Pravokotar Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Mogoče je pa tole nezanimivo za motoriste .. :cry: Nasprotno. Mamutovi šnicli bi bili extra zanimivi za kak motozbor :) Z enoceličarji si pa pri najboljši volji ne znam pomagat :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Nasprotno. Mamutovi šnicli bi bili extra zanimivi za kak motozbor :) to bi tudi jaz rad probal :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Kako pa to, da nihče nima kaj dodati .. ? Ker si se preveč v detalje spustil! Jaz le dodam, da teli enoceličarji v neokrnjenem okolju kar lepo v sožitju živijo in se med seboj le do neke mere papcajo, nakar mama Natura naredi red. Seveda pa imaš prav. če pogledamo iz vidika, da se je ena celica nekoč prekopicnila čez drugo in sta skupaj spacali Homo Kretinenzisov mozak. A le ta bi danes bil sposoben tudi drugačnih, ne pa tako destruktivnih dejanj, kot jih izvaja zadnjih nekaj 10 taužentov let. A kot ugotavljaš, ti ti celica smotana, zakaj ne gledaš kje hodiš! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 to bi tudi jaz rad probal :grim Hudimana! :blink: Nikoli ne bi sam uganil :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 to bi tudi jaz rad probal :grim Samo res, na teh moto zborih majo pa preveč enolično hrano. Nihče se ne spomni na kaj novega. Pa opažam, da ubogi vegetarijanci nimajo pri milem bogu, razen kruha, za v klun vtaknit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Samo res, na teh moto zborih majo pa preveč enolično hrano. Nihče se ne spomni na kaj novega. Pa opažam, da ubogi vegetarijanci nimajo pri milem bogu, razen kruha, za v klun vtaknit. V Puli denimo bi lahko filtrirali plankton, kot kiti. Evo, pa smo pri enoceličarjih :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 eee, pa lahko bi koruzo pekli in krompir v bograču :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Z enoceličarji si pa pri najboljši volji ne znam pomagat Pa edino enoceličarji so krivi, da sploh obstaja tudi taka zbirka enoceličarjev, kateri smo lahko hvaležni za vrsto postov na Motomarsu označenih z nickom PEPE ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 V Puli denimo bi lahko filtrirali plankton, kot kiti. Evo, pa smo pri enoceličarjih :kva1: Pa kakšen agar agar bi se tudi dal narest. eee, pa lahko bi koruzo pekli in krompir v bograču :OK: Daj predlog Gromskim. No za koruzo bo sicer prehitro, ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Pa kakšen agar agar bi se tudi dal narest. Daj predlog Gromskim. No za koruzo bo sicer prehitro, ... pa nej je poleg bograca meso ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Nasprotno. Mamutovi šnicli bi bili extra zanimivi za kak motozbor :) Z enoceličarji si pa pri najboljši volji ne znam pomagat :krneki: gospod profesore ! :blink: kaj pa nanotehnologija ?! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 gospod profesore ! :blink: kaj pa nanotehnologija ?! :) Qualla, zadnje čase nimam omembe vrednih težav s spanjem. Et vous? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 noja, hrbet se oglasa. tlaka, pa to. :doze: :slap: profesore :blink: enocelicarji,nanotehnologija........... NAPREDEK ! baje........ :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 ........... NAPREDEK ! To pa vedno. Brez debate! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Hočeš. Nočeš. Napredka se na da ustaviti. Pa so si tega v zgodovini marsikje želeli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 pa nej je poleg bograca meso ? Brez mesa ni bograča, kot brez opic ni planeta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 In brez ljudi vojn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Hočeš. Nočeš. Napredka se na da ustaviti. Pa so si tega v zgodovini marsikje želeli. V prihodnosti se ga bo gotovo dalo! :hmm: Napredek se da kupiti. Kdor ga bo kupil, Bo lahko z njim naredil kar ga bo volja :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 V prihodnosti se ga bo gotovo dalo! :hmm: Napredek se da kupiti. Kdor ga bo kupil, Bo lahko z njim naredil kar ga bo volja :kva2: Vidiš, v kaj takšnega pa me težko prepričaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Pravkar sem pojedel svojo vsakodnevno banano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Pravkar sem pojedel svojo vsakodnevno banano. a je to obveza ali nuja :? ....da slučajno niso moji predniki kje na poti do mene slučajno kej mutirali... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se