MARE 65 Objavljeno April 1, 2013 Objavljeno April 1, 2013 Saj jo bomo počasi spreobrnil O:-) nič bat, punci je treba samo mal oči odprt...
motofrik Objavljeno April 2, 2013 Objavljeno April 2, 2013 Dobro, skuterčka ima. Ampak izpita še pa ne... :grrr In izpit se dela z motorjem. Ko pa bo enkrat sedela na njem, bo skuterček pozabljen, še isti dan naprodaj... :naughty: :naughty: 3
Mavti Objavljeno April 2, 2013 Objavljeno April 2, 2013 Ah ne, to pa že ne, sigurno da ne ,ni možno spljoh
motozajebant Objavljeno April 11, 2013 Objavljeno April 11, 2013 ej frčofeloti, sam da vas opozorim, da je vzuni sonce.... posledično čeuli in čeulanje.... :krneki: prpraute se 1
VS800 Objavljeno April 11, 2013 Objavljeno April 11, 2013 ej frčofeloti, sam da vas opozorim, da je vzuni sonce.... posledično čeuli in čeulanje.... :krneki: prpraute se :wacko: 1
Mavti Objavljeno April 28, 2013 Objavljeno April 28, 2013 ej frčofeloti, sam da vas opozorim, da je vzuni sonce.... posledično čeuli in čeulanje.... :krneki: prpraute se Jaz sem te dni videl veliko sonca pa na tavžente več lukenj po cestah pa na tavžent motoristov pa nobenga čeula srečal zdaj pa ne vem, take priprave pa to pol pa nič kaj je zdaj to .
motozajebant Objavljeno April 28, 2013 Objavljeno April 28, 2013 Jaz sem te dni videl veliko sonca pa na tavžente več lukenj po cestah pa na tavžent motoristov pa nobenga čeula srečal zdaj pa ne vem, take priprave pa to pol pa nič kaj je zdaj to . sej bi, sam sem na dopustu ceste pa sem se danes po bosni vozil, ma to je milina v primerjavi z našimi... ps. čeuli so pa prštimani :grim 1
Kmet2 Objavljeno Maj 5, 2013 Objavljeno Maj 5, 2013 To znači ,da sam imao mnogo sreče Tako je,80% je možnosti da se vidimo na pikniku pr Kovaču,tok da vzem denarnico....
Mavti Objavljeno Maj 5, 2013 Objavljeno Maj 5, 2013 Tako je,80% je možnosti da se vidimo na pikniku pr Kovaču,tok da vzem denarnico.... Se prav,i da je še 20% možnosti da...... ,a mora bit (denarnica ) polna ali prazna, le gdo b toi vedel
Kmet2 Objavljeno Maj 5, 2013 Objavljeno Maj 5, 2013 Se prav,i da je še 20% možnosti da...... ,a mora bit (denarnica ) polna ali prazna, le gdo b toi vedel Ma zdej bom pa zanalašč prišel :glare: 1
maxiscooter Objavljeno Maj 5, 2013 Objavljeno Maj 5, 2013 Kakšen mir je bil, ko so se nekateri "pasli" po bivši naši.. . Celo vašega prijatelja pik1 sem srečal vsega nesrečnega in samega na Vikiju, kar imam dokumentirano tudi z fotografijo. Ker mi je obljubil, da mi bo celo leto plačeval fotke ne bom objavil . Poleg tega, da se je kar tresel od strahu ni imel s čim bežati, ker tistega svojega prevoznega sredstva, ki mu pravite Bmw - motokultivator ni imel s seboj. prišel naj bi z avtom na Viki Glede Kočevja pa pozor...še malo pa smo tam 1
Mavti Objavljeno Maj 5, 2013 Objavljeno Maj 5, 2013 A tako ,zdaj pa vem kdaj lahko grem v miru na motor ,sem se pozno popoldne odločil naredit en moj priljubljen moto krog ,ki pa ni ravno majhen je celih 250 km , pa nisem srečal žive moto duše tako, da nič čeuljev pa denarnica nedotaknjena samo pralo(dež) me je pa odlično moram čimprej ponoviti dokler tisti motoristi, ki se ne bojijo dežja še počivajo po praznikih.
pik1 Objavljeno Maj 5, 2013 Objavljeno Maj 5, 2013 (popravljeno) Kakšen mir je bil, ko so se nekateri "pasli" po bivši naši.. . Celo vašega prijatelja pik1 sem srečal vsega nesrečnega in samega na Vikiju, kar imam dokumentirano tudi z fotografijo. Ker mi je obljubil, da mi bo celo leto plačeval fotke ne bom objavil . Poleg tega, da se je kar tresel od strahu ni imel s čim bežati, ker tistega svojega prevoznega sredstva, ki mu pravite Bmw - motokultivator ni imel s seboj. prišel naj bi z avtom na Viki Glede Kočevja pa pozor...še malo pa smo tam .... brigi se zase .... ps. ... je pa res, da vas je blo kar mal velik zadnjič pr Vikiju .... tko da ....???? Popravljeno Maj 5, 2013. Popravil pik1 2
I30 Objavljeno Maj 6, 2013 Objavljeno Maj 6, 2013 Ta čeulanje pa bol slab laufa zadne cajte! :angry: A ste že vse zbrcal al bo moral spet star fotr u akcijo stopit?!
pik1 Objavljeno Maj 6, 2013 Objavljeno Maj 6, 2013 Ta čeulanje pa bol slab laufa zadne cajte! :angry: A ste že vse zbrcal al bo moral spet star fotr u akcijo stopit?! .... ja stari, jest mam že čist znucane čeule, tko da imate zdele mal lufta ....
motozajebant Objavljeno Maj 6, 2013 Objavljeno Maj 6, 2013 Kakšen mir je bil, ko so se nekateri "pasli" po bivši naši.. . Celo vašega prijatelja pik1 sem srečal vsega nesrečnega in samega na Vikiju, kar imam dokumentirano tudi z fotografijo. Ker mi je obljubil, da mi bo celo leto plačeval fotke ne bom objavil . Poleg tega, da se je kar tresel od strahu ni imel s čim bežati, ker tistega svojega prevoznega sredstva, ki mu pravite Bmw - motokultivator ni imel s seboj. prišel naj bi z avtom na Viki Glede Kočevja pa pozor...še malo pa smo tam A zato ni v Kočevju nikjer nobene dekline več??? so slišale da pridete s tistimi frčofeloti naokoli, so se kar poskrile :grim
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2013 Objavljeno Maj 6, 2013 A zato ni v Kočevju nikjer nobene dekline več??? so slišale da pridete s tistimi frčofeloti naokoli, so se kar poskrile :grim Točn tok banda je zašuštrala vse.... :grim
motozajebant Objavljeno Maj 6, 2013 Objavljeno Maj 6, 2013 Točn tok banda je zašuštrala vse.... :grim grozni so teli skuteristi 1
maus Objavljeno Maj 7, 2013 Objavljeno Maj 7, 2013 Ta čeulanje pa bol slab laufa zadne cajte! :angry: A ste že vse zbrcal al bo moral spet star fotr u akcijo stopit?! tko ja ..čeul pomaga
Zivnorc Objavljeno Maj 7, 2013 Objavljeno Maj 7, 2013 ... jebenti... skor se že skup spravmo s skuteristi... pol pa maus pride... pa spet use razčeula..... 3
maxiscooter Objavljeno Maj 7, 2013 Objavljeno Maj 7, 2013 (popravljeno) Vi kar dalje , jaz pa z veseljem pridem v Kočevje, kjer je ogromno lesa na razpolago za izdelavo odličnih špičastih kolov, katere bom uporabil za med špice motoristom Sicer pa lahko tudi vi pridete in nam vsem plačate Popravljeno Maj 7, 2013. Popravil maxiscooter
motozajebant Objavljeno Maj 7, 2013 Objavljeno Maj 7, 2013 (popravljeno) Vi kar dalje , jaz pa z veseljem pridem v Kočevje, kjer je ogromno lesa na razpolago za izdelavo odličnih špičastih kolov, katere bom uporabil za med špice motoristom Sicer pa lahko tudi vi pridete in nam vsem plačate stari, sej se vid da uporabljate tiste frčofelote uporabljate al kako vi to imenujete??? v Kočevje se vozite že dva tedna, jaz bi s skirojem brez prednjega kolesa v tem času prišel do dol ps. a gre to 50 km/h, al je na 45 blokada??? Popravljeno Maj 7, 2013. Popravil motozajebant 1
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2013 Objavljeno Maj 7, 2013 Vi kar dalje , jaz pa z veseljem pridem v Kočevje, kjer je ogromno lesa na razpolago za izdelavo odličnih špičastih kolov, katere bom uporabil za med špice motoristom Sicer pa lahko tudi vi pridete in nam vsem plačate Pa dobr ,kaj ste vsi Gorenci....če mi plačate to če mi plačate ono.......še prostitutka je cenejša kot vi,banda škrta,čeul u uč ne u čeu :lol: 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se