k0ci Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 če ni vode 100% ne bo zakuhalo, bo samo zaribalo :D
StArII Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 če ni vode 100% ne bo zakuhalo, bo samo zaribalo :D se pregrelo, se raztegnilo in ribnilo po moznosti :D :D
-baSe- Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 No uglavnm nebo se dal pelat :blush: :blush:
Fric Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 ja voda je 100%notr pa tudi notrj je prsla skoz cilindr sigurn k se mi je to ze enkrat nardil pr tastarmu cilindru sam zglede da se je pol nazaj skup dala k sm ga segreu. ma sej itak jo bom menju.
reesko Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 ammm...mam eno uprašanje... kolega mi je reku da mu je en reku... pač šlo se je o tem da če daš dol magnet pa navitje...da zadi nej bi ble 3 aluminijaste ploščice..in ker aluminij ne prevaja elektrike nej bi blo pol več moči na motorju k jih daš stran...a je to res? jst sicer ne verjamem...sam zanima me če kdo ve kej o tem?
Fric Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 hehe kje si pa to slisu da aluminij ne prevaja elektrike hehe pomojm da tiste plosce nimajo nobenga pomena takga
k0ci Objavljeno Marec 27, 2007 Opozori Objavljeno Marec 27, 2007 :lol1: ampak res no, pri mitotu tank dvigni pa mal poglej kam so "mase" vezane :hmm: na gištel, ki pa je.......aluminjast :eek:
kit_80ccm Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 ja glih tak ko pr švasanju prklopš maso na železo :lol1: itk da aluminij prevaja elektriko, sej je kovina :hmm:
FlamE#7 Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 :lol1: ampak res no, pri mitotu tank dvigni pa mal poglej kam so "mase" vezane :hmm: na gištel, ki pa je.......aluminjast :eek: a, zato ste vi mito-driverji tok čudni :P
fossil Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 ammm...mam eno uprašanje... kolega mi je reku da mu je en reku... pač šlo se je o tem da če daš dol magnet pa navitje...da zadi nej bi ble 3 aluminijaste ploščice..in ker aluminij ne prevaja elektrike nej bi blo pol več moči na motorju k jih daš stran...a je to res? jst sicer ne verjamem...sam zanima me če kdo ve kej o tem? mislem da si aluminij zamenov z plastiko al pa gumo, to se velikrat nardi :lol1: :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno Marec 28, 2007 Opozori Objavljeno Marec 28, 2007 ammm...mam eno uprašanje... kolega mi je reku da mu je en reku... pač šlo se je o tem da če daš dol magnet pa navitje...da zadi nej bi ble 3 aluminijaste ploščice..in ker aluminij ne prevaja elektrike nej bi blo pol več moči na motorju k jih daš stran...a je to res? jst sicer ne verjamem...sam zanima me če kdo ve kej o tem? risko,kva ga pa zj strelaš :blink: Aluminij valda prevaja elektriko,in to še dost dobr,ker se tud velik v elektroniki poleg bakra uporabla,ker je pocen kovina :krneki:
reesko Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 vem jst da aluminij prevaja...sm to ugotovu pr ene 10ih letih...k sm v eno utičnco dau aluminjast šraufncigr :D drgač pa to je en model reku...jst sm sam približn popravu...sej nima veze...tnx za odgovore
Fric Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 flame a si meu ti ucer parkirano rsko na trubarjevi tm pr mobihousu??? pa dons zju3 su tm do ledine z njo brez celade mim policaju hehe :OK: :OK:
FlamE#7 Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 tist nism jst.... tist je en rođo k sm mu prodov jolliya :blush: un ma tko tablco gor zaukrivleno ane :?
Fric Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 se mi je zdel da ni glih tebi podobn. ja drgac zdej ma ze odrezano tablco hehe :OK: :OK:
FlamE#7 Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 ej a ti gres tut na 125? bomo sli kksno turo :? kaj bos pa nabavu :? :OK:
JeRn3j Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 tist nism jst.... tist je en rođo k sm mu prodov jolliya :blush: un ma tko tablco gor zaukrivleno ane :?
Žarko G. Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 moj motor je zravn :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: jern3j dej še une posnetke na youtube
JeRn3j Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 aja drgač sm hotu še napisat da debil ne zna parkerat :headbang: no sej vidte :headbang: ja posnetki bodo sam k se mi bo dal :glare:
Fric Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 ej a ti gres tut na 125? bomo sli kksno turo :? kaj bos pa nabavu :? :OK: ja zdei trenutno delam izpit u kratkem pa pride ksn mito namest aprilie bom z italije kej prpelu gor :OK: :OK:
reesko Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 ja zdei trenutno delam izpit u kratkem pa pride ksn mito namest aprilie bom z italije kej prpelu gor :OK: :OK: sam ne izi italije...tm je pa še slabš k pr nas :BUA:
Stroj Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Vidu sm jst dones tega šupka....pa je mel celo čelado gor za spremembo :P
Žarko G. Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Vidu sm jst dones tega šupka....pa je mel celo čelado gor za spremembo :P ja itak v garaži je mel dve čeladi zravn motorja položeni(neprekljenjene) :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: drugač pa sanja da si bo zdele neki kupu(?) R6-ko
Fric Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 zakaj bi blo pa iz italijhe slabse??? sej tm je ful tga sranja pa poceni se da dobit sploh pa ce je se ksna plastika pocena pol je pa res ze za male pare. :OK: :OK:
Original-One Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Vidu sm jst dones tega šupka....pa je mel celo čelado gor za spremembo :P Prek neta spet vsi glasni
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se