pero14 Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 sori, narobe si me zastopu! :doze: s tem ko sm reku da so za skuterje, sm mislu povedat, da ma manjši fi (premer) in ne da je razlika drugje! :grim aja te pa tak :OK:
k0ci Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 pometenih 17 objav :angry: stick to the topic please layko, za oglaševanje imaš drugo temo namenjeno samo temu:KLIK
JeRn3j Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 kok mate vi na teh rs kah 50 oz. 70, 80 dize notr?? ma kdo 125 kako za prodat ? a kdo ve mogoče kje u bližini ljubljane oz. v ljubljani ma kak mehankar 125 svedr?? :? (unga perota na rudniku sm obdelov)
Fric Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 a ti misls dizo povrtat al novo kupit??
JeRn3j Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 a ti misls dizo povrtat al novo kupit?? ne vem nije važno... al eno al drugo... sam 125 bi rad dobu... mogoče maš svedr al kako 125 doma p.s. drgač sm pa te dodau tud na msn ju če bi mi lohk neki malejga iz nitrota prneso :)
kit_80ccm Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 js mam na svoji 130 dizo, pije pa k žowna :BUA:
Fric Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 ne vem nije važno... al eno al drugo... sam 125 bi rad dobu... mogoče maš svedr al kako 125 doma p.s. drgač sm pa te dodau tud na msn ju če bi mi lohk neki malejga iz nitrota prneso :) ni problema ce kej rabs ti lohk prnesm :OK: :OK:
JeRn3j Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 ni problema ce kej rabs ti lohk prnesm :OK: :OK: vreii je sem dobo dize na jefra racing... ti mi boš neki druzga prnesu :grim več PM :)
začetnik15 Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 A se da dobit nov model rs 50 aprilia rableno za 1700€. Pomoje da ne , sam vseen vprašam ker mi je tako všeč samo nimam dnarja za novo. :hmm:
replica Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 A se da dobit nov model rs 50 aprilia rableno za 1700€. Pomoje da ne , sam vseen vprašam ker mi je tako všeč samo nimam dnarja za novo. :hmm: nope, ni pogojev :D
JeRn3j Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 A se da dobit nov model rs 50 aprilia rableno za 1700€. Pomoje da ne , sam vseen vprašam ker mi je tako všeč samo nimam dnarja za novo. :hmm: kake ideje mate :lol1: :lol1: :lol1:
FlamE#7 Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 pobje, dejte mi povedat če se da dobit kak športen filter za original frgazer to pomeni dellorto 14 al kok je že .) 1. original ferg je 12 :P 2. mam jst na originalnem malossi e13 pa je cist gut :blush:
začetnik15 Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 (popravljeno) Dej povejte mal prednosti RS od TZR. Ker se ne morm odločit kerga bi uzeu. Ker gre lepše v ovinke, speljevanje...Položaj na motorju.? Popravljeno Maj 2, 2007. Popravil začetnik15
DIESEL Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 prek foruma ti nebo noben mogu napisat ka je bolš .) zrihti si en test drive obeh pa boš na svoje lastne oči vidu ka ti bol odgovarja .) ti pa powem da js sm mel rsko pa da js ITALIJANA nikol več v garažo :whistle:
Fric Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 to ti bo usak drgaci povedu (kokr mito vs. rs) jst ma rs-ko pa mi prov lepo pele (seveda jo mors predelat) nikol nobenih problemov u ovinke gre zlo lepo pa plastike zo en velik plus moja je bla 2x na tleh pa ni nobena plastika niti pocla sam nalepka je sla dol k pr tzr-ko so baje bol svoh drgac ti je pa isti kurac sej je itak isti motor gor
DIESEL Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 rska se je men zdela bol masivna pa tut plastike so res bol kvalitetne sam tu se pa menda tut končajo moje pohvale .) najboljš boš vidu če peleš obe ;)
Scremer Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 Oj, mi lahko kdo pove kje bi se dalo čimbolj ugodno dobiti gume za RSko (splet, Gorenjska, Ljubljana) in kateri vulkanizerji delajo tudi na motorjih. Mogoče ldo ve ali je lahko na zadnjem kolesu guma mogoče kaj širša (morda kaki tehnični zadržki - premalo prostora)? lp Scremer
Stroj Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 to ti bo usak drgaci povedu (kokr mito vs. rs) jst ma rs-ko pa mi prov lepo pele (seveda jo mors predelat) nikol nobenih problemov u ovinke gre zlo lepo pa plastike zo en velik plus moja je bla 2x na tleh pa ni nobena plastika niti pocla sam nalepka je sla dol k pr tzr-ko so baje bol svoh drgac ti je pa isti kurac sej je itak isti motor gor Plastike so res obupne ja.....samo na mestu ti pade pa grejo nosilci takoj.
DIESEL Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 Oj, mi lahko kdo pove kje bi se dalo čimbolj ugodno dobiti gume za RSko (splet, Gorenjska, Ljubljana) in kateri vulkanizerji delajo tudi na motorjih. Mogoče ldo ve ali je lahko na zadnjem kolesu guma mogoče kaj širša (morda kaki tehnični zadržki - premalo prostora)? lp Scremer js sm mel 130 zadi .) pa ni blo nič narobe .)
JeRn3j Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 (popravljeno) js sm mel 130 zadi .) pa ni blo nič narobe .) ne dajat večje gor... s tem boš jo prekomerno uniču pa še vožnja skozi ovinke bo "manj" varna .) kr po original dimenzijah je najbolš :) Popravljeno Maj 2, 2007. Popravil JeRn3j
Fric Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 ma je kurac bol nevarno jst mam gor 130 pa se nagnivam in cist lepo drzi ene parkrat je sicer zdrsnla sam drgac je pa zakon nevarno je ce prides cist do roba kr je mnj cvrst in pol ga sam ugnije sam ce cs prid do roba mors res ze odlicno polagat
JeRn3j Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ma je kurac bol nevarno jst mam gor 130 pa se nagnivam in cist lepo drzi ene parkrat je sicer zdrsnla sam drgac je pa zakon nevarno je ce prides cist do roba kr je mnj cvrst in pol ga sam ugnije sam ce cs prid do roba mors res ze odlicno polagat problem je če je guma širša kot feltna... vse je v redu samo proti robu jo upogne in veliko bolj zalomi če je širša... na feltni stoji kot kaka goba... prid na delavnico MAKSI, pa ti bodo strokovnjaki razložil ... (bladzo) drgač pa gume do roba pridt pa res ni noben problem ;)
DIESEL Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 js nikol nism šou do roba s to ćebelco do tam ko sm jo pa nagnu pa ni blo panike klub 130 zadnji gumi .)
JeRn3j Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 js nikol nism šou do roba s to ćebelco do tam ko sm jo pa nagnu pa ni blo panike klub 130 zadnji gumi .) pol pa nis t* prav :P hec :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se