Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ja pa sj se držimo teme katero olje je the best za naše aprilie :blink: :closedeyes: sj je ta tema namenjena aprilii rs 50 je tak :angry2: :eek:

Objavljeno

Joj zdaj bom pa moral dolgo čakat da se mi tts izprazni z tanka, ker mam čist poln tank pa še nekaj v kantici.

Objavljeno

Ja revež ti. Na bolho ga pejt prodat. Verjem da ni motoju nč slabga če je TTS notr .)

Objavljeno

Sej lahk maš not TTS samo vsi hvalijo motul :OK:

Objavljeno

od kaj ga mam jas sem naredo 4000 km skoraj, ziher mi je en tank olja zdržal več kot 2000 km.

Objavljeno

od kaj ga mam jas sem naredo 4000 km skoraj, ziher mi je en tank olja zdržal več kot 2000 km.

kolko že gre no3 v oljni tank?

Objavljeno

olni tank? kaj je že to :) tega jaz ne uporabljam...pri navadnem 50ccm še mogoče bi se dalo...

Objavljeno

PA baje je slabše če sam delaš mešanco, ker majn benza ali olja pride skozi fergazer (dize pa vse cevke itd...)

Objavljeno

Jah meni pa pravjo da je bl dobro mešat sam :hmm: samo da točno zmešaš ane :OK:

Objavljeno

Jst sm se tok naveliču delat mešanco za frčaka da joj :BUA:

Objavljeno

ponavadi se pri vseh midrace+ predelavah odklopi oljna pumpa, ker 1. premalo maže in 2.ni ziher, lahko crkne

tak da je bolj priporočljivo delat sam mešanico tak da celo oljno pumpo vun vržeš, in lepo negi 3% mešanico delaš

Objavljeno

Kolko te pride nova pumpa, pa se vidi to če je že ful obrabljena?? Bom jas dol dal pa pogeldno malo kak je kaj not.

Objavljeno

A bi se dal pumpo predelat da bi 3% mešanci delala? A je že kdo probu :hmm:

Objavljeno

JA kolko % pa zaj dela??? Drugače se da to nastavit da da več olja, to je mel norc_16 na svoji rs50.

Objavljeno

pri am6 nevem kak je, sem že 2gi dan dol vrgel pumpo..pri skuterij (runner, nrg..) pač štelaš z zajlo kolko je zategnjena

Objavljeno

na to drekasto pumpo se lahko tolko zaneseš če hočeš da ti vse skup crkne :) raje tistih 30s reskiram pa olje nalijem ko pa vse skup zariba in gre v p*zdo...kdor pa je tak len poskrbet za motor pa bojlje da ga proda

Objavljeno

no še nobenga nism slišu da mu je pumpa crknala .) sicer pa je čist logično da maš kontrolo nad oljem pa da je že takrat ko ti lučka za olje začne svetit mal prepozn da si se spomnu na olje .) :glare:

Objavljeno

Treba prevert predn greš iz garaže al pa k se vrneš

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!