Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

imam samo eno vprašanje...

na računalniku imam sicer enih par programov za filme predvajat, ampak na nobenem ne najdem opcije za naredit 'still picture' .

za diplomo moram namreč kakšno fotko zraven dati, ker mam bolj 'filmsko temo', ampak ne vem kateri bi bil za to najboljši...

HELP! :?

lp alena

Objavljeno

gre kar v media playerju:

http://www.pcwelt.de/know-how/tipps_tricks...lgemein/105643/

se pravi izklopiš pospeševanje, daš na full screen in delaš print screen v katerikoli grafično/risarski program

če pa jih rabiš dosti ali pa cel film v zaporedje npr 50 slik pa tudi obstajajo programi

Objavljeno

V BSplayerju pritisneš tipko "p", sliko ti pa shraan v mapo, kjer maš namešečen program.

Objavljeno

hvala obema!!! :004

bom preiskusila...

lp alena

Objavljeno

Mene pa zanima kje se na zadnji verzije programa DIVX nastavi, da ti predvaja podnapise. Tega nisem našla zato sem si BS playerja dol potegnila. Vendar ni tako dober kot prejšnji DIVX. Pa še en problem imam. Kadar si preko e-mule vlečem kakšen film in vklopim predogled, mi ga avtomatsko zažene v winampu (ta program imam namreč za poslušanje glasbe, ker mi novejša verzija windows media player 11 ni všeč), le-v tem programu pa mi ne pokaže slike.

Naj mi nekdo pomaga in svetuje kakšne programe je najbolje imeti za gledanje filmov in poslušanje glasbe.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!