BEliEVER Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 kr vredu je,kdo ti je pa to iz poljestra rihtu :? pa poslikave al nalepke :? vse sm delu čist sam, sam nalepke sm pa naredu v pol ure k se mi dal več delat takrat tko da jih bom enkrat še mal popravu... wtf? to ziher niaš :D Ja zdej mam sam sm ga pa tut čaku več kt pol leta z italije! :S z tem izpuhom si spremenil težišče motorja... zadek je kar lepo narejen Hvala :D Aja glede težišča pa ne vem no, jast osebno ne čutm da bi bla kakšna sprememba v težiču ne pri vožnji in ne na mestu... ampak vrjetno da mal pa se pozna :)
Blink182 Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Jst sm zdej mal ketno gledu pr moj RSk, in sm ugotovu d je ful premehka Ke jo to nategneš, a to ta zadn kolo nazaj pomakneš, al se ucpredi pr ta malmu zobniku štela, a ke drge :?
DIESEL Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 vzadi se ketna našpana .) kolo odtegneš pa maš tam en vijak pa tisga zateguješ pa vidiš da špana ketno .)
denZ Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 (popravljeno) believer slikaj fergi, oziroma elektronski vbrizg kot ti praviš...da vidim kero čudo maš to gor :D, pa spotoma še lahko tisti turbo pa nitro pa te stvari poslikaš ko si jih mel gor nekaj časa nazaj sicer pa da nebom samo šinfal se mi zelo dopade tank, kak si ga razširil in naredil tiste ognje gor? Popravljeno Maj 22, 2006. Popravil denZ
blindek Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 v čem bi bil point einšprica na motorju ki ni zato narejen?
BEliEVER Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 believer slikaj fergi, oziroma elektronski vbrizg kot ti praviš...da vidim kero čudo maš to gor :D, pa spotoma še lahko tisti turbo pa nitro pa te stvari poslikaš ko si jih mel gor nekaj časa nazaj sicer pa da nebom samo šinfal se mi zelo dopade tank, kak si ga razširil in naredil tiste ognje gor? ti ne da se mi ga dele spet razstavlat k sm ga komu skup spravu-dons sm ga pelu na tehničnega (un se je sam smeju ampak mu je bil všeč :) no pa me je čist na izi spustu pol ubistvu edin ni mi vrjel da to ne gre več kot 43 al kok mu je že pokazal :P ) :D pa mi je mudel skuru varovalko k je naviju gas dokonca jast sm mel pa vklopleno tisto elektronsko blokado... Bom sliku enkrat vse skup v kratkem k bom vrjetn menu še dinamo pa še ene par stvari... sam sej za nitro sm pa reku da ga še ni... Sej ponoči je še lepši motor k se še mal svet okrog vsevrste ledic (no al pa posamezna barva-kukr naštimaš :D No pa hvala (da me ne samo šimfaš :P :P :P ) --> razširu sm ga tko da sm na original tank naredu iz gline obliko pol pa iz gipsa kolup pa v kolup not namazal poliester, in potem dal to na original tank-naredil tako da se prišraufa s tremi fijaki če bi lih na tehničnem težil, in samo še špric kit dal čez tolk da zalije mal tam kjer je štukano z original tankom, ognje sm pa naredil iz ene samolepilne folije p.s.: Aja še vedno nism dobu USD vilic če že morda kdo ve kje in koliko so... drugače pa bi vzel tudi rabljene samo da so dobro ohranjene --> u imam še eno vprašanje... motor je bil kupln pač od nekoga in je mel v prometni napisan da je registriran z enim sedežem, in jast sm hotu to dons spremenit da bi bil z dvema sedežema tok da bi lahko še koga pelu zravn (sej tist pokrov sm naredil na original kljčavnico tko da gle normalno dol pa dam gor lahko zic), zadnje tačke pa tut mam in mi prav da je to nemogoče... edino da se pa da nekak če bi jast to homologerat dal nekak al ne vem kako -- > a mogoče kdo kaj ve kako bi se dal to uredit :? Hvala LP
rosse20 Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 homologirat moreš dat. motorje pa homologirajo v kopru, samo ne vem točno, v kateri firmi.
Jur3 Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 homologirat moreš dat. motorje pa homologirajo v kopru, samo ne vem točno, v kateri firmi. Trgo Avto lahko greš pa tudi na Avto Plus :)
denZ Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 v čem bi bil point einšprica na motorju ki ni zato narejen? ni ga :D sploh pa nevem zakaj bi to gor daval ker treba še polno drugih stvari polek (beri elektrika, pumpe..), nakoncu pa je rezultat slabši kot z navadnim fergijom
Blink182 Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 (popravljeno) Evo sm šov slikat :slap: A tale šravfk enakomerno zateguješ na obeh straneh pa je :D prej pa še unga za gumo odtegneš A sm prov zastopu :slap: :D :D Popravljeno Maj 22, 2006. Popravil Blink182
denZ Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 ja najprej odtegnes ono vlko matico ko drži celo felno pol pa odteguješ toti šravf, glej da bo na vsaki strani enakomerno, pomagaš si z šublerjem
blindek Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 kaj se še zdaj niste naučili uporabljat fotoaparat? obstaja funkcija MAKRO, kar pomeni da lahko slikaš čiste slike od blizu :BUA: BEliEVER lep projekt skupno, z okusom narejeno, vendar meni osebno preveč nesmiselno ven vrženega denarja... pri cestnih motorjiv je izpuh zato pod sedežem, ker je potem težišče bojše in z tem tudi gre lepše v ovinek oz bol enakomerno :) vendar tisti ki imajo na strani izpuh so tudi tako narejeni da je potem skorajda enako tolko da če kdo tega neve oz. da nebo spraševal :)
Blink182 Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 ja najprej odtegnes ono vlko matico ko drži celo felno pol pa odteguješ toti šravf, glej da bo na vsaki strani enakomerno, pomagaš si z šublerjem Tnx :D Sm uštimu zj, ketna more skakat za prbližn 2cm an :hmm: A je bol d mal vč kt pa premal, k prej mi je za 5cm skakala :slap:
JeRn3j Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 ok ni glih najbolj tema zato oprostite za off topic, ni blo nč boljšga; a mogoče kdo od vs fura tuonota 50 (oZ POZNA KOGA) pa živi v stožcah lj oz. tle k pelje 14 za savlje, ker ga dostkrat videvam, k se mi mim bajte fura pa me zanima če je kdo iz tle?? :? še enkrat sorite za :topic:
norc 16 Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 mogoče je že blo ampak nova rs50 06 izpuh pod zic http://www.aprilia.si/modeli/gallery.asp?ModelId=RS50.06
blindek Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 nevem od kod njim ta informacija, če tukaj piše drugače...oz je še star model notri
norc 16 Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 kolko vem je ta aprilijina stran pred kratkim na novo narejena se pravi bi lahko bili pravi motorji to. na oni strani pa še niso ki updateali strani. ker motor na slikah izgleda ql samo cena 799k
FlamE#7 Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 Sej vem, se pozna pri pospeških in pri končni, ampak za tistih 10km/h (pa niti ni tok no!) na uro k gre zdej manj se ne bom sekiru ker mi je 130km/h še vedno dost :P no ja,... ne verjamem da ti gre 130 kaj sele 140 z drugim izpuhom (edin ce govorimo o kilometrih na tvojem stevcu :? ).... aja pa res slikaj saj 21fergazer ajnšpric neobstaja. meni pa zgleda ko napihnjena žaba (edino tank je lep, samo očitno pretežek). btw moj gre isto kot denzov pred TEAM kitom. pa mu je sel 125-130 REALNIH pa je bil eden od top (ce ne najbolj top) predelanih rs50 u slo. pa ves kaj je mhr80 (fire tuned*) kaj je pa top performance 80? druga liga stari... aja kok mas pa zobnik gor? lp flame
blindek Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 fire tuned :naughty: skoro moj sosid :slap: jaz ne verjamem nič dokler ne vidim tole rsko v živo v akciji :) verjamem to da ni stock in tudi izgled ni nekaj vsakdanjega :)
denZ Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 fire tuned :naughty: skoro moj sosid :slap: ni tak blizu:D ko tišiš moped od tebe do njega se kar vleče B)
blindek Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 (popravljeno) ja še posebaj če se getribi razletijo in vsake 2s skoči v brzino :lol1: saj si se mi smislil te... saj je nekje 200m :) Popravljeno Maj 22, 2006. Popravil blindek
BEliEVER Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 ups, se opravičujem ker sm se čist narobe izrazu, glede tega ajnšprica je tko... ubistvu ni to to no-vsaj ne elektronski, ma pa posebne kanalčke pa še neki no (res se ne spoznam preveč na tele frgazerje, pa kaj nej-pač mam enga k je bl v tem) za dodaten vbrizg itd... aja pa ja tistih 130 je po mojem števcu ja itk... te motorji so itak igračke tko da - jast ga mam ubistvu samo zaradi staršev ker mi nikakor ne pustijo met več močnejšga (mel hondo cbr600:) ), pol ga pa mal rihtam k mam lih veselje :D :D sej to sam zato d zgleda neki posebnga-unikat :P za kakšne motozbore, predvsem na hrvaškem (tm sm največkrat), je pol mal bl v središču pozornosti-ampak to tko ane,... še vedno je registriran kot kolo z motorjem :P -mam še kroso 125 pa mi še za to težijo nej jo prodam :S --> p.s.: --> aja d nov kdo mislu da zdej sam zarad zborov itd... rihtam motor-še zdaleč ne no, po srcu sm motorist in uživam v vožnji z motorjem, še lepš pa mi je da motor zgleda neki drugač kot ostali (pa po pravic, če bi ga na hitr vidl-a bi vedl da gre za "50ccm" motor???)
pero14 Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 (popravljeno) :kva2: :kva2: :kva2: OOOOOOOOO :eek: :eek: :eek: NOVA RS 50 TRGA EJ. Kok je lepa!!! :eek: Ka bi kdo mogoče vedu kera mašina je zdej gor? KA je še vedno stara al kak?! Popravljeno Maj 23, 2006. Popravil pero14
blindek Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 minareli AM9 :slap: verjetno je še vedno am6 in še en čas bo... BEliEVER ja bi vedel da je 50cc ker poznam kar dobro motorje :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se