METAL4EVER Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Hvala, ampak imamo svoj ponos. To si lepo napisal. EMA 2007 :BUA: Tko kot vse doslej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Sicer mi je čist mem Emo gledat, samo Zablujena generacija :hmm: , hm kvazi komerciala punkrock ala blinki... me zanima kaj bodo skup spravli, jih bom pogledu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Sicer mi je čist mem Emo gledat, samo Zablujena generacija :hmm: , hm kvazi komerciala punkrock ala blinki... me zanima kaj bodo skup spravli, jih bom pogledu ko sem to prečitu sm prešaltat in kej zagledal - Zablujena generacija na TV..... :BUA: in sem ugasnu TV ....sorry ...nimam pojma za kaj se spljoh gre :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carr Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 :nono: kako bomo pa pol pluvali po izvajalcih, če ne bomo gledali :hmm: :whistle: Ja, spet se bo cedilo z ekrana... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Ha, ha.. Če smo že pri Zablujeno.. 10 sekund sem jo poslušala pa se mi zdi, da znam že celo na pamet :headbang: :BUA: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carr Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Ha, ha.. Če smo že pri Zablujeno.. 10 sekund sem jo poslušala pa se mi zdi, da znam že celo na pamet :headbang: :BUA: :slap: Ja, sej tko je pri vsej naši glasbeni estradi :D Z zelo redkimi izjemami. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 tud zablujenci niso več to kar so bli :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 :kva2: Ej folk to pa vam je lahko žal, da ne gledate. Danes je po par letih odlična EMA, nabor pesmi, voditelji,... Navdušen sem, ampak bolj poslušam kot gledam, ker imam še neke obveznosti za to kišto. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 tut jest jo poslušam in mal gledam,ampak mi pesmi niso zelo nekaj posebnega...prežvečen material :closedeyes: voditelja sta pa dokaj normalna v primerjavi z drugima večeroma :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carr Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Istočasno na TV SLO 2 premor med košarko in spot Magnifico "Hir aj kam...". To je komad za Eurosong. Glasuje za nas cel Balkan s Turčijo vred (se pravi tud Nemčija :grim ). Zmagamo takoj... :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Februar 1, 2007 Deli Objavljeno Februar 1, 2007 Vse čestitke voditeljici EME z njeno izjavo: Koliko Slovencev moramo križat, da dobimo ven Alyo?? :lol1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Februar 2, 2007 Deli Objavljeno Februar 2, 2007 (popravljeno) Istočasno na TV SLO 2 premor med košarko in spot Magnifico "Hir aj kam...". To je komad za Eurosong. Glasuje za nas cel Balkan s Turčijo vred (se pravi tud Nemčija :grim ). Zmagamo takoj... :kva1: res je :grim :grim :grim :grim če pa nebi zmagali bi bili pa vsaj me prvimi tremi Popravljeno Februar 2, 2007. Popravil atek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 2, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 2, 2007 vedno slabša tale ema :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 vedno slabša tale ema :BUA: slabša je pa res mila beseda :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 če pa nebi zmagali bi bili pa vsaj me prvimi tremi za spremembo po dolgem, dolgem času... :P učeri sva mal prešalatala...dougcajt :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 in kdo je zmagal? like I care............ :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 vedno slabša tale ema :BUA: slabša sploh ne more bit... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 še dober da imam kabelsko TV, KER TO PA NI VEČ ZA GLEDAT IN PSLUŠAT :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Škoda elektrike,kot je že eden prej napisal! Komadov ne bom komentiral,ker fač nisem ekspert za to, Motilo me je,da se voditelja sploh nista potrudila pravilno izgovorit ime naše,Koroške skupine Folkrola. No,saj Mojca je,samo oni tip je govoril,da je to Folklora! :devil: Drugač pa Ema :BUA: :BUA: :BUA: Saj žabarjem se itak jebe za vse druge! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 :OK: Vsa čast in kapo dol za Alenko Gotar !!!!!!!!!! :OK: :worship: Veličastno ! :worship: :yea1: Končno res pravi izbor in vso srečo maja meseca v Helsinkih ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Po pravici sem se potrudila, da sem gledala celo EMO in me seveda in ravno navdušila. Vseeno pa (če že moram izbrati med izvajalci) je zmagala prava. Dosegla pa itak ne bo kaj dosti..... Zna pa vsaj peti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Kdaj bodo tile naši hepani spocali skup nekaj kar bo vsaj približno podobno glasbi in pesmi? :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Mario in Helena, meni ne preveč ljuba, toda tokrat sproščena in spontana... :OK: Helenca, ala ti vera... ti si res vsako leto mlajša... :) Glede pesmi... spet ni ravno moj priljubljeni žanr, samo sta finalni pesmi bili najbolj "evrovizijski". Po dolgem času sem spet gledala Emo in sem prav zadovoljna. (samo tistega "komičnega" vložka z javljanjem iz Finske ne bi rabilo biti. Izgleda, da ima nekdo na RTV Slo prav "prefinjen" humor, da vedno take in podobne finte noter rine.) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Februar 3, 2007 Deli Objavljeno Februar 3, 2007 Zmagala je najboljša!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se