FlamE#7 Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 baje da se da iz mojega mhr80 povleči ven 20hp. nevem no... :blush:
blindek Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 seveda se da...malo piljenja pa je :)
Stroj Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 waaaaa, kolko bi se potem dobilo ven iz 80cc cilindra in ostalih komponent dobit ven :eek:
denZ Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 waaaaa, kolko bi se potem dobilo ven iz 80cc cilindra in ostalih komponent dobit ven :eek: ti povem da dosti rska spet trga gate danes sem enega kolega pelal domu in je prva, druga brzina skoz na zadnjo metalo (ja, oni odzadi ima 80kg :D )
denZ Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 nevem in menda nikoli nebom vedel. nikoli jih ni preveč, samo to lahko rečem
FlamE#7 Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 ti povem da dosti rska spet trga gate danes sem enega kolega pelal domu in je prva, druga brzina skoz na zadnjo metalo (ja, oni odzadi ima 80kg :D ) ugotovl sem da ce imaš vzadi še enega lažje dviguje na zadnjo, tako da to ni kaj posebnega .)
blindek Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 samo toto rsko dvigavle tudi brez koga odzadaj prva in druga :) preverjeno!! :OK:
blindek Objavljeno Maj 19, 2006 Opozori Objavljeno Maj 19, 2006 ti veš ki je 8razred za mene? :) dolgo dolgo nazaj... :)
BEliEVER Objavljeno Maj 21, 2006 Opozori Objavljeno Maj 21, 2006 (popravljeno) Zdravo, spet jast po dooolgem času... Mene pa zanima če ima kdo rezervar za olje in vse kar spada v komplet da samo našraufam na motor in mi dela sam mešanco... nujno bi rabu to, če ima kdo za prodat ali ve kje bi lahko dobil po razumni ceni seveda! Drugače pa gre za letnik 1995-1996 samo mislim da nima kaj dosti drugače kot novejši letniki, ali pač... Lp Popravljeno Maj 21, 2006. Popravil BEliEVER
FlamE#7 Objavljeno Maj 21, 2006 Opozori Objavljeno Maj 21, 2006 jah jst bom svojga odstranu tko da PM please :)
denZ Objavljeno Maj 21, 2006 Opozori Objavljeno Maj 21, 2006 jah jst bom svojga odstranu tko da PM please :) kam boš dal akumolator če boš odstranil oljni tank? ker je vse v enem..
denZ Objavljeno Maj 21, 2006 Opozori Objavljeno Maj 21, 2006 te boš vedno potiskal ko ga boš mislil vžgat?
BEliEVER Objavljeno Maj 21, 2006 Opozori Objavljeno Maj 21, 2006 pa sej se da ločt, vsaj jast mam ločn očitno ane če mam akomulator tega rezervarja pa ne... zdej mam problem k pod zicem nimam več placa za olje pa rabm nujno ta mešalc... NO če koga zanima kako mam narjen zdej, pa prilagam še slikce LP [attachmentid=70421] [attachmentid=70422] [attachmentid=70423] [attachmentid=70424] [attachmentid=70425] [attachmentid=70426]
blindek Objavljeno Maj 21, 2006 Opozori Objavljeno Maj 21, 2006 če maš motor predelan ne priporočam da daš navadno...raje delaj sam mešanco, ker če crkne olna pumpa, potem verjetno veš kaj se lahko zgodi offtopic: tablico daj drugam ker tam kjer jo imaš zdaj ni nikšno...to ni chopper ipd. :BUA:
BEliEVER Objavljeno Maj 21, 2006 Opozori Objavljeno Maj 21, 2006 če maš motor predelan ne priporočam da daš navadno...raje delaj sam mešanco, ker če crkne olna pumpa, potem verjetno veš kaj se lahko zgodi offtopic: tablico daj drugam ker tam kjer jo imaš zdaj ni nikšno...to ni chopper ipd. :BUA: kje nej pa olje vozm? Vsakič k grem na črpalko pa tut ne mislm novga nabavt! Drugač pa tablica ne paše nikamor tko da če bi lahko bi bil brez nje, bi jo pa dal zadaj ampak zgleda res grdo ker je tok majhna tko da oprasti vsak ima svoj okus ampak tam mi še najmanj kvari izgled!
BEliEVER Objavljeno Maj 21, 2006 Opozori Objavljeno Maj 21, 2006 performanse si z avspuhom zjebal Sej vem, se pozna pri pospeških in pri končni, ampak za tistih 10km/h (pa niti ni tok no!) na uro k gre zdej manj se ne bom sekiru ker mi je 130km/h še vedno dost :P no ja,... Men je dost važn tut izgled sej drugač sploh ne bi šel v tak poseg, pa še too much cajta mi je vzel da sm naredu vse na nov iz poliestra! drugače pa zdej je top performance 80ccm 21 fergazer ajnšpric pa en športni filter (ne vem zdele ker ampak z rdečo gobico) gianelli izpuh zadnja race roka to je pa že skoraj to... dodatno: žmigovci v ogledalih, dodatna štop lampa pri tablci, izpuh pod sedežem, od spodaj pokrit zadek z režami za bolši pretok zraka+od prednjih zračnikov potegnjeni cevi do izpuha zadaj, RGB led palice v stranskih zračnikih+spodaj in zadaj, stranske opazne oranžne ledice spredaj pri zračnikih in v zadnjih novih plozornih tačkah za sovoznika, dodatni prečki pri stranskih zračnikih, nov zadek z zračniki, razširjen rezervar,... pa še kej je pa se ne spomnm zdele,... Mnenje večine: če ne bi vidl tablce ne bi vrjel da je kao 50ccm motor :D:D cilj dosežen :P:P (za letos seveda) aja no pa še stikalo za stop lampe na ročko za prednjo bremzo :)
brzi Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 kr vredu je,kdo ti je pa to iz poljestra rihtu :? pa poslikave al nalepke :?
blindek Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 z tem izpuhom si spremenil težišče motorja... zadek je kar lepo narejen
denZ Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 21 fergazer ajnšpric wtf? to ziher niaš :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se