peter1 Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 Ej ker je kaj dober in poceni servis za gsm pa da ti ga tud odkodirajo (odklenejo) :headbang:
_Fingi_ Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 hm, za dobrga neb vedu rečt, je pa eden slabših definitivno Demaco servis iz Britofa. Jest sem ke nesu na popravilo mojga sagema, zamenjat bi mogl konektor za napajanje pa to. Itaq sm šu 2x za brezveze v britof, ker ga v ''obratovalnem'' času, k ga ma napisanega na vizitki sploh ni blo tam. No po dveh dneh sm pa dobu sms da lohka pridem iskt, in so mi zamenjal konektor, obenem pa predvidevam da zjebal software da se mi zdej nenehno pržiga in ugaša :BUA: (to sm vidu šele doma, pa pol nism hotu več nazaj hodt) tko da če kdo ve za kšnga bolšiga serviserja v okolici kranja bi biu zlo veseu če bi povedou
kalimero Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Eden dober servis za mobitele je v Bistrici pri Tržiču v nakupovalnem centru na Deteljici soliden serviser solidne cene se splača stopiti do njega :OK:
SiR Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Ej ker je kaj dober in poceni servis za gsm pa da ti ga tud odkodirajo (odklenejo) :headbang: maš ukradenga al bi rad okol prnesu operaterja? jaz sem mel od Mobitela zaklenjenga, pa sem ga pri njih odklenil - po tem, ko sem izpolnil pogodbene obveznosti ...
adil Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 (popravljeno) Servis za motorole-RAM2 je tut :BUA: :BUA: . Moja drekasta motorolca je skos crkvala in se je dvakrat zgodil, da sm jo iz servisa dubu še bol pokvarjeno kot pa sm jo pa prnesu tam :headbang: nikolvečnebomkupumotorole Oprostite za :topic: Popravljeno Februar 7, 2007. Popravil adil
GrCaR Objavljeno Februar 7, 2007 Opozori Objavljeno Februar 7, 2007 Servis za motorole-RAM2 je tut :BUA: :BUA: . Moja drekasta motorolca je skos crkvala in se je dvakrat zgodil, da sm jo iz servisa dubu še bol pokvarjeno kot pa sm jo pa prnesu tam :headbang: nikolvečnebomkupumotorole Oprostite za :topic: jst ma z njimi ravno obratne izkušnje... zarad napake v vezju, so mi tudi 1 leto po izteku garancije zamenjal celotno vozje, sam ohišje je ostalo staro in to ZASTONJ! tko da jst mam z njimi sam dobre izkušnje.
peter1 Objavljeno Februar 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 jst ma z njimi ravno obratne izkušnje... zarad napake v vezju, so mi tudi 1 leto po izteku garancije zamenjal celotno vozje, sam ohišje je ostalo staro in to ZASTONJ! tko da jst mam z njimi sam dobre izkušnje. Men so ga tud zamenjal mal pred iztekom garancije sem jim rekel da se mi kar obcasno ugasa ,najprej so mi ga neki popravljal pa sem ga cez dva dni z isto foro vrnil pa so mi dal novega samo baterijo so mi vrnili mojo 1 liga :OK: Pol sem šel pa še k ČRIČKU v moste tam pa sem kupil baterijo k ma ful dobre,pa še najceneje kolikor sem gledal in mi se danes super dela s tem da je bil ze parkrat na tleh tud 1x iz motorja pr ene 50 km/h . :headbang:
adil Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 Ja pa jebemti. Men so ga pa kr naprej šraufal (vsega skup kakih 8 okvar) dokler nism popolnoma znoru na tem RAM2, da so mi ga zamenjal za novga, ki mi je še isto uro spet crknu :slap: :slap: . (motorola :BUA: ). Pol sm spet raspizden šel na ta RAM in so mi dal drug model, ki sm ga razbil in kupu nokio, ki mi sedaj zvesto služi :D nikolvečnebomkupumotorole
_Fingi_ Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Ok, a kdo mogoče pozna kšn servis, al pa kkšnega k privat to dela, da nalaga software na telefon? :? Če bi blo v okolici Kranja še tolk boljš :blush: :D :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se