Gallus Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Smo meli zraven začetnika! A drugi pa sta bili vsi "stari mački" al kaj :?: :D :lilangel: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Pozdravljen cenjeni prijatelj SBN!!!! Sem si kar mislil, da bom deležen kakšne kritike, oz. komentarja vašega cenjenega visočanstva!!! :lol: :lol: :lol: Sicer pa sami poznate situcijo in naše sposobnosti, saj sva midva prevozila že kar nekaj kilometrov skupaj. Kar se pa tiče "mačkov" pa tole. Upam da nikoli ne bom "stari maček", sem rajši mlad, saj veš, ko z leti zraste trebuh in ko ga ta presneti ledvični pas še bolj ven porine. :twisted: :twisted: :twisted: Sicer pa se sam uvrščam med povprečnega motorista, tko da ne bo pomote. Če pa zate to nisem tudi prav, bom pač nazaj začetnik, sej ni važn, glavno da se peljem!!! :D :D :D (matrsemnaložupress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 saj veš, ko z leti zraste trebuh in ko ga ta presneti ledvični pas še bolj ven porine. :twisted: :twisted: :twisted: Beeep! Spet narobe :!: :D :D :D Ledvični pas "trebušček" SKRIJE :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 kje si pa dubu te cene? Cene trajektov so npr na http://www.jadrolinija.hr/ Včasih se splača pogledati tudi na prvo stran Motosveta... :shock: :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cresh Objavljeno Julij 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Ja sej sem že gledu na jadroliniji pa jih nisem najdu, tko da sem šel v Kompas in so mi tam povedali cene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 29, 2002 Deli Objavljeno Julij 29, 2002 Ledvični pas "trebušček" SKRIJE TREBUŠČEK? Preju bi se reklo KURJI BRITOF!!!!! :fist: :snipersmile: :eggface: :eggface: :eggface: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 30, 2002 Deli Objavljeno Julij 30, 2002 Na pa se spet kregata :lol: :lol: :lol: :agrue: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Lani poleti bli v Orebiču, iz MB preko Splita do tja 710km. Sli ob 9.45 zvecer, tja prisli ob 10.00 drugi dan :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se