BEliEVER Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 kako ne, pa za neki pa more bit no :) Veš da ne bi kr za okras dajal ene cevke gor! Veš da vedno vse nardijo čimcenej pa čim draži prodat pol :P
BEliEVER Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Evo na wms-ju rekl da nimajo pojma a paše v mašina v moj okvir al ne :( in da nej vprašam pri uradnem uvozniku in servisu aprilia kar sm pa tut že pa tut nimajo pojma! Haloooooo.... a ne bi folk mogu vedt kaj prodaja in kaj popravlja?!?!?!?
cheff Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Tista cevka od cilindra do fergazerja je za gretje bencina.
fossil Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 FlamEta še ni bilo doma :P- drugače pa--- PRVIČ NA KOLENU :kva2: :kva2: :kva2: :OK: :OK: hehe... lepo lepo :OK: sam upam da ne u kavbojkah al pa vročih hlačkah! js se u kavbojkah vozm in ne upam dat kolena na tla, drsnike na škornjih mam pa že lepo pobrane :010
fossil Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 se vmi je zdel, kr brez kombinezona al pa saj hlač nevem če bi šou na kolen!
FlamE#7 Objavljeno September 12, 2006 Opozori Objavljeno September 12, 2006 fantje slaba novica... aprilija je s5 na prisilnem dopustu... :BUA: sem mislil da je svecka, vendar iskra je, sem mislil da je fergazer vendar bencin je... sem mislil da je zagrabil vendar se lepo premika bat... kompresije pa ni... pomoje je bat počen/ obroček sfukan :BUA: ju3 pogledam kaj bo... :BUA: :BUA: :cry: :cry:
fossil Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 nevem kdo je nazadne u tej tem to napisu: ugibat tkole na delč nima smisla! narazn dej pa povej kaka je situacija! js pravm da so obročki, in če so obročki ti pa priporočam da nove kupš iz sintranega materjala,bolši kot iz sive litine!
FlamE#7 Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 nep, fantje vsi smo imeli narobe... kriv je bil DENZ ker je dal slabo dihtungo... ta dihtunga je popustila na glavi in bat in vse je zalila voda iz hladilnika :angry2: :angry2:
Roky Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 nep, fantje vsi smo imeli narobe... kriv je bil DENZ ker je dal slabo dihtungo... ta dihtunga je popustila na glavi in bat in vse je zalila voda iz hladilnika :angry2: :angry2: Če ti je dal novo potem ni on kriv pač pa proizvajalec,če si pa rabljeno dal gor si pa ti kriv..Lahko bi vedu pa novo kupu.Mislm, da nima smisla v tem primeru Denisa obtoževat :hmm:
FlamE#7 Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 clovk jst sm dov to njemu "tunat" svaka mu cast naredu je use supr sam mogoce je dal presvof dihtungo (ne original nego uno pasto .) )
Roky Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Zato pa jest ne tunam,ker so pol sami problemi...Bolš se tist let vozt 90 - 100km/h pa pol kej močnejšga kupt.Sm imel 75 cilinder pa doma se mi Dell`Orto 21BS vala (je naprodaj) pa nikol nism montirov,ker to samo probleme prinese sabo :) ...Samo moje mišlenje .) Pa dobr zrihtej
fossil Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 Zato pa jest ne tunam,ker so pol sami problemi...Bolš se tist let vozt 90 - 100km/h pa pol kej močnejšga kupt.Sm imel 75 cilinder pa doma se mi Dell`Orto 21BS vala (je naprodaj) pa nikol nism montirov,ker to samo probleme prinese sabo :) ...Samo moje mišlenje .) Pa dobr zrihtej :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim
FlamE#7 Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 caki mal sej sm zdele 12k kilometrov naredu brez servisa haha :blush: (brez zajebancije! :OK: ) sej sm zdej zalepu skp pa cez noc pustu upam da bo ju3 delal :blush:
gapi Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 glede na to kak model si, se neb čudu če si šu to delat z neostikom, al pa sekundnim limom .)
fossil Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 glede na to kak model si, se neb čudu če si šu to delat z neostikom, al pa sekundnim limom .) whatever works my friend, whatever.... :devil:
FlamE#7 Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 glede na to kak model si, se neb čudu če si šu to delat z neostikom, al pa sekundnim limom .) pa kaj si ti sploh pametn?
FlamE#7 Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 aprilia rs50 mhr80/fire tuned gred mhr rhq 85mm fergi dellorto phbl25 D.I.D. zobniki malossi VL6 lamelni ventil malossi e13 filter TOP lamele jollymoto rs50 polini sesalno koleno D.I.D. ketna pride pa še druga ketna in po potrebi drugi ležaji. končna je z 12ko zobnikom okoli 120-125 realnih, z 13 ko pricakujem 130. na pospeških sem dozdaj dragal z zaprto rs125 in jo brez problemov nasekal. R.I.P. :worship: :cry: :cry: :cry: :cry: grem nazaj na stock razn jollya... ribnu je... :cry:
BEliEVER Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 kdaj izpuh dela bolš-ko je bolj hladen ali ko je zlooo vroč? REcimo da bi dal okoli njega neko izolacijo itd da se ne bi hladil pa da bi bil tišji!?
maher Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 (popravljeno) grem nazaj na stock razn jollya... ribnu je... :cry: kolko hočeš za zaribanega mhr-a? .) Popravljeno September 14, 2006. Popravil maher
Stroj Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Ja škoda. Glede na predelavo je mela 12k, pa še bi jih nrdila ta aprilija. Dolg je držala
fossil Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 grem nazaj na stock razn jollya... ribnu je... :cry: sožalje tud od mene :( zgleda da se neboš spet hmal kolenu brusu :?
Stroj Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Se da tud brez predelave kolena brusit. Drgač pa sožalje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se