Skoči na vsebino

Prijateljstvo med motoristi in skuteristi - SKRAJNO NERESNO in za štos

Priporočene objave

Objavljeno

Bodite prijazni en do druzga,ko k je ta deklina do mašine :OK: post-47426-0-41874000-1427998442_thumb.jpeg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Tamali na levi je ze pri njenih letih jasn, da skret od skute ni za nikamor  :smoke:

post-478-0-87252800-1427999983_thumb.jpg

Objavljeno

Tamali se je moral že zgodaj učiti šraufanja, da kaj prišpara, ker na stara leta si je omisli GS-a.. ..( kardan in podobno )  :grrr

Tu bodo še kmet, maus in ostali kaj pametnega povedali 

Objavljeno

Tamali se je moral že zgodaj učiti šraufanja, da kaj prišpara, ker na stara leta si je omisli GS-a.. ..( kardan in podobno )  :grrr

Tu bodo še kmet, maus in ostali kaj pametnega povedali 

si valjčke pa jermenčka zamenju, da zdaj lahk pametuješ :smoke:

Objavljeno

Ta deklina  ni prjazna do mašine, ampak do unga odzad,  k se še prštimava.

Matr sm frderban....

Je čist useen tud če je sam do mene :OK:

Objavljeno

Nobene potrebe po kolenčkanju ne vidm. Tkole se da odpeljat tut brez tega da rit snameš z sedeža in kolen tiščiš v asvalt. Vse skupaj nekaj na silo narejeno ... Nižje ga pa tko ne more položit ker že s stojalom praska kar pa sploh ni neka umetnost. Je pa smešno vse skupaj tako da hvala za tole zabavo  :fredy:

Objavljeno

Jaz sem pa  v sesalcu vrečko hotel zamenjat :yes:  ,pa vsi so mi rekli pa izobraževal :book:  sem se ,da je spredaj spodaj namontirana .)   in je nisem našel :huh:  kaj pa naj zdaj naredim :hmm:  nekak že slabo vleče zgleda da je vse zabito :? po moje bom moral še zadaj pogledat :P

post-25699-0-76431100-1428353609_thumb.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Jaz sem pa  v sesalcu vrečko hotel zamenjat :yes:  ,pa vsi so mi rekli pa izobraževal :book:  sem se ,da je spredaj spodaj namontirana .)   in je nisem našel :huh:  kaj pa naj zdaj naredim :hmm:  nekak že slabo vleče zgleda da je vse zabito :? po moje bom moral še zadaj pogledat :P

po moje je to na dvigalki samo za enkratno uporabo, potem pa odvržeš :grim

:OK:  :010  :hooray:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

A ne to pa ne :jezik:  bi že v navodilih :book:  pisalo če bi bilo res tako  :D

Pa lepo piše odšranfaj par vijakov, da prideš do prostora za vrečko............sem kar dost vijakov odšranfo pa različne velikosti in oblike, da bi ja bilo zihr :)  pa nič :blush:  ja bom jutri  še zadaj pogledal .)

post-25699-0-74514500-1428355102_thumb.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

A ne to pa ne :jezik:  bi že v navodilih :book:  pisalo če bi bilo res tako  :D

narobna navodila so ti dal, sam da so ti ga prodal :yea1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Aja, misliš da bo to to :hmm:  :P

Veš je drgač kar zahteven :grim ,kar naprej rabi nove gume in luft v njih pol se žali da je olje in filter staro ,pa že slabo da diha, pa nek jermen se obnuca od čega le,premze hočjo nove ploščice občasno tud neko čudno tekočino,svečke so tud samo za dve furi,se je naredilo da ponoči ni nič videl lump,pa šminker bi rad bil in ga naj kar naprej glancam, pa v neke čudno osnežilne tekočine namakam, zdaj je še vrečka polna pa za zamenjat ti povem pravi razvajenček.Uf sem zdele spomnil, bencina spije dlih klikor mu ga kupim vglavnem precej več kot jaz :beer1:  pravi kronik :alko:  bo moral na zdravljanje :P

Uglavnem samo delo je z njim :whistle:

A pol misliš ,da če ga zamenjam za motor, da bo vsaj eno sezono mir v delavnici O:-) da se malo spočijem in kakšen :beer1:  :beer2:  v miru spijem, a bmw se menda samo vozi  :whistle:  :naughty:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

neb ti blo treba vrečke iskat, za začetek :grim . Neum te zasipaval z ostalimi priboljški naenkrat, ker vidim, da si nedovzeten za boljše in tebi neznano, lepo po vrsti, počasi, mogoče skapiraš, čez čas seveda :kva2: Pravijo, da starga osla je težko naučit manir, sej ne rečem, da je mene lahko, tu pa tam koga ubogam, če je pametnejši od mene, a taki so redki :grim , zato ne vidim razloga, da bi ti bil med njimi  :kva2: ​ , zato poslušaj moje napotke in vsrkavaj to moje znanje :lol1:

zmagu zopet :OK:  :010  :hooray: ( sam počaku sm, da greš spat) :OK: 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Že po  :closedeyes: :klicaj::ninja::BUA::kva1::music4: :K :OK::SS :closedeyes: :blush: :glare: :ninja:  telem se vidi de si v skuter temo zašel.

Objavljeno

... da bo vsaj eno sezono mir v delavnici O:-) da se malo spočijem in kakšen :beer1:  :beer2:  v miru spijem, a bmw se menda samo vozi  :whistle:  :naughty:

To bo ta prava. :OK:  Za mir u delavnc.

Kup bmflo, postav not u kot, pa buh ne dej kurblat. 

Dokler se boš tega držal, bo mir.

Objavljeno

Drgač pa zdej sm nabavu mal dodatne opreme za čist ćustwen čeulajne skunteristov:

post-33199-0-61679100-1428407109_thumb.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

To bo ta prava. :OK:  Za mir u delavnc.

Kup bmflo, postav not u kot, pa buh ne dej kurblat. 

Dokler se boš tega držal, bo mir.

Super :OK:  že gledam :book:  oglase ti vraga to pa je robe :whistle:

Bom kupil tajga brez kurblna in na knof, da nabo res kaj narobe :D

Objavljeno

Super :OK:  že gledam :book:  oglase ti vraga to pa je robe :whistle:

Bom kupil tajga brez kurblna in na knof, da nabo res kaj narobe :D

ti sam kup, slabš ne more bit, kot maš zdaj :kva2:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Drgač pa zdej sm nabavu mal dodatne opreme za čist ćustwen čeulajne skunteristov:

Ti samo tole je pa trajalo :whistle: , da so vse Tuv standarde :book:  pregladali pa v homologacijo vpisali se mi zdi, da jim je že placa majkalo :bounce: ,pa za v kako malinovje in  grmovje tudi ni ker, ko se vse tole zahaklja :kva1:  :grim  :grim ga še traktor ne potegne ven :D .

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Še zmeraj nisem urečke najdu :blush:  ,bo treba na servis :yes:

Objavljeno

Še zmeraj nisem urečke najdu :blush:  ,bo treba na servis :yes:

Ti kar na pump uno ta velko zeleno kup, k piše gor Snaga. Pa ne je not basat, nared raj glih kontra. Vse tist, kar ti je od šravfajna ostal zbaš not u vrečo, pa k sosedom zraven kante postav. Jih boš zajebu, k jih bojo sekiral zarad nevarnih odpadkov, sam važn je de se ti z dreka vn zvlečeš.

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Ti samo tole je pa trajalo :whistle: , da so vse Tuv standarde :book:  pregladali pa v homologacijo vpisali se mi zdi, da jim je že placa majkalo :bounce: ...

Pa niti ne. Sm mal zarenču pa z gatlingom pomahu, pa je blo prec fertik. Lepa beseda lep mest najde. :grim

Popravljeno . Popravil I30
Objavljeno

Maxiscooter je prišel k pameti,Mavti je še daleč,a še je upanje:-P

• Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!