Ice Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 23,5. no ja. "skor". :devil: :blink: :xx: :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 :grrr Ne nosim verižice s križem. Nikoli. :winkiss: Mata pa obe tak rajcig pogled. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 tak.......... jebozovni ?! :devil: :whistle: ok, I´m :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Pubeci! A ne vete: Stara koka,dobra supa! :grim :OK: Jaz mam rajši svinjsko taco! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Dobrih 16 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 tukaj je formula za izračun, kakšna bi naj bila idealna razlika v letih med moškim in žensko: moška leta/2+6 :OK: ja pizda kaj bom te pri svojih 80-ih letih s takimi starimi prasicami delal :devil: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 ja pizda kaj bom te pri svojih 80-ih letih s takimi starimi prasicami delal :devil: :devil: :devil: :devil: Plenice jim boš menjaval. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 (popravljeno) te formule pa ne razumem,če bi jo še rajš :grrr :grrr blond,nimaš kej :lol1: ampak mal se mi dozdeva :hmm: :hmm: moška leta : 2 + 6 = :hmm: se pravi 19 :hmm: :grrr :D Popravljeno Februar 12, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Februar 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 13, 2007 moja ima samo 11 let viška :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Februar 13, 2007 Deli Objavljeno Februar 13, 2007 tukaj je formula za izračun, kakšna bi naj bila idealna razlika v letih med moškim in žensko: moška leta/2+6 :OK: Hehe pr men pa kar drži, 23,5. No pol leta preveč sem naračunal. Ampak a to pomeni, da moram vsako leto drugo dobit, ker se stara za polovico počasneje kot jaz? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Februar 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 13, 2007 Hehe pr men pa kar drži, 23,5. No pol leta preveč sem naračunal. Ampak a to pomeni, da moram vsako leto drugo dobit, ker se stara za polovico počasneje kot jaz? :hmm: srečko :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se