Wobewt Objavljeno Avgust 6, 2002 Deli Objavljeno Avgust 6, 2002 Midva z Lee Dee pa se v petek ponoči odpravljava na Kubo... en mesec Karibov mi bo kar dobro del... Kubanke, havanke (cigare, da ne bo pomote), Cuba Libre, potapljanje in sposojeni motorji (upam da!)... Mislim, da nama ne bo hudega 8) 8) 8) 8) ....v to ne dvomim.... 8) 8) Leposemejta! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Avgust 7, 2002 Deli Objavljeno Avgust 7, 2002 Fantje, tudi v Crni Gori sploh ni slabo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 7, 2002 Deli Objavljeno Avgust 7, 2002 Noisi....pa velik fotk,da se bodo še nam kasneje cedile sline!!!!!!!!! Kaj sem tu fouš :evil: :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno Avgust 7, 2002 Deli Objavljeno Avgust 7, 2002 Midva z Lee Dee pa se v petek ponoči odpravljava na Kubo... en mesec Karibov mi bo kar dobro del... Kubanke, havanke (cigare, da ne bo pomote), Cuba Libre, potapljanje in sposojeni motorji (upam da!)... Mislim, da nama ne bo hudega 8) 8) 8) 8) Moj bratranec se je pred enim tednom vrnil s Kube, sam je mel kar nekaj smole. Ga je namreč škorpion pičil. Torej apeliram na vaju, da mal gledata, kje se bosta valjala :D Uživajta kolikor se da....mi pa bomo čakali na reportažo. LP Jaša Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 Danes sva z Misho v eni restavraciji jedla, nato pa sva jim spizdila cenik. Ko pridem v LJ ga poskeniram in dam na Motosvet, da se bo videlo, da so cene tukaj veliko nizje kot na Hrvaskem. So nekoliko nizje kot pri nas. Tadej Kot sem obljubil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 Za predjed bi pol kile mušljev in salato od hobotnice, za glavno jed pa lignje na žaru. Pa pol litra belega odprtega vina. Hvala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roly Objavljeno Avgust 8, 2002 Deli Objavljeno Avgust 8, 2002 Fantje, tudi v Crni Gori sploh ni slabo: Spet nč posebnga! Upam da ni kakšna motosvetovka na sliki. Shit, :2gunfire: zdej me bo pa črnogorska mafija lovila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Avgust 9, 2002 Deli Objavljeno Avgust 9, 2002 I am gone. 8) 8) 8) 8) Se vidmo septembra... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 10, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2002 Tadej si pa faca :D imaš dobre :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Avgust 10, 2002 Deli Objavljeno Avgust 10, 2002 Sanda a gres drugo leto v Crno Goro namesto na Portugalsko? Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Avgust 10, 2002 Deli Objavljeno Avgust 10, 2002 Tadej si pa faca :D imaš dobre :idea: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motax Objavljeno Avgust 11, 2002 Deli Objavljeno Avgust 11, 2002 Midva z Lee Dee pa se v petek ponoči odpravljava na Kubo... en mesec Karibov mi bo kar dobro del... Kubanke, havanke (cigare, da ne bo pomote), Cuba Libre, potapljanje in sposojeni motorji (upam da!)... Mislim, da nama ne bo hudega 8) 8) 8) 8) as mogu povedat, da so to cigare?....ccc eto..js mam pa ze avtobusno karto za ke u zepu!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 12, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 12, 2002 Sanda a gres drugo leto v Crno Goro namesto na Portugalsko? Tadej TO pa ne,v Črni gori sem že bila,in to o Črnogorci sploh ne drži,za osvajat punce so delovni kot nihče.Za Portugalsko smo se že dogovorili da pade,nekaj razmišljamo še o Marocu.Če ima mogoče gdo kakšne fajn info.Drugač pa je Črna gora zakon vsaj kar se tiče nočnega življenja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 11, 2011 Avtor Deli Objavljeno December 11, 2011 misli so rahlo že usmerjene v dopustovanje 2012:)po desetih letih da mal obudim temo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Junij 23, 2012 Deli Objavljeno Junij 23, 2012 (popravljeno) Popravljeno Junij 23, 2012. Popravil mojamiska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 23, 2012 Deli Objavljeno Junij 23, 2012 T-7 do Petra Hektoroviča. . . . . . in hobe u solati. . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 Mesec Hrvaške obale,ki traja zdaj,ene 3-4 dni Bosne pa mogoče zviz na Ohrid,pol pa še mal Hrvaške obale....to je nekje planiran izkupiček 2012....matr sem bil celo leto na kruhu pa vodi,tok ,da zdej lahko na dopustu dodam tud mal soli :lol: HyperJack in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 26, 2012 Deli Objavljeno Junij 26, 2012 špartansko šotorenje nekje na Hrvaški obali in večerna raziskovanja prijetnih "coussine" konc julija šele HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 26, 2012 Deli Objavljeno Junij 26, 2012 (popravljeno) Mesec Hrvaške obale,ki traja zdaj,ene 3-4 dni Bosne pa mogoče zviz na Ohrid,pol pa še mal Hrvaške obale....to je nekje planiran izkupiček 2012....matr sem bil celo leto na kruhu pa vodi,tok ,da zdej lahko na dopustu dodam tud mal soli :lol: Ta zapis iščem že dva dni, ker se nisem mogel spomnit v kateri temi sem ga prebral... zakaj ga iščem, ker naj mi še kdo omeni recesijo, pa mu sprintam ta zapis in mu ga zalepim na čelo.... Kmet2 je res ena posebna vrsta, ampak je pa žiw dokaz, da smo slovenčki lahko še kako priden narod, in si lahko marsi kaj privoščimo. (priznam težko je najti delo, vendar ni pa nemogoče!) (govorim o pošteno-trdno prigaranem denarju, in ne o mutnih poslih!!, da ne bo spet kakšne pomote) Popravljeno Junij 26, 2012. Popravil HyperJack Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 26, 2012 Deli Objavljeno Junij 26, 2012 špartansko šotorenje nekje na Hrvaški obali in večerna raziskovanja prijetnih "coussine" konc julija šele Bolje pozno kot nikoli, morje ne bo pobegnilo, hrvaška pa tudi ne (no vsaj dokler še ni v EU )...boš vidu, takrat bo še lepše kot zdaj na začetku, ki vsi silijo, da grejo prej na dopust. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 26, 2012 Deli Objavljeno Junij 26, 2012 Bolje pozno kot nikoli, morje ne bo pobegnilo, hrvaška pa tudi ne (no vsaj dokler še ni v EU )...boš vidu, takrat bo še lepše kot zdaj na začetku, ki vsi silijo, da grejo prej na dopust. takrat navalijo taljani...auuu..se ti postavjo skor na tvoj šotor, sam jejo pa ropotajo...ne, raje bi šel prej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 26, 2012 Deli Objavljeno Junij 26, 2012 takrat navalijo taljani...auuu..se ti postavjo skor na tvoj šotor, sam jejo pa ropotajo...ne, raje bi šel prej Mah za šotor mi je vseeno, se spi v njem itak samo na večer, čez dan greš pa lepo peš na divje plaže, pa si skoraj sam, samo kakšna ladja se zasidra notri in to je to... Meni ni lepšega, kot plaže ki so težko dostopne peš, in male plaže, kjer si že zjutraj rezerviraš svoj plac čez celo plažo ...potem pa samo maska snorkelj in vilice (za hobotnice) pa ene dve ribiški palici zapičeni na kamnih čakajoči, da se upleni najmanj kakšen morski pes (hehe malo za hec malo za res) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se