erick Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 Saj ne vem kolk kaj spremljate Playboy pa dogajanje okoli te revije..sam tole vam pa moram sporočiti http://www.klararozina.si/?tpl=novice&nid=40 Payomooriff 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 Najbolj se mi dopade: "V primeru zmage se bo za vse, ki ste me podpirali in zame glasovali, organiziral poseben dogodek." :devil: Mater, kak ga bomo srali! Payomooriff 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 Mater, kak ga bomo srali! ...samo bojim se, da brez Klare. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 V času študija sem poprijela za razna dela računovodska, knjižničarska, zavarovalniška,… saj sem se pri 23. letih preselila v Ljubljano »na svoje«. Trenutno sem kot koordinatorka zaposlena v arhitekturnem biroju Ravnikar Potokar d.o.o. in kot vodja fitnes centra Fit Fit v Domžalah. Ne bi rada dolgovezila, ampak bi vas povabila na ogled spletne strani, za katero se bom trudila, da bo vedno osvežena in polna novih zanimivosti. :kva2: huhu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 Saj ne vem kolk kaj spremljate Playboy pa dogajanje okoli te revije... ...a ti je Klara oblubla, da boš "izžreban", :naughty: al' si že bil? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 ...samo bojim se, da brez Klare. :cry: Ti itak, če boš spet pijan pod mizo ležal. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 Ti itak, če boš spet pijan pod mizo ležal. :P ...in ti ob meni. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 Ti itak, če boš spet pijan pod mizo ležal. :P ...in ti ob meni. :P Nisem prepričan, da hočem videt mladičke :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 Takoj se javim za darovalca genetskega materiala njenih bodočih otrok :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erick Objavljeno Februar 2, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 2, 2007 Žur bo! :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 Nisem prepričan, da hočem videt mladičke :huh: ...hočeš, hočeš. :grim Klara ima (baje) pod mizo lepe mucke. Come to Klara, Pepe! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 a decembra pa je bila še študentka meseca ?! dobrodošla v menzi ! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 Vsestransko nadarjena...... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erick Objavljeno Februar 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Pa Miss mivke v Domžalah :)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 Zelo, zelo postavna in čedna mladenka. Komplimenti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Meni se zdi, da ma malo preveč zalita kolena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 ...eno tako še, pa te Klara ne bo izžrebala. :grrr Klara, ti si naj... :grim :whistle: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 Tud Playboy ni več kar je bil. :doze: Pač fletna fračka, pa nič kaj več! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 Meni se zdi, da ma malo preveč zalita kolena. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 Tud Playboy ni več kar je bil. :doze: Pač fletna fračka, pa nič kaj več! Ali pa tvoja fantazija ne deluje več tako močno, kot je takrat, ko so v Playboju objavili slike Azizi Johari :P Playmate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 Meni se zdi, da ma malo preveč zalita kolena. Kurc.. Za tebe ne vem, ampak jaz bi jo! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 Roza... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 8, 2007 Deli Objavljeno Februar 8, 2007 Kurc.. Za tebe ne vem, ampak jaz bi jo! :grim A v kolena? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 8, 2007 Deli Objavljeno Februar 8, 2007 A v kolena? :evilgrin: NA kolena!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 8, 2007 Deli Objavljeno Februar 8, 2007 Aja jst sem mislu uno konkretno nabrcat da bodo še mal bolj zatečena :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se