Layyko Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 NUJNNO kupim YASUNI r3 al pa Jolly Moto 70!Pa tut če je rabljen dam tolk ko stane nov! Sam da ga čim prej dobim!!!!!!! :D :grrr res nujno Al pa če ker bo kaj naročo z Nizozemske al pa kaj po italiji hodu mu dam še neki dnara zraven za benz oz poštnino
Fric Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 malprej sm odpru masino pa sm pol mal pomislu ce bi se lamele menjov sproti a kdo ve kolk stanejo nove??? aja a ve kdo ce je pomembno kako obrnes tisto izboklino na tisti vmesni lameli k ma zobe na notranji strani??? :OK: :OK:
Fric Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 ej denz kje bi jst to dobu u ljubljani :? :?
k0ci Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 pri uvozniku za aprilio mogoče :? avto triglav, sigurno imajo, pa še malosijeve če jih rabiš, so oni tudi uvoznik za malosi
kajzec Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 kaj res ni placa na RSki niti za čelado? :(
rosse20 Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 kaj res ni placa na RSki niti za čelado? :( :lol1:
Fric Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 jah jst jo kr prpnem ke ospod pod zic pa pol zic zaklenem al pa jo s sabo nosm :OK: :OK:
Gregc Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 kaj res ni placa na RSki niti za čelado? :( Se hecaš? :D
kajzec Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 (popravljeno) joj oprostite vsevedneži! pač nisem se rske nikoli videl v živo al pa kaj, topica pa tudi nisem celega bral... zaj naj me še bo strah nekaj vprašat če nekaj nevem? ohjoj ... odnos pa tak. hvala diesel Popravljeno April 13, 2007. Popravil kajzec
Fric Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 ja zdej pa tkoj jokat pa nadrevo pa se igracke s sabo uzet :D :D ce dajes taka uprasanja itaqk da te bo folk zabiv kr na usaki sliko opazis da ni placa za celado
fossil Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 js mam na svoji RS-i plac za 3 (tri) čelade... :kva2: eno na tank :) :devil: eno na svoj zic :D :devil: eno na zadn zic :eek: :devil: :lol1:
Fric Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 js mam na svoji RS-i plac za 3 (tri) čelade... :kva2: eno na tank :) :devil: eno na svoj zic :D :devil: eno na zadn zic :eek: :devil: :lol1: svašta hehe :yea1: :slap:
MotoBoy Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 ej denz kje bi jst to dobu u ljubljani :? :? Js sm jih na skuterkitu kupu.
fossil Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 svašta hehe :yea1: :slap: ne zajbavam se, res lohka dam tri (3) čelade na motor! če bi se posebej potrudu ob kaki priložnosti lohka še četro na balanco nataknem :grim :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
NejcZ Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 več jih lahko, balanca, ena levo, ena desno, eno gor, ena tank, ena zic, ena zic za potnika, par jih z tistmu za zapet prpneš na štel.. uh, je placa :)
kit_80ccm Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 pobje, dejte mi povedat če se da dobit kak športen filter za original frgazer to pomeni dellorto 14 al kok je že .)
Ghostek Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 na org ti je bv dat športni filter drugače pa se dobi ja
fossil Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 na aprilii (na dunajski) sem prejšni teden gledal športne filtre, sicer so bili vsi za skutreje, ampak je možnost naročila tudi za RS...! vedeti moraš kakšen premer rabiš! cene so od 20-22 EUR! :eek:
kit_80ccm Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 premer je 60mm :BUA: , fejst vlk no, to bi moj frend meu rat na rs-ki. njem je sam zarad štime, mu bom rajš predlago da mu mal prerihtam njegow airbox :OK:
pero14 Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 na aprilii (na dunajski) sem prejšni teden gledal športne filtre, sicer so bili vsi za skutreje, ampak je možnost naročila tudi za RS...! vedeti moraš kakšen premer rabiš! cene so od 20-22 EUR! :eek: fergazer je fergazer ni važno al je za skuter al je za rs-ko, torej moreš imeti samo filter, ki ima takšen premer kot premer luknje za zrak v fergazerju in paše
rosse20 Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 joj oprostite vsevedneži! pač nisem se rske nikoli videl v živo al pa kaj, topica pa tudi nisem celega bral... zaj naj me še bo strah nekaj vprašat če nekaj nevem? ohjoj ... odnos pa tak. hvala diesel drgač pa ja... ne se sekirat, če ti kdo od nas kaj takega reče... poglej si potem vsaj slikce, če je nimaš možnosti videt v živo. ko boš vsaj slikce videl, potem boš lahko predvideval, če ima prostor pod sedežem ali ne.
DIESEL Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 joj oprostite vsevedneži! pač nisem se rske nikoli videl v živo al pa kaj, topica pa tudi nisem celega bral... zaj naj me še bo strah nekaj vprašat če nekaj nevem? ohjoj ... odnos pa tak. hvala diesel js sm isto spraševal okol tak da ni blema upam da si moj post smatru kot odgovor ne kot zabijanje .) :)
fossil Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 fergazer je fergazer ni važno al je za skuter al je za rs-ko, torej moreš imeti samo filter, ki ima takšen premer kot premer luknje za zrak v fergazerju in paše sori, narobe si me zastopu! :doze: s tem ko sm reku da so za skuterje, sm mislu povedat, da ma manjši fi (premer) in ne da je razlika drugje! :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se