KeC Objavljeno September 23, 2014 Deli Objavljeno September 23, 2014 Čisto nič. Si naredim tako, da mi je fajn zdej. DXR16 in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno September 23, 2014 Deli Objavljeno September 23, 2014 vsa tista takrat brhka dekleta Ma ja, zdej so vse matore stare gajbe... :closedeyes: Zivnorc in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno September 23, 2014 Deli Objavljeno September 23, 2014 Ratluk ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 Če so te zakačili plavi ko si ga sral z mopedom,si dobil mal vzgojnih okol uh..na pa pike če pa si se ga nažgal,so te s kiblo zapeljali v Trnovski gozd in ko si peš maširal do jutra domov,si se glih streznil Zivnorc, DXR16, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 sobotne izlete v Trst, Gorico in Celovec pa Trbiž pa Beljak žurke pri Maliju... sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 Ratluk ! No, sej ta žlafar na vsake kvatre še kešno smiselno odvali. Tud men je pasal ta ratluk, ki je bil v vsaki štacuni. Se ga še kje dobi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 še se ga dobi ... po Yugi nekje zraven kave dobiš tudi ratluk ... js ponavad ratluk za kavo zamenjam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 ...k smo isti trenutek, ko smo plačo dobli... leteli jo zamenjat v marke.... sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 (popravljeno) ampak sm zdržu .. jokice so pa so se cmerale in šle v prekomando predčasno Tu se pa strinjam! Tudi jaz sem zdržal!! Pri meni je bilo pa ravno obratno; ker sem imel svojo politiko in prepričanje, se nisem dal "prcat" , sem šel v prekomando SAM in nekaj dni za vsemi ostalimi. Na pisti, ko smo poslušali, kam kdo gre, sem z svojimi prijatelji stal v vrsti brez pasa in vezalk ... brez rukzaka in transportne torbe. Sem pa v času, ko sem bil v ločeni garsonjeri od drugih, vse dni hodil z stražo na zajtrk, kosilo in večerjo, ter dobil vedno najboljše kose mesa ... itd. Popravljeno September 24, 2014. Popravil BREITNER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 ... pa ko smo vsak teden dobili poračun plače..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 Breitner robijaš ... men parkrat tut ni velik manjkal, da bi zaglavil ... ampak to je zaradi drugega jaz, ki pa ni tak šaljivec kot jaz :krneki: Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 24, 2014 Deli Objavljeno September 24, 2014 Breitner robijaš ... men parkrat tut ni velik manjkal, da bi zaglavil ... ampak to je zaradi drugega jaz, ki pa ni tak šaljivec kot jaz :krneki: A ti maš tut probelem z drugim jaz.... razširjen pojav, bi reku ;-) maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se