Roky994 Objavljeno September 26, 2009 Opozori Objavljeno September 26, 2009 hee še kraste posliku jah škoda rs-ke.. lepa je bla, zdj je mal manj.. jap, škoda :S
666 Objavljeno September 26, 2009 Opozori Objavljeno September 26, 2009 jas sen tude meja srečo ka ga povoza nesen... negi 20cm sen bija od rs-ke pa še sopotnico sen meja
rs125black Objavljeno September 26, 2009 Opozori Objavljeno September 26, 2009 jap, škoda :S mel sem veliko srečo da sem imel motor na kolenu...bil je že na mali razdalji med asfaltom,tako da se je samo potegnil...samo potem ga je vrglo v pločnik mene pa pleg...komaj pišem tako me vse boli z rs sem padel včeraj ob 3.00. ob 8.00 je blo že vse popravljeno razen prask še dobro da sem mel nakaj rezervnih delov še dobro da gre ravno...ko je rs zletela v pločnik sem mislil da sta dobili obe felni....hvala bogu gre vse tako kot mora...film morda že čez 14 dni če bom že ok
Stirkac Objavljeno September 26, 2009 Opozori Objavljeno September 26, 2009 mel sem veliko srečo da sem imel motor na kolenu...bil je že na mali razdalji med asfaltom,tako da se je samo potegnil...samo potem ga je vrglo v pločnik mene pa pleg...komaj pišem tako me vse boli z rs sem padel včeraj ob 3.00. ob 8.00 je blo že vse popravljeno razen prask še dobro da sem mel nakaj rezervnih delov še dobro da gre ravno...ko je rs zletela v pločnik sem mislil da sta dobili obe felni....hvala bogu gre vse tako kot mora...film morda že čez 14 dni če bom že ok Kero Savo mc mas to? K vidim da se komot nagnes do kolena Js mam gori savo mc 18...
rs125black Objavljeno September 26, 2009 Opozori Objavljeno September 26, 2009 Kero Savo mc mas to? K vidim da se komot nagnes do kolena Js mam gori savo mc 18... gori je sava MC25...do 70km/h ok...tukaj pa je bil ovinek z hitrostjo 85 pa je zadnjo gumo ven odneslo...do zdaj mi je bila ta guma najboljša za svojo ceno...zdaj pa nevem lahko sem prišel na kak kamenček ki ga sploh nisem videl...nvm..velik sem 168cm pa pridem komot do kolena z vsakim motorjem,tako da pomoje niso krive gume...
zziga Objavljeno September 26, 2009 Opozori Objavljeno September 26, 2009 men si na slikah ful večji zgledu
rs125black Objavljeno September 26, 2009 Opozori Objavljeno September 26, 2009 men si na slikah ful večji zgledu ja če bil velik okrog 180cm bi bil takoj na kolenu lahko še 1x pokažem sliko desnega nožnika za se je fajn po tleh vlekel ,pa ne od tega ko sem padel...se sploh nisem presel samo koleno sem dal ven pa sem bil na kolenu...zdaj pa me bo malo strah take vožnje po cesti
Roky994 Objavljeno September 26, 2009 Opozori Objavljeno September 26, 2009 ja če bil velik okrog 180cm bi bil takoj na kolenu lahko še 1x pokažem sliko desnega nožnika za se je fajn po tleh vlekel ,pa ne od tega ko sem padel...se sploh nisem presel samo koleno sem dal ven pa sem bil na kolenu...zdaj pa me bo malo strah take vožnje po cesti sei mogoče je to bol Glavn je da ti ni nč, pa da gre motor naravnost, k če bi kei zviu to zlepa nebi šlo več tko k bi moral oz. nikol
rs125black Objavljeno September 26, 2009 Opozori Objavljeno September 26, 2009 sei mogoče je to bol Glavn je da ti ni nč, pa da gre motor naravnost, k če bi kei zviu to zlepa nebi šlo več tko k bi moral oz. nikol ja to bo veljalo 2 tedna oz. dokler me ne minejo bolečine
fbevc93 Objavljeno September 26, 2009 Opozori Objavljeno September 26, 2009 ja če bil velik okrog 180cm bi bil takoj na kolenu:whistle: lahko še 1x pokažem sliko desnega nožnika za se je fajn po tleh vlekel ,pa ne od tega ko sem padel...se sploh nisem presel samo koleno sem dal ven pa sem bil na kolenu...zdaj pa me bo malo strah take vožnje po cesti ma ka pa vem.. js mam 180cm pa se kr namatram da gre po kolenu pa raj si kup taprave kolenčnike za drsat, te ko maš so bol za zaščito pr padcu
666 Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 ma ka pa vem.. js mam 180cm pa se kr namatram da gre po kolenu pa raj si kup taprave kolenčnike za drsat, te ko maš so bol za zaščito pr padcu to pa zato ker motora ne položiš dovolj... najdi si negi lepo cesto pa najprej gume na rob spravljaj tepa se samo presedi pa kolenu vun daj pa se samo nagneš dolker se ne vlečeš ne se bat se maš dobre gume gor... ti ščitniki pa so od krosara če se ne motim samo so dobri za po kolenu
Stirkac Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 A sava mc 18 so dobre gume Bi slo do kolena:whistle:
fbevc93 Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 to pa zato ker motora ne položiš dovolj... najdi si negi lepo cesto pa najprej gume na rob spravljaj tepa se samo presedi pa kolenu vun daj pa se samo nagneš dolker se ne vlečeš ne se bat se maš dobre gume gor... ti ščitniki pa so od krosara če se ne motim samo so dobri za po kolenu guma je znucana od roba do roba.. sm se enkrat bol nagnu pa mi je zadna mal opozorilno zdrsnla.. zato se ne zajebavam preveč gume pa tud niso glih neki (sport demon) :glare: drugo leto bom vrjetno contitwist gor dal .)
rs125black Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 A sava mc 18 so dobre gume Bi slo do kolena:whistle: sava MC18 niso slabe gume-do kolena komot
rs125black Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 tako pa zgleda moja rs po padcu 3 dni...
Stirkac Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 tako pa zgleda moja rs po padcu 3 dni... Kake trake si to dau gor:unsure: Drugac pa je super izpadla usaj po moj:worship:
rs125black Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 Kake trake si to dau gor:unsure: Drugac pa je super izpadla usaj po moj:worship: če verjameš ali ne je to izolirtrak...
Stirkac Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 če verjameš ali ne je to izolirtrak... Svaka ti čast:worship: če še jst tak fest padem prpelem k tebi motor mi ga bos zrihtu (Zezam)
666 Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 Svaka ti čast:worship: če še jst tak fest padem prpelem k tebi motor mi ga bos zrihtu (Zezam) ti samo pripelej ga bomo mi porihtali dobiš nazaj še lepšega kak je prej bil
rs125black Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 Svaka ti čast:worship: če še jst tak fest padem prpelem k tebi motor mi ga bos zrihtu (Zezam) upajmo da neboš padel
Roky994 Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 Če rab kdo crash pade sm dele najdu...
Stirkac Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 Ka praute na ta tuning: Odstranitev blokad Gianelli izpuh (Kevlar) zobnik 13 KOLK BI BLA KAJ KONCNA PO VASI PRESOJI:rolleyes:
Pupi13 Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 Ka praute na ta tuning: Odstranitev blokad Gianelli izpuh (Kevlar) zobnik 13 KOLK BI BLA KAJ KONCNA PO VASI PRESOJI:rolleyes: koncna bi bla tm okol 98 mogoce mal mn( 90-96 realnih) po stevcu 105
666 Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 Ka praute na ta tuning: Odstranitev blokad Gianelli izpuh (Kevlar) zobnik 13 KOLK BI BLA KAJ KONCNA PO VASI PRESOJI:rolleyes: končna 95-100
norc 16 Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 končna 95-100 Ma kdo kaki kit za prodat za am6 motor. Tam do 14ps.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se