Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Mene pa zanima kok bi šla rs 50 z arrow izpuhom in brez blokad (realnih km/h) :OK:

Objavljeno

a bi to na servisu zrihtal ???

Objavljeno (popravljeno)

Za izpuh menjat rabiš 5 min pa 2 vijaka + 2 fedrci ki držita itpuh gor..

Ne pa da ti računajo uro dela (40eur)

Popravljeno . Popravil Climber116
Objavljeno
okol 90km/h...

Bi blo treba prvo fergazer odprt kaj pravš :D

Objavljeno
Za izpuh menjat rabiš 5 min pa 2 vijaka + 2 fedrci ki držita itpuh gor..

Ne pa da ti računajo uro dela (40eur)

S petimi minutami si malce pretiraval, no mogoče ti je uspelo ampak to kaj narediš nahitro je delo za en ku***

Raje počasi, previdno in ziher :winkiss:

Objavljeno
sam brez olja furi pa hitr zariba....drgači pa kokr pravjo uzemi nepredelano (no če ma menjan avspuh je uredu sam kit pa dej sam gor je bol sigurno ker tiste so use zgonjene ki ga majo gor ko se prodajajo)

Če se pa brez olja vozš pa itak vsak motor zariba

Objavljeno

Mam en problem. Rabim stikalo za zavorno luč in sicer zadnje in sprednje. In kjerkoli gledam za to stvar, tega nimajo. Če morda kdo ve, kje bi se dalo to dobit naj mi sporoči, pa koliko je kej cena če slučajno veste. Aja, gre za motor Aprilia RS 50.

Hvala

Objavljeno

Zadnjega pojdi kupit na aprilio servis, ker je oljno stikalo, okol 10-15 € stane kolko se spomnim, sprednjega pa kupi na aprili-ji če ne bo predrag, če ne pa se da isto stikalo dobit v kaki trgovini z elektroniko.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Hm mene zanima če ma rs-ka kej prostora pod sedežom pa če je kšne slikca..

Objavljeno

Hm pa še kašna je konča če je odblokirana (realnih) pa kok števc laže pa kok z avspuhom..

Objavljeno
Hm pa še kašna je konča če je odblokirana (realnih) pa kok števc laže pa kok z avspuhom..

Hojla mojster,

zablokirana kot veš je zakonsko omejena na 45km/h, odblokirana gre nekje 70km/h z športnim izpuhom se končna dvigne za 15 - 20km/h, pa malenkost pridobiš na navoru.

Lep pozdrav!

Objavljeno

Ne več k 70 ?? ENi pravjo 70 drugi 80 tretji 90 ...

Objavljeno

pomoje gre pa mal več.. čist odblokirana okoli 80, z športnim avspuhom pa okol 90

Objavljeno

zablokirana kot veš je zakonsko omejena na 45km/h, odblokirana gre nekje 70km/h z športnim izpuhom se končna dvigne za 15 - 20km/h, pa malenkost pridobiš na navoru.

Lep pozdrav!

Objavljeno

men je sla 95 po stevcu odprta samo z mallosi filtrom (k itak nc ne prdobis)

sam je biu pomoje stevc zjeban.

Objavljeno
men je sla 95 po stevcu odprta samo z mallosi filtrom (k itak nc ne prdobis)

sam je biu pomoje stevc zjeban.

A mislš? :D glede na to kok je tvoja dala čez enih zabavnih kilometrov se ne bi čudu :D

P.S.: Lepo te blo spet vidt :P

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

No dons sm se prvič peljau z rs 50 za tiste ko hočte kupt se splača je res odličen motor :D

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Imam 1 vprašanje. Če kupiš motor ki še ni registriran, ga hočeš peljat registrirat in te ustavi policaj ti mi pa glih rečeš da ga pelješ registrirat.Kaj ti lahko policaj naredi?Ti bo dal kazen...?Ali bo rekel da ti kr pel :D ???

Hvala :D

Objavljeno

če je motor nov ga ne rabiš nikamor vozit registrirat, ti samo s papirji pojdi tja kjer imajo registracije in ga registriraj, tablico v trgovini našraufaj gor in se odpelji.....drugače pa ja, lahko ti da kazen, ker je motor v prometu neregistriran

Objavljeno

ja seveda lahko dobiš kazen-policaji so kot bogovi...za primer na moji ninji mi je hotel policaj dati kazen ker mi kao smerokazi svetijo črno??WTF

Objavljeno

Kdaj najrajše motor zariba ? (če imaš gor kit in še kak ojačan del)

Objavljeno

Ko ga ne vzdržuješ dobro

Objavljeno
naprimer ?

Ne dolivaš olja v mašino :krneki: , ga stalno tišiš do konca :krneki: :krneki:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!