denZ Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Js pravm da če n dam not DOT 3 al pa 4 da mi ne bremza prav ;) joj joj kake izjave
Ćardak Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 (popravljeno) BTW zej je moj motor Malaguti Fifty zej pa mislte kr česte....... :whistle: Ploščice pa bo treba res menjat :grim :grim :grim ....Lahk da je to krivo :huh: Popravljeno Marec 3, 2006. Popravil fiftyč
cheff Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 (popravljeno) Js pravm da če n dam not DOT 3 al pa 4 da mi ne bremza prav ;) lol jas mam petrolov ali keri že dot 4 pa mi bremze primejo tak kot morejo. Verjetno nisi dobro preluftal ker to moreš dobro preluftat. Popravljeno Marec 3, 2006. Popravil ||cheff||
Ćardak Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Bom pogledu če ga majo u TRGO AVTU :hmm: ........Kjes pa ti kupu? :blush:
k0ci Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 petrol, omw, kjer koli k prodajajo avto opremo
Ćardak Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Aha........Tnx bom šov pogledat :OK:
FlamE#7 Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 BTW zej je moj motor Malaguti Fifty zej pa mislte kr česte....... :whistle: Ploščice pa bo treba res menjat :grim :grim :grim ....Lahk da je to krivo :huh: pa kaj sploh pišeš o teh jajcih u tej temi? :devil: :D :D
FlamE#7 Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 omfg, pa a boš ti sploh znal nazaj skupi dat? :eek: :P
blindek Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 bo on to vse sestavil :) DenZ povej prej kak boš nazaj skup sestavil, da pridem pogledat malo :)
denZ Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 bomo že skup vrgli, zaj prvo morem samo cilinder dobiti da se lahko karterji zbrusijo lepo bo on to vse sestavil :) DenZ povej prej kak boš nazaj skup sestavil, da pridem pogledat malo :) em verjetno bo jure prileta enkrat, ker niam jas onega fena da se lepo bloke segrejejo. tak da prijita skup pa naredimo pa sprobamo če pali :)
Stroj Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Dej :blink: Zgleda k sestavlanka s 5000 delci :lol1:
Ćardak Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Ravensburger puzzle :lol1: :lol1: :lol1:
blindek Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 ja...samo če tu kaj zajebeš nemreš glih od začetka :D DenZ pridem pridem...samo verjetno sam ker nevem kdaj bom lahko, pa še k enemu drugemu mislim nekaj it... je kdo že kaj razmišljal da bi dali neke bol močnega na kako rs50? :) npr kakih 250ccm :P
denZ Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 ja...samo če tu kaj zajebeš nemreš glih od začetka :D DenZ pridem pridem...samo verjetno sam ker nevem kdaj bom lahko, pa še k enemu drugemu mislim nekaj it... je kdo že kaj razmišljal da bi dali neke bol močnega na kako rs50? :) npr kakih 250ccm :P ti le prije, aia pa pššš o močnejši mašini vse še prije samo ne pač toto sezono
blindek Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 jaz bi mojo rs naredil samo for racing...itak več nebom registriral... kdo kake predloge al pa kako mašino tak močno ki je ne rabi? ;)
RSmaniac Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Najprej pomisli kako boš spravil na motor zavore ki bodo sposobne ustavit 250ccm mašino nato pa razmišli kako obesit na ogrodje 250ccm mašino.
Ćardak Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Še od moto GP motor bi dal gor :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se