Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Sem hotu tm odblokirat pa se tipa tut pogovarjat nista znala pa rekla sta da je to nwm kašna predelava in bi odblokada stala 300€ :blink:

Zato sm pelu pol v Kranj k Vombergerju.

Drgač pa a bi loh biu kriv zračn filter, glede obratov ?

aja pa še neki sm puzabu, tut poraba se mi zdi zlo velika... Z tankom ponava nardim 130-150km (tank nej bi bil 11l) :krneki:

Objavljeno
aja pa še neki sm puzabu, tut poraba se mi zdi zlo velika... Z tankom ponava nardim 130-150km (tank nej bi bil 11l) :krneki:

za to predelavo ti občutno preveč žere :BUA: to onemu nazaj pelji ki ti je odblokiral.. čepa sem jas delal z odblokiranim blizu 400km

Objavljeno
za to predelavo ti občutno preveč žere :BUA: to onemu nazaj pelji ki ti je odblokiral.. čepa sem jas delal z odblokiranim blizu 400km

a kei vše kok rs 50 blacku žre ?

Objavljeno

kolko ? meni je največ požrlo 8l, povprečno pa 6,5

Objavljeno
a kei vše kok rs 50 blacku žre ?

mislim da tam okrok 5l ( + - 0,5l ), če na polno vozi.. samo on še ma giannellia, pa šp. filter, večje dize..

Objavljeno

to mate frgazere tak razštelane... js ga ne spravim čez 6l porabe pa če lukno v kesl zvrtam :)

Objavljeno
mislim da tam okrok 5l ( + - 0,5l ), če na polno vozi.. samo on še ma giannellia, pa šp. filter, večje dize..

aja, nima nč več porabe ? :hmm: Drgač mam pa tut js večje dize...

Objavljeno

Učer sm se mau pelu in motor je delu supr :worship: . Nč ni trokiru, tiste blokade med 5 pa 6k rpm ni blo tok občutit.... :D Skratka ugotovu sm da ga sam vročina jebe :P Tako da ga bom pelu na servis in mi bojo naštimal razmerje zrak/bencin... Pa še za porabo bom prašu, to je edino k me dei še mot :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

že ma kdo tukaj tanovo rs z kitom ?

bom prvi ? :whistle:

Popravljeno . Popravil Xzibit
Objavljeno (popravljeno)
že ma kdo tukaj tanovo rs z kitom ?

bom prvi ? :whistle:

a da boš ?

@Xzibit u sredo grem dt 14 zobnik gor :D :naughty:

Popravljeno . Popravil Roky994
Objavljeno

na forumu verjetno bom, ampak sem že videl eno z mhr cilindrom, ko se je prodajala

Objavljeno

Zdaj sem na novo sestavil motor in sploh nima moči, ter seka na auspuh, tudi ogenj, cilinder je na novo zbrušen in nov bat, pred obnovo je vse delovalo kot mora.

Probal sem menjat svečko, vžig vrtet in nič ne pomaga, ima kdo še kako idejo?

Objavljeno

sigurno je nekaj z elektriko

kabl od svečke je dober ?

Objavljeno

Nisem probal ker nimam drugega...

Ampak prej je bilo vse isto razen cilindra in je šlo.

Objavljeno

si mel mogoče navitje kje na vlagi ?

poznam enega, ko je mel navitje zapakirano v kleti, pa je vlaga uničla, delalo mu je kasneje isto kot tebi

probaj si sposodit kje štrom, če poznaš kakega rs driverja

Objavljeno

Mašina je bila skoraj mesec v kleti z vsemi dekli gor, dokler je nisem razkopal...

Objavljeno

To pa prvič čujem, da bi vlaga štrom zjebala :trance_33_sleep: bomo probali menjat...

Objavljeno
na forumu verjetno bom, ampak sem že videl eno z mhr cilindrom, ko se je prodajala

Toto je kupil moj sosed mali ma 40 kil, po lufti leti z njo.

Objavljeno

daj vprašaj ga prosim, če mogoče ve, če je gred orginal al kera druga ...

Objavljeno (popravljeno)
daj vprašaj ga prosim, če mogoče ve, če je gred orginal al kera druga ...

ti jaz povem da za mhr-a, mhr team moreš menjat gred, za mhr replico pa nerabiš. se pravi 14,20,24 konjev

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno

sem že videl na netu ja, nihče z tanovo rs ni menjal gredi za mhr replico. me je zanimalo, ker jo grem danes naročit (replico)

Objavljeno
sem že videl na netu ja, nihče z tanovo rs ni menjal gredi za mhr replico. me je zanimalo, ker jo grem danes naročit (replico)

ker kit boš pa dau gor ?

Objavljeno

kit sem že naročil. Naročil sem pa Malossi MHR Replica 80cc. Skratka 80cc aluminijasti cilinder z batom na 2 obročka.

Edino ta je dober za original gred. Tudi v malossiju pravijo, da ni treba menjat gredi..

Objavljeno
kit sem že naročil. Naročil sem pa Malossi MHR Replica 80cc. Skratka 80cc aluminijasti cilinder z batom na 2 obročka.

Edino ta je dober za original gred. Tudi v malossiju pravijo, da ni treba menjat gredi..

boš posneu video :D Kok konjov pa nej bi razviu ?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!