Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

NUJNNO kupim YASUNI r3 al pa Jolly Moto 70!Pa tut če je rabljen dam tolk ko stane nov! Sam da ga čim prej dobim!!!!!!! :D :grrr res nujno

Al pa če ker bo kaj naročo z Nizozemske al pa kaj po italiji hodu mu dam še neki dnara zraven za benz oz poštnino

Objavljeno

malprej sm odpru masino pa sm pol mal pomislu ce bi se lamele menjov sproti a kdo ve kolk stanejo nove??? aja a ve kdo ce je pomembno kako obrnes tisto izboklino na tisti vmesni lameli k ma zobe na notranji strani??? :OK: :OK:

Objavljeno

ej denz kje bi jst to dobu u ljubljani :? :?

Objavljeno

pri uvozniku za aprilio mogoče :? avto triglav, sigurno imajo, pa še malosijeve če jih rabiš, so oni tudi uvoznik za malosi

Objavljeno

kaj res ni placa na RSki niti za čelado? :(

:lol1:

Objavljeno

jah jst jo kr prpnem ke ospod pod zic pa pol zic zaklenem al pa jo s sabo nosm :OK: :OK:

Objavljeno (popravljeno)

joj oprostite vsevedneži! pač nisem se rske nikoli videl v živo al pa kaj, topica pa tudi nisem celega bral...

zaj naj me še bo strah nekaj vprašat če nekaj nevem? ohjoj ... odnos pa tak.

hvala diesel

Popravljeno . Popravil kajzec
Objavljeno

ja zdej pa tkoj jokat pa nadrevo pa se igracke s sabo uzet :D :D ce dajes taka uprasanja itaqk da te bo folk zabiv kr na usaki sliko opazis da ni placa za celado

Objavljeno

js mam na svoji RS-i plac za 3 (tri) čelade... :kva2:

eno na tank :) :devil:

eno na svoj zic :D :devil:

eno na zadn zic :eek: :devil:

Objavljeno

js mam na svoji RS-i plac za 3 (tri) čelade... :kva2:

eno na tank :) :devil:

eno na svoj zic :D :devil:

eno na zadn zic :eek: :devil:

svašta hehe :yea1: :slap:

Objavljeno

ej denz kje bi jst to dobu u ljubljani :? :?

Js sm jih na skuterkitu kupu.

Objavljeno

svašta hehe :yea1: :slap:

ne zajbavam se, res lohka dam tri (3) čelade na motor!

če bi se posebej potrudu ob kaki priložnosti lohka še četro na balanco nataknem :grim

:evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Objavljeno

več jih lahko, balanca, ena levo, ena desno, eno gor, ena tank, ena zic, ena zic za potnika, par jih z tistmu za zapet prpneš na štel.. uh, je placa :)

Objavljeno

pobje, dejte mi povedat če se da dobit kak športen filter za original frgazer to pomeni dellorto 14 al kok je že .)

Objavljeno

na org ti je bv dat športni filter drugače pa se dobi ja

Objavljeno

na aprilii (na dunajski) sem prejšni teden gledal športne filtre, sicer so bili vsi za skutreje, ampak je možnost naročila tudi za RS...! vedeti moraš kakšen premer rabiš! cene so od 20-22 EUR! :eek:

Objavljeno

premer je 60mm :BUA: , fejst vlk no, to bi moj frend meu rat na rs-ki. njem je sam zarad štime, mu bom rajš predlago da mu mal prerihtam njegow airbox :OK:

Objavljeno

na aprilii (na dunajski) sem prejšni teden gledal športne filtre, sicer so bili vsi za skutreje, ampak je možnost naročila tudi za RS...! vedeti moraš kakšen premer rabiš! cene so od 20-22 EUR! :eek:

fergazer je fergazer ni važno al je za skuter al je za rs-ko, torej moreš imeti samo filter, ki ima takšen premer kot premer luknje za zrak v fergazerju in paše

Objavljeno

joj oprostite vsevedneži! pač nisem se rske nikoli videl v živo al pa kaj, topica pa tudi nisem celega bral...

hvala diesel

drgač pa ja... ne se sekirat, če ti kdo od nas kaj takega reče... poglej si potem vsaj slikce, če je nimaš možnosti videt v živo.

ko boš vsaj slikce videl, potem boš lahko predvideval, če ima prostor pod sedežem ali ne.

Objavljeno

hvala diesel

js sm isto spraševal okol tak da ni blema upam da si moj post smatru kot odgovor ne kot zabijanje .) :)

Objavljeno

fergazer je fergazer ni važno al je za skuter al je za rs-ko, torej moreš imeti samo filter, ki ima takšen premer kot premer luknje za zrak v fergazerju in paše

sori, narobe si me zastopu! :doze: s tem ko sm reku da so za skuterje, sm mislu povedat, da ma manjši fi (premer) in ne da je razlika drugje! :grim

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!