Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

kupi mhra pa bo...verjami da je to zelo dober kit

blindek je vozil mojo rsko parkrat, še z gianellijem...pa ti lahko potrdi da je že z tem kur*** gianellijem šla solidno

Objavljeno

thnx fantje za odgovore. mislm da so stvari zdej jasne. :OK:

Objavljeno

mhr 80 :yea2:

Objavljeno

dejansko sem flame007, sam je en bug k mi e kr zbriše :BUA:

Objavljeno

Sliek še zdej ne vidm :huh:

Objavljeno

ok eno neumeestno vprašanje upam de na bote jezzni se mogoč že kje piše iz prejšnih postov sam se mi ne da use brati :whistle:

a ma aprilia pod sedežem al pa kje drugje kakšen prostor za čelado al pa za dokumente tak ko ma tzr-ka :hmm: :hmm:

Objavljeno

:slap: Za čelado :lol1: Neki placa ma kokr jst vem. Recimo za eno flaško olja, izpit pa prometno, v glavnem zlo mal

Objavljeno

za čelado? :D , ke, not glih mal orodja das pa prometno, pa je polno... "a tzrka ma za čelado :) :D :D :D "

Objavljeno

Bencin pa v flaško od prila. Pol k bi hotu pa pospešk bi pa stisnu flaško in bi delal k nitro. Preizkušeno na colibriju :OK:

Objavljeno

JAS sem 1× pri apn-ki v tank luft nafilal, kao da bo benz bolj not tiščalo, kur** pa je začelo vun tečt na fergiju.

Objavljeno

1 uprasanje- mal sm brsku po netu in sm šu na stran od malossija pod produkte za rs50- tm sta 2 izdelka od mhra- ALUMIN-CYL. KIT Ø 40,3 H2O MHR TEAM mod-head in ALUMIN-CYLINDER KIT Ø 50 H2O MHR TEAM mo d-head , v čem je razlika??

btw- link

Objavljeno

1 uprasanje- mal sm brsku po netu in sm šu na stran od malossija pod produkte za rs50- tm sta 2 izdelka od mhra- ALUMIN-CYL. KIT Ø 40,3 H2O MHR TEAM mod-head in ALUMIN-CYLINDER KIT Ø 50 H2O MHR TEAM mo d-head , v čem je razlika??

btw- link

Ø ta znak pomeni premer bata...prvi ima Ø40,3, kar pomeni da je 50ccm (realno 49,7), drugi ima Ø50, torej 80cc (realno 77.2)

sklep: vzemi drugegam torej Ø50, ima večjo moč in večji navor

Objavljeno

če bo tega vzel pol je že zdaj konkretno zajebal z izpuhom. jolly ima moč na iber visokih obratih, tam pa se ta kit ne vrti

sicer pa ti cilindri niso nevemkak kvalitetni, sam še ga nisem mel poznam pa dva zaribana primera po cca. par dnevih vožnje..če glih je 10ccm več ti to ne pomaga nevemkak

kaj to je ta 90cc kit ribnil po par dnevih??? :?

Objavljeno

||cheff|| glede registracije idi na www.amzs.si in tam lahko izračunaš...tolko da ti vnaprej povem stane za vse mopede torej 50ccm enako :)

Objavljeno

Ravno mal čez 20k. Ampak a ste vidl kok pride AO plus :eek: Za avto je 15k, za voznike dvokolesnih vozil pa kr 90k :angry2:

Objavljeno

Zavarovanje voznika. V primeru da ti povzročiš nesrečo ti zavarovalnica krije stroške al nekak tko :hmm:

Objavljeno

mhm..

no odloču sm se v kratkem kupit nalednje predeave- kit mhr 80 team+ gred mallosi rhq+ ležaje skf c4+ fergazer keihin 28d-slide+ gume dunlop+ še kup malenkosti... (denar :wacko: )

Objavljeno

Ti sigurno veš kdo je SKB oropu, k za te stvari boš rabu pa velik $$$$ .) Dej če se ti da še cenik delov napiš

Objavljeno

mhm..

no odloču sm se v kratkem kupit nalednje predeave- kit mhr 80 team+ gred mallosi rhq+ ležaje skf c4+ fergazer keihin 28d-slide+ gume dunlop+ še kup malenkosti... (denar :wacko: )

koleno ti manjka in filter

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!