doggie Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 tukaj je formula za izračun, kakšna bi naj bila idealna razlika v letih med moškim in žensko: moška leta/2+6 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 tukaj je formula za izračun, kakšna bi naj bila idealna razlika v letih med moškim in žensko: moška leta/2+6 :OK: 17,5 :hmm: naaaaaaak :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Za enkrat mi še bolj sede moja leta/1+6 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 (popravljeno) tebi tudi? :whistle: Popravljeno Februar 12, 2007. Popravil BC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 tebi tudi? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 tukaj je formula za izračun, kakšna bi naj bila idealna razlika v letih med moškim in žensko: moška leta/2+6 :OK: No ja skoraj so zadeli :D Jaz bi dala tam +7 let :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Mene pa BK kolko je stara al pa kak zgleda, glavno da je dobra po srcu in bogata. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Mene pa BK kolko je stara al pa kak zgleda, glavno da je dobra po srcu in bogata. Pa bogata pred srcem a :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 (popravljeno) Mene pa BK kolko je stara al pa kak zgleda, glavno da je dobra po srcu in bogata. ..in da ima raka :devil: Popravljeno Februar 12, 2007. Popravil BremzPenzl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 hmm 32/2+6 = 22 <--- si nor, kva nej pa delam s tako staro babo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 32/2+6 = 22 <--- si nor, kva nej pa delam s tako staro babo... Da ti spuca stanovanje, medtem ko si ti na piru je še OK, za kaj dosti več pa res ne. Pa bogata pred srcem a :P Tudi pikica. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Da ti spuca stanovanje, medtem ko si ti na piru je še OK, za kaj dosti več pa res ne. Spoken like a true genious. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 In kaj hudiča naj jaz počnem z 58 let starim dedcem? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 In kaj hudiča naj šele jaz počnem z 58 let starim dedcem? :eek: Kaj si pa naj on počne s teboj. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Februar 12, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 12, 2007 In kaj hudiča naj jaz počnem z 58 let starim dedcem? :eek: si bo že on kaj zmislil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Ne, ne....sem že malo v letih, pa rabim mlado meso. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Februar 12, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Ne, ne....sem že malo v letih, pa rabim mlado meso. :winkiss: če si že malo v letih bo to malo težje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Ne, ne....sem že malo v letih, pa rabim mlado meso. :winkiss: Na isto finto se je baje zgovarjala Debra Lafave. :hmm: No, saj če dobro premislim, sta si kar podobni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 če si že malo v letih bo to malo težje Aja? Zakaj že? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Pubeci! A ne vete: Stara koka,dobra supa! :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Na isto finto se je baje zgovarjala Debra Lafave. :hmm: No, saj če dobro premislim, sta si kar podobni. :grrr Ne nosim verižice s križem. Nikoli. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 :grrr Ne nosim verižice s križem. Nikoli. :winkiss: Glej jo no, kaki picajzl. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Glej jo no, kaki picajzl. :P :hmm: A niso picajzli drugo ime za sramne uši? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 :hmm: A niso picajzli drugo ime za sramne uši? Točno. :grim Pomeni pa tudi, da je tisti malenkosten. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 (popravljeno) 26 let?! :D No comment :grrr Popravljeno Februar 12, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se