Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
ne, malossi

da slišim keri malosi ima 90 kubikov

Objavljeno
jes mam 90kit not, pa stegnem v pospeškah 125, brez blokad, da o skuterjah ne govorim.

kaj ti praviš da 125ko brez blokad s tem mopedom dol pihneš???

ma ti si blesav :grim :headbang:

Objavljeno
kaj ti praviš da 125ko brez blokad s tem mopedom dol pihneš???

ma ti si blesav :grim :headbang:

to sem jaz sam doživel da je možno. mel en predelano na 25hp jev. šla lepih 150 z dolgimi prenosi drugače je pa mel na 125km/h naštimano 1-2 ko kroska samo v zrak metalo. ribnala pa enih 3-4 krat v 500-800km. pa me je v pospeški zadi postil

samo dvomim da ima on to vse zrihtano

Objavljeno
to sem jaz sam doživel da je možno. mel en predelano na 25hp jev. šla lepih 150 z dolgimi prenosi drugače je pa mel na 125km/h naštimano 1-2 ko kroska samo v zrak metalo. ribnala pa enih 3-4 krat v 500-800km. pa me je v pospeški zadi postil

samo dvomim da ima on to vse zrihtano

ja itak se da

sam to je tak extrem k si ga reeedko kdo lohk prvošč :D

Objavljeno

ma ne neka govorit če neveš, to je 3krat bolj navita mašina.v pospeškah ga sam v končni pa ne.dobim pa 150km/h.je pa res zelo draga predelava.

Objavljeno

mene pa zanima kok bi šel pa kolk dobr bi se obnesu motor z naslednimi predelavami:- cilinder kit top preformance 80cc

-delortro 18 (z večjo dizo)

-leovince v6 (handmade)

-polini športen filter

-14 zob (prvi zobnik)

to mam jst na svojem motorju ampak nevem kolk gre pa kakšne pospeške ma k sm šele zdej naroču cilinder kit

Objavljeno
ma ne neka govorit če neveš, to je 3krat bolj navita mašina.v pospeškah ga sam v končni pa ne.dobim pa 150km/h.je pa res zelo draga predelava.

pa če bi mel max prerihtan bi pa stegnu tut v končni, če ma tomos (neki cestak) mislm d mhr 70cc končno 180km/ če kdo neverjame naj tle pogleda k je biv opis tega motorja

Objavljeno

ayd napiši svoje peedelave.

samo da ti omenim malosi ima največ 80 kubikov. simonini ima edini 90 pa še pol je en gus ko ima 85.

Objavljeno
Termični kit alu, mx mhr

uplinjač phbg 21 ds

izspuh GP mhr rep.

.......

sanjaj o 150

pa 78kubov maš

Objavljeno

:topic: amm, zanima me kok vs je tuki "podmladkov" k se boste kj kmalu preselil v temo 125-250 :D :topic: sori k sm oftopik, sam tuki nimate svoje teme za nabijanje in sm mogu kr tuki uprašat :D :topic:

Objavljeno (popravljeno)

sj mormo narest eno temo za nabijanje :naughty:

pa takrt ko bomo mi v 125-250 prišl bote tam tak usi mel 600-tke al pa večje motorje pač.

Popravljeno . Popravil cpi50
Objavljeno

pa takrt ko bomo mi v 125-250 prišl bote tam tak usi mel 600-tke al pa večje motorje pač.

--> KLIK <--

Evo sem vam jo odpru...zdej pa hitr nabijat :)

Objavljeno

js bom mue enga tazga 2-takterja pumoje za vedno :D

Objavljeno

še u desno se morš navadt :) drgač pa ql :OK:

Objavljeno
še u desno se morš navadt :) drgač pa ql :OK:

Sej velik jih v desno težji pele kot v levo, sam sodim med njih hehe ampak na racelandu je pa šlo tko, da Alen, če si iz okolica Krškega priporočam obisk piste :OK: mislm, da se bo Fifty kr strinjov :)

Objavljeno
Sej velik jih v desno težji pele kot v levo, sam sodim med njih hehe ampak na racelandu je pa šlo tko, da Alen, če si iz okolica Krškega priporočam obisk piste :OK: mislm, da se bo Fifty kr strinjov :)

yap, dost jih ma probleme z desnmu ovinkam.. ks ploh nevem tut kuko bi se na motorju postavu pa to.. ampka na pisti se hitr navadš :)

no ja, ni glih bliz krškega doma.. je iz ljutomera :) tko da ma kr delč :D usen pa priporočam obisk piste. za začetnike pa za pilt tehniko je najbolši raceland :D

Objavljeno
yap, dost jih ma probleme z desnmu ovinkam.. ks ploh nevem tut kuko bi se na motorju postavu pa to.. ampka na pisti se hitr navadš :)

no ja, ni glih bliz krškega doma.. je iz ljutomera :) tko da ma kr delč :D usen pa priporočam obisk piste. za začetnike pa za pilt tehniko je najbolši raceland :D

Aja,opala nism pogledov iz kje je :) Ampak vseen,zabava na pisti odtehta tisto vožnjo :OK:

Ajd, gremo nazaj na temo :D

Objavljeno

verjamem ja, bomo pol šli mal na marof pogledat, to je bližje od racelanda:P

Objavljeno

preveri prvo če obstaja malossi 90kit.¸ja sej ne gre 150, gre pa dobrih 145.trmični kit pa to je bilo ven vzeto ker je bil 80 kit prvo not, zdaj je pa vse malossi not.

Objavljeno

daj ajd poišči mi linke od malisijo 90.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!