motofrik Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 Peter1, gume Michelin ima Špan (Brezovica pri Ljubljani) na zalogi- preveri na netu. Vem, ker sem tudi sam pred menjavo.
Zdrawc Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 sta dva kraja - Mirna in Mirna Peč, oba približno enako odaljena od Trebnjega, Mirna proti Sevnici, Mirna Peč pa proti Novemu mestu. Nekoč mi je prišlo na uho, da delajo v Mirni neke sokove........................samo ne v Mirni peči :grrr
moto rider Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 Nekoč mi je prišlo na uho, da delajo v Mirni neke sokove.................:grrr :D :D :SS :SS :SS :SS :SS
soncy Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 Nekoč mi je prišlo na uho, da delajo v Mirni neke sokove........................samo ne v Mirni peči :grrr se pa da sokovom spretno izognt in pridet iz Mirne v Mirno Peč preko vinskih goric. :whistle:
XeNon Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 pravjo d jih bo okul 2000... učer vidu d so šanki že postavleni :D
Tratnjak Damijan Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Do kdaj pa traja ta zadeva? Dopoldan delam, tko, da bi prletu po šihtu. :(
peter1 Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 (popravljeno) Do kdaj pa traja ta zadeva? Dopoldan delam, tko, da bi prletu po šihtu. :( Traja dolg sam maša pa žegen je pa ob 10h oziroma ob 11h,če bi rad žegnu motor mam jaz ene par prjatlov ,k so brez motorja, k so svoje razbil,pa ni blema prec bi ti ga en dol zapelu , da lahk ti v meru delaš. hahahahaahah Popravljeno April 8, 2007. Popravil peter1
XeNon Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Do kdaj pa traja ta zadeva? Dopoldan delam, tko, da bi prletu po šihtu. :( ob 11 bo blagoslou... uradno pa nej bi trajalo do 15h kokr sm nekje šlišu... (nej me ker poprau če nimam prou...) sm nism zihr. Pol pa kukr se bo zavleklo dle :)
LORD&LADY Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Do kdaj pa traja ta zadeva? Dopoldan delam, tko, da bi prletu po šihtu. :( Če le moreš pridi prej - ob 10h, ker je ob 11h taka gužva, da še do šanka ne moreš. :)
Tratnjak Damijan Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Traja dolg sam maša pa žegen je pa ob 10h oziroma ob 11h,če bi rad žegnu motor mam jaz ene par prjatlov ,k so brez motorja, k so svoje razbil,pa ni blema prec bi ti ga en dol zapelu , da lahk ti v meru delaš. hahahahaahah Kok ste dobri, res hvala. Saj veš kaj pravi tist pregovor: Motorja pa punce se ne posoja. :D
GrCaR Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Vremenarji so nm napovedal sonce pa toplo, tko da se vidmo :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Kok ste dobri, res hvala. Saj veš kaj pravi tist pregovor: Motorja pa punce se ne posoja. :D mah... za punce bi si še dalo zmenit :D :D :D ... sploh kaka zamenjava je najbolša :D
k0ci Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 jaz tudi sigurno pridem (celih15minutvožnjepress, seveda če odštejemo gostilne :D ) ...pa sršeni :nono: , da ne boste slučajno prišli brez MOTO SRŠENI majic, ker jih boste šli iskat domov :D
moto rider Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Jst sem skor čist' popolnoma prepričan, da bom še premislu! :unsure: :cry: Še posebno, če bo sonce. :rolleyes: :P
MareCBR Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Tudi midva s Tino prideva,vendar z malo zamude! :D Se vidmo.Lp od Mareta B)
necx Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 še gre kdo iz sg? ali okolice srednje do zmerno hiter
jegrmajstr Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 fajn se mejte, js se vam zaradi nevozne mope ne morm pridružit :BUA:
AlterMann Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 fajn se mejte, js se vam zaradi nevozne mope ne morm pridružit :BUA: premal je blo takih :rolleyes: gužva svuda, gužva oko nas....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se