jose Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Danes se začenja bitka za pesem evrovizije, ki bo letos na Finskem, tako da ob osmih zvečer obvezno vsi pred tv sprejemnike :lol1: Seznam izvajalcev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Juhej!!! :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 ful bo gay scena baje ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 jaz pa sem pričakoval nadaljevanje lanskega trenda lordov in za razliko od njih kak pravi metalski band, recimo sweet sorrow :devil: :whistle: pa vidim da ne bo nič iz tega, jebi ga, pa ne bom gledal kot vedno doslej tudi nisem :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 sem slišal da jih letos bolj na biseksualnost vleče :hmm: z voditelji vred ! baje ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Ene izvajalke so prav luštne :grim :grim @Sym: kdaj pa še ni bla gejevska scena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 @Sym: kdaj pa še ni bla gejevska scena? do par let nazaj so se ta tekmovanja zdela res kot nekaj ,kar stremi k eleganci itd... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Škoda elektrike za take traparije. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Škoda elektrike za take traparije. :SS :nono: kako bomo pa pol pluvali po izvajalcih, če ne bomo gledali :hmm: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 :nono: kako bomo pa pol pluvali po izvajalcih, če ne bomo gledali :hmm: :whistle: Kar iz navade... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Meni je pa ful žal, da ne bom slišal Petra Januša. Baje ga je ovi peder od Kumrovega Domena grdo zjebal, ker je prepozno oddal njegovo prijavo. :angry: Edino kar me še tolaži je, da tudi Domna ne bo tam, ker je baje njegov komad čista kopija legendarnega komada vseh komadov..............Footloose! Peter ne obupaj. Tvoji pravi oboževalci bodo vedno stali za tabo. Sploh ko boš žajfo pobiral! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Meni je pa ful žal, da ne bom slišal Petra Januša. Baje ga je ovi peder od Kumrovega Domena grdo zjebal, ker je prepozno oddal njegovo prijavo. :angry: Edino kar me še tolaži je, da tudi Domna ne bo tam, ker je baje njegov komad čista kopija legendarnega komada vseh komadov..............Footloose! Peter ne obupaj. Tvoji pravi oboževalci bodo vedno stali za tabo. Sploh ko boš žajfo pobiral! :P Kdo je to Peter Anus? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 jaz pa sem pričakoval nadaljevanje lanskega trenda lordov in za razliko od njih kak pravi metalski band, recimo sweet sorrow :devil: :whistle: pa vidim da ne bo nič iz tega, jebi ga, pa ne bom gledal kot vedno doslej tudi nisem :lol1: Hvala, ampak imamo svoj ponos. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 kdaj ste v postojni? sm pozabu... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Voditeljski pari: 1. večer: Bernarda Žarn in Peter Poles 2. večer: Mojca Mavec in Gorazd Dominko zadnji večer: Mario Galunič in Helena Blagne Zaman Vsakokrat napisano tako, kot se spodobi: najprej punčka in potem detsc :lol: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Voditeljski pari: 1. večer: Bernarda Žarn in Peter Poles 2. večer: Mojca Mavec in Gorazd Dominko zadnji večer: Mario Galunič in Helena Blagne Zaman Vsakokrat napisano tako, kot se spodobi: najprej punčka in potem detsc :lol: :P Škoda, sem mislil, da bosta EMO vodila Domen Kumer in Lucija Gubenšek. Napisano tako, kot se spodobi, najprej punčka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 kdaj ste v postojni? sm pozabu... :blush: Amm 14.? www.sweet-sorrow.com pove vse myspace.com/sweetsorrowslo pa se zaigra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 DOJČLAND FRONS HELAS SUOMI ČESKA POLSKA ITALIA JUKEJ RUSIA ESPANJA KVESTA GRANDE KOMPANIA HELSINKI WIN BUKARESTA ZAGREB BEOGRAD TIRANA BRATISLAVA ROMA CURIH BENVENUTI A LUBIANA BELLA MIA FAMILIA izkazovanje zemljepisnega znanja v Don Corleonovem songu ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Amm 14.? www.sweet-sorrow.com pove vse myspace.com/sweetsorrowslo pa se zaigra HVALA pa da nardiš špago??!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 HVALA pa da nardiš špago??!!! :OK: Bom razmislil. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Grem v soboto. Bizarnost je treba videt v živo. :grim Ampak zakuska potem pa vseen paše.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Pazi, da ti Galunič za hrbet ne pride. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Pazi, da ti Galunič za hrbet ne pride. :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 kar se tiče eme zadnja leta :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Pazi, da ti Galunič za hrbet ne pride. :P :kva2: :lol1: ta je bla pa res dobra drugače pa ta ema scena :baa: :BUA: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se