa je navadni

Objavljeno

Če koga zanima prodajam original izpuh za RS 50. Zainteresirani pošljite PM.

Objavljeno

Še zdaj ni nihče povedal koliko KM bi imel s KRd predelavo

Objavljeno

Še zdaj ni nihče povedal koliko KM bi imel s KRd predelavo

ma če nikjer nisem našo nobenih dyno meritev za ta celinder, edino vem da je bil z krd 50cc cilindrom postavljen svetovni rekord za am6 mašine, motor pa je imel z 50cc cilindrom in ostalo kompletno krd predelavo 25ps na zadnjem kolesu

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!