Broj Jedan Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 ...Glede na vsebino tvojega posta bi pa skoraj rekel, da spol tvojega vzdevka ne ustreza tvojemu dejanskemu spolu :P ys dečve le lubm pa razum'm jn sm jezn, če se zmojh lubic norca delate :angry: kso fet punce use :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: BTW: statistika pa drži - neizpodbitno in bi bilo mogoče bolje malce povedati zakaj dekleta, čeprav med vožnjo telefonirajo, si pudrajo nos, menjajo pinte in imajo sploh veliko dela ... zakajustomatr naredijo manj nesreč, pobijejo manj ljudi in narede manj škode. :eek: To je namreč blaaaazno čudno, če smo tipi taki Šumiji, Fitipitipalditi&Co - spljoh :hmm: NO ZAKAJ JE TAKO??? A kdo ve??? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 to znajo pa samo umetnice najbolša je takšna lepa,neumna jih lahk maš še tri poleg nje pa ne bo vedla Je tudi opcija. Problem nastopi, ko ugotoviš, da je lepota minila. Za vse ostalo pa ima tri "leve roke". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Je tudi opcija. Problem nastopi, ko ugotoviš, da je lepota minila. Za vse ostalo pa ima tri "leve roke". To ni res! A ti dokažem? Lahko preveriš .. Vprašaj Šumija, ali si zna med vožnjo po ljubljanski obvoznici pri 90km/uro zamenjati pinto in jo odvreči skozi okno .. še nosa si ne bi upow napudrati .. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 (popravljeno) Ko sem na cesti z motorjem, se bolj kot peska, lukenj in podobnega bojim edino še ženskih voznic in vikend voznikov :) Le-ti so namreč vedno na prednosti cesti, zaradi česar marsikateri motorist poleti čez havbo .) Se ne bi mogel strinjati bolj :) Očitno imamo vsi podobne izkušnje :D So pa kakšni pacienti tudi v moškem svetu (en moj sošolec), ampak verjetno jih je procentualno manj. Glavni problem ni samo motorika, ampak tudi opazovanje na cesti. Popravljeno Februar 3, 2007. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Pri ženskah voznicah (seveda to ne velja za vse) me moti to da si kupi (ji kupijo) za dve številki prevelik avto, potem pa ga vozi kot da gre za izredni prevoz, če je prostora manj kot 4m (v širino) potem že ne gre skozi. Mi je danes zjutraj ena taka, v največjem možnem terencu, parala živce (kaj hočete, očitno zelo praktičen mestni avto) resno me zanima kako je parkirala to "čudo", če ga ne zna peljati naravnost. lp Franc Tu bi se težko strinjal s teboj o dveh številkah prevelikih avtomobilih. Ženske kupujejo avto z modnega stališča, oblikovnega stališča, barvnega stališča...Nikakor pa ne zaradi konjev, končne hitrosti, štirih izpušnih cevi ipd. Ženski mora biti avto všeč na oko. Potem je vseeno ali na avtu piše Clio, Punto, Fiest ali mercedes A. Da pa so slabše voznice? Morda. Ni pa nujno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Moji recimo so nadvšeč veliki terenci kot najvarneši za potnike v njih. Kdo bi si misliw - a ne .. pa še blond je punca in moram reči zeloo previdna in skrbna voznica tako, da se edino z njo vozim brezskrbno, ko je taka situacija, da ne vozim sam. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Ženska z okusom, stilom in pravim pristopom. Res si car. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 .. Res si car. :blush: Nehi noooo - sy miwše nerodn .. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Spet moram mal pobruhat čez nežnejši spol....vedel sem da redko kdo uporablja ogledala,da se vsi prevozijo STOP znak(kdo se dejansko ustavi če ni potrebno :closedeyes: ),...samo....da pa te po tem ko te izsili in skoraj naredi prometn nesrečo,in ko ji po tem pohupaš in poblendaš,da ti po tem ustavi in te napizdi kaj mislem da sm :? se sprašujem kdo ji je dal izpit oz.če se dogajajo take stvari po cestah...kako da je tako MALO smrtnih žrtev?!? :cry: žalostno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Spet moram mal pobruhat čez nežnejši spol....vedel sem da redko kdo uporablja ogledala,da se vsi prevozijo STOP znak(kdo se dejansko ustavi če ni potrebno :closedeyes: ),...samo....da pa te po tem ko te izsili in skoraj naredi prometn nesrečo,in ko ji po tem pohupaš in poblendaš,da ti po tem ustavi in te napizdi kaj mislem da sm :? se sprašujem kdo ji je dal izpit oz.če se dogajajo take stvari po cestah...kako da je tako MALO smrtnih žrtev?!? :cry: žalostno Ja, ženske znajo biti brezkompromisne. Nekatere pa celo agresivne. Na prehodu za pešce ženska ne ustavi pešcu. Še nisem videl primera v živo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 vsi pozabljamo, da je trenutno vpliv polne lune na voznice in voznike zelo močan - po statističnih podatkih policije se v obdobju mlaja in polne lune dogaja do 40% več (!!) nasilja v družini, gostilnah in prometnih nesreč. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 Imaš prav. Danes je polna luna. Sem čisto pozabil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 Joj gattolina v vsaki temi pa spet ne rabiš dodati svoj komentar, s katerim ničesar ne sporočaš, dokažeš, pojasniš, pomagaš ali narediš karkoli koristnega. Najbrž nisi edini na forumu, ki se je spozabil, da je danes polna luna. Kaj če bi zdaj vsi ti sem dodali poste, kako so pozabili na polno luno. Pa bi imeli 100 strani nevednosti članov foruma. Nakladanje... Smetenje. Pa da ne bo kdo rekel, da govorim na pamet o tvojem nabijanju... Še dokaz: [attachmentid=91189] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 In kaj si ti hotel povedati? Smo mar v temi Gattolina? Preberi pravila. Ti grešnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 Dobro poznam pravila. Hotel sem povedati, da ti ni treba v vsaki temi prilepit nepotreben post. Nekdo pa potem išče kak podatek po temi in mu takšni nesmiselni posti (vključno s tem mojim, ki pa je drugače namenjen da te spametuje in reši ostale teme) samo jemljejo čas in so v oviro. Forum ni enako chat, da bi se pogovarjali in pisali neumnosti. Za takšne stvari si dol potegni MSN. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 Dobro poznam pravila. Hotel sem povedati, da ti ni treba v vsaki temi prilepit nepotreben post. Nekdo pa potem išče kak podatek po temi in mu takšni nesmiselni posti (vključno s tem mojim, ki pa je drugače namenjen da te spametuje in reši ostale teme) samo jemljejo čas in so v oviro. Forum ni enako chat, da bi se pogovarjali in pisali neumnosti. Za takšne stvari si dol potegni MSN. Dragi Brodar! Iskreno se ti zahvaljujem za poduk. Dovoli pa, da potrebnost ali nepotrebnost, smisel ali nesmisel, določim sam. Morda s pomočjo moderatorjev. O jemanju časa bi rekel le to, da jaz tvojih postov ne berem. Toraj mi ne jemlješ časa, ker nisem zaposlen na Motosvet.com kot lektor. Ti pa verjetno tudi ne. Zato naj ostane, da si morda hotel dobro, pa si postal malo pokroviteljski. Rečiva, da nehote. P.S. Tema pa je "Ženske voznice". Meni so všeč. Če pa je še kakšna od njih čedna, toliko rajši pogledam za njo. Poglej še ti in videl boš, da se Gattoline v hipu ne boš več spomnil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 Jaz pa se ne morem opredeliti ali imam rad ženske voznice ali ne :hmm: Res da je včasih katero lepo pogledati pa vendar se zaradi njih večkrat znajdem v težavah. Ali mi nevede oziroma zaradi raznih pogovorov po mobitelu in nepazljivosti vzamejo prednost in malo manjka do nesreče ali pa je katera res tako čedna da postanem kaj kmalu jaz nepozoren na promet in dogodke v prometu, na katere bi moral biti pozoren :D No pa saj vseeno, če je vredna pogleda, potem jih vsekakor rad vidim v prometu ne glede na težave, ki jih prinesejo s seboj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 No vidiš. Človek omeni samo ženske in zamere so v hipu proč. Tako je treba. Če bi se še srečala in spila dva pira, bi bilo vse O.K. Tudi ženske za volanom ne bi bile več tako grozne. He, he, he... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 (popravljeno) Saj ni bilo nobene zamere. No torej uspel sem se opredeliti. Rad imem ženske voznice, ki so pozorne na dogajanje na cesti in dobro vozijo.Pa naj bodo lepe ali ne :P Popravljeno Februar 4, 2007. Popravil Brodar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 ja imam rat pa use voznice između 20 i 35 leta :krneki: lučkiradnicipress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 ja imam rat pa use voznice između 20 i 35 leta :krneki: lučkiradnicipress Najboljše s tako z lepo limuzino, urejene in pravkar samske. Optimalno. Takšni ne zamerim, če mi petkrat vzame prednost. He, he, he... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črnolaska Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 ahh fantje.. ni še za obupat nad vami :OK: :D imate kar pametne.. samo še neki mi prosim povejte..katera ženska si menja pinte med furo ko se pa s šleparja tako lepo vidi kaj dela kaj ima oblečeno... :blink: glede izbire avta imate prav.. da izberemo ker je lepši in ker bolj praktičen..ob prepričevanju moškega spola pa potem pogledamo še kolikšna je poraba in seveda moč... in nakoncu pridem jaz do zakjučka da bi rabila tank za v ljubljano če pomislim da mi je najbolj pri srcu pri avtih varnost. drugače pa terenci so zakon :OK: samo MALO predragi za moj žep.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 4, 2007 Deli Objavljeno Februar 4, 2007 ahh fantje.. ni še za obupat nad vami :OK: :D imate kar pametne.. samo še neki mi prosim povejte..katera ženska si menja pinte med furo ko se pa s šleparja tako lepo vidi kaj dela kaj ima oblečeno... :blink: glede izbire avta imate prav.. da izberemo ker je lepši in ker bolj praktičen..ob prepričevanju moškega spola pa potem pogledamo še kolikšna je poraba in seveda moč... in nakoncu pridem jaz do zakjučka da bi rabila tank za v ljubljano če pomislim da mi je najbolj pri srcu pri avtih varnost. drugače pa terenci so zakon :OK: samo MALO predragi za moj žep.. Tisto z menjavo vložka je bila zgolj slikovita primerjava gentlemana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 1 ..katera ženska si menja pinte med furo ko se pa s šleparja tako lepo vidi kaj dela kaj ima oblečeno... :blink: 2 pridem jaz do zakjučka da bi rabila tank za v ljubljano ... samo MALO predragi za moj žep.. 1 nobena, ker so dame načeloma lepo vzgojene in to delajo navadno v intimi toaletnih prostorow, kar pa absolutno ne pomeni, da tega ne zmorejo tudi v kaki zahtevnejši situaciji 2 zelooo dobra izbira .. točno to rabi človek v Lj .. pa tudi drugje bi vlival veliiiko spoštovanja na cesti - celo šleparjem .. in tč. 1 tudi ne bi bila več taka težava .. mislim "kuku" iz šleperjof v tvoj "aftek" :eek: Povprašaj pri SV, če jim je kakšen malo rabljen z ne preveč km ostaw še od JNA, mogoče bi bila pa cena pravšnja .. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Poglej, Črnolaska, kot sem rekel. Broj jedan je gentleman in primerjava je bila zgolj ilustrativna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se