Roky Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 ups oprostite pa res drzi zadno nihajko... no uglavnm tist aluminjast okvir je pa enak :P Zadnja nihajka je pri 125 čisto drugačna,ja...Pa tudi tist okvir dvomim, da bi bil enak,mogoče na videz ampak po trdoti pa nisem prepričan :hmm:
BEliEVER Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 No ok a kdo pozna mogoče koga k bi mi lahko za sigurno reku da pa paše ta nova am6 mašina od tzr-ke v moj okvir k je bla prej notr am3 mašina??? Prosim, nujno morm vedt ker hočm naročit mašino že enkrat!!! PA a je slučajno že kdo še kej najdu al pa ve kje dobit mogoče mašino za kaj ceneje kot 950EUR??? Hvala LP
fossil Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Zadnja nihajka je pri 125 čisto drugačna,ja...Pa tudi tist okvir dvomim, da bi bil enak,mogoče na videz ampak po trdoti pa nisem prepričan :hmm: okvir je ziher enak! kar gre v okvir in okrog je pa drugačen! DIESEL: tak da so taki projekti predragi in vsekakor brezvezni za nas če hočeš da te zalima na sedež kup 125 če ne ostan na tem kar maš wink.gif SE STRINJAM B)
Andro90 Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Mah škoda dnara pa zajebancij bolš da kupš 125 pa je
FlamE#7 Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 men je pa nosilce vtrgalo kot denZu.... zdej pa nevem kva nej nrdim :cry:
Roky Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 men je pa nosilce vtrgalo kot denZu.... zdej pa nevem kva nej nrdim :cry: Zašvasej pa dodatno ojačej.Če pa neznaš varit pa nesi mojstru.Mislim, da jih je tudi DenZ varil... :hmm:
FlamE#7 Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 kko nej pa dodatno ojacam? :hmm:
Roky Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 Lahko pod nosilec podložiš kak kos, da bo imel nosilec oporo ali kaj podobnega..Maš velik možnosti,najbolš pa da DenZa prašaš kako je rešil zadevo...
fossil Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 najbolša ojačitev so trikotne podpore!
BEliEVER Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Am mislm da je tist name letel naj kupm 125-ko ane... No uglavnem kupu bom še kej močnejšega ko bo to možno trenutno pa morm zrihtat ta motor rs50 ampak mi še zdej na žalost ne zna noben povedat za sigurno a paše am6 maišina v moj okvir k je bla prej am3 mašina :( LP
FlamE#7 Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 lej daj svojo masino ven , poslikaj, pa ti bomo potem zagotovo pritrdili ! res, nocemo ti neke lazne informacije dajat ker potem se bos lahko zajebal in to bo k*** aveš....
BEliEVER Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Ja vem da bo k*** ampak jast motorja nimam doma, sem upal da kdo ve pa na žalost očitni ne... bom pa v ponedeljek poklical tiste nemce ker ne odgovorijo na mail pa upam da mi bojo znal čimveč povedat-sam d me novjo nategnl pol sam zato da bom kupu mašino pr njih :S No hvala vseen, če pa kdo slučajno ve no bi bil pa zeloo hvaležen če bi mi povedal! LP
Roky Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Nekdo,ki ima podrto RSko ali pa če se komu, da nej fantu pomeri razdaljo med nosilci in velikost mašine pa bo vsaj približno vedu,če ma dovolj prostora v okvirju :hmm:
BEliEVER Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Evo, sem našel eno sliko na svojem računalniku svojega motorja ko nisem imel plastike gor. Upam da vam bo kej pomagala ini boste znali povedati kaj več. Samo sta na žalost kontra obrnjeni! Aja pa hvala Roky za ta post in upam da se bo dalo komu zmeriti razdalje med nosilci in da grem magari probat k mehaniku premert... [attachmentid=80927] No pa še motor katerega bi rad vgradil [attachmentid=80929] Hvala LP
cheff Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Mislim da bi to moglo pasat, samo 230 jurjev dat za mašin??
fossil Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 ..., samo 230 jurjev dat za mašin?? men tud tuki trokira :slap: temu js pravm: :wallbash:
BEliEVER Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 (popravljeno) ja hvala zdej mi bote govoril da je to too much, kot da ne vem ampak mi predlagite kej druzga bol pametnega!!! Vse varijante sm že skor pretehtu pa me ubistvu več al mn še vse draži pride!!! Zato vas pa prosim že ne vem kooook časa da mi prooosim pomagite najdt kej bl pametnega ampak očitno nimate pametnejše ideje! Uglavnem za ideje sm še vedno odprt še vedno pa me (če ne dobim kakšne pametnejše ideje) zanima a gre zas sigurno ta mašina not ali ne? p.s.: Bil sm pr mehaniku-za dele mi računa 250k sit, sm bil pr drugmu mehaniku bi mi dele računu mal pod 200k sit (s tem da so neoriginal deli!) plus delo pri obeh in švasanje bloka itd...! Sem iskal posamezne dele sam pa nanese too much denarja s tem da bi mašina bla ubistvu še vedno stara-tle mam pa celo čist novo am6 2006 letnik mašino za 230k sit, med tem ko bi ob kakršnikoli obnovi ostala am3-z 1995 letnik s staro osnovo in pošvasana! Torej imate pametnejšo idejo??? Hvala LP Popravljeno September 10, 2006. Popravil BEliEVER
reesko Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 ej flame se se nisi pohvalu? :P
FlamE#7 Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 FlamEta še ni bilo doma :P- drugače pa--- PRVIČ NA KOLENU :kva2: :kva2: :kva2: :OK: :OK: hehe... aja dej a veš kaj ti jst pravm- dodej me na msn believer mam eno dobro idejo - cigan01@hotmail.com
fossil Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 use dele od motorja k jih maš doma prodej posebej, pa s tem gnarjam + gnarjam od še ne kuplene mašine drug motor kup!
BEliEVER Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Kok pa mislš da bom za dele dobu??, pa pol morm spet rabln motor kupt! A ni vseen če si naredim novga :D PA tole s prodajanjem delov itd... je zamudno pa ne vem če bom kej dubu za njih, pa še bl mal je uporabnih... jih bom pa vsekakor probu mal prodat tut tko
Roky Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Evo, sem našel eno sliko na svojem računalniku svojega motorja ko nisem imel plastike gor. Upam da vam bo kej pomagala ini boste znali povedati kaj več. Samo sta na žalost kontra obrnjeni! Aja pa hvala Roky za ta post in upam da se bo dalo komu zmeriti razdalje med nosilci in da grem magari probat k mehaniku premert... [attachmentid=80927] No pa še motor katerega bi rad vgradil [attachmentid=80929] Hvala LP Če bi imel RSko bi ti z veseljem pomeril tako ti pa nemorm prov velik pomagat ampak mislim, da bi tudi am6 pasala ne me pa držat za besedo :)
fossil Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Kok pa mislš da bom za dele dobu??, pa pol morm spet rabln motor kupt! A ni vseen če si naredim novga :D PA tole s prodajanjem delov itd... je zamudno pa ne vem če bom kej dubu za njih, pa še bl mal je uporabnih... jih bom pa vsekakor probu mal prodat tut tko to bi sicer mogu začet pred predelavam! ampak se mi zdi da bi mal mej $$$ šlo po tej poti kukr pa to kar si/boš zaćeu! to je čist moj mnenje!
BEliEVER Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Še nekaj me zanima-ta nova mašina k sm dal zgoraj slikco za primerjavo... kakšn ma to cilinder a fergazer da ju povezujeta dve cevki? Če bi slučajno vzel to mašino in hotel dati večji fergazer (ta ima original 16) kakšnega bi moral dati?
MotoBoy Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Še nekaj me zanima-ta nova mašina k sm dal zgoraj slikco za primerjavo... kakšn ma to cilinder a fergazer da ju povezujeta dve cevki? Če bi slučajno vzel to mašino in hotel dati večji fergazer (ta ima original 16) kakšnega bi moral dati? to ni nč, to nima vze :) veeno če je to gor al pa ne
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se