stuhec Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 kaksna sploh je razlika pri vas ? kaj naredite za valentinovo drugace pa ne
First Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 kaksna sploh je razlika pri vas ? kaj naredite za valentinovo drugace pa ne Jaz bom letošnje valentinovo ravno tam kjer sem močno upala da ne bom :( Upam vsaj to, da se bo zadeva zaključila ob neki kulturni uri, da lahko še nekoga razveselim potem :blush:
Fire Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 Valentinovo ali nevalentinovo... isti qurc. Trgovske malhe ne bom polnil. Jo lahko drugace in kvalitetneje ob nezapovedanih datumih.
First Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 Osebno si ne želim nič ekstra, ker me nadvse razveseli že to, da ga vidim in da me stisne k sebi :wub: Ne rabim za to materialnih dobrin :grrr
Brdaus Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 Valentinovo ali nevalentinovo... isti qurc. Trgovske malhe ne bom polnil. Jo lahko drugace in kvalitetneje ob nezapovedanih datumih. Pod tole se podpišem tut jest.... qrc gleda kapitalizem, kdor ima osebo rad, jo lahko razveseli že z obiskom. PS: jest mam rajši Gregorjevo... bolj domače :grim
SiR Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 pa še nekej o praznikih teh .. . http://www2.arnes.si/~osceifb1s/valentin.htm Galantin ;-)
wind Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 Who gives a fuck about Valentinovo... :hmm:
soncy Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 najbolj kičast praznik :wacko: še hujš k dan žena :grim
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 najbolj kičast praznik :wacko: še hujš k dan žena :grim Potem je tudi rojstnodnevno praznovanje brez veze, pa Božič tudi, pa Silvestrovo tudi, pa poroke tudi...Toraj je vse v življenju brez veze. Tudi proslavljanje rojstva svojega otroka je brez veze...Ja, lepo. Nisem vedel.
soncy Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 Potem je tudi rojstnodnevno praznovanje brez veze, pa Božič tudi, pa Silvestrovo tudi, pa poroke tudi...Toraj je vse v življenju brez veze. Tudi proslavljanje rojstva svojega otroka je brez veze...Ja, lepo. Nisem vedel. to si ti reku, ne jz :grrr jz sm povedala samo svoje mnenje, ti pa praznuj zarad mene kar želiš.
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 to si ti reku, ne jz :grrr jz sm povedala samo svoje mnenje, ti pa praznuj zarad mene kar želiš. Ne, ne, ti si rekla, da je to sluzasto in in in...Valentinovo je samo praznik. Enak kot vsak drug. Ljudje pa imajo radi praznike. Pa naj bo Valentinovo ali praznik smrdljivih nogavic. Zmeraj imaš razlog, da se nažreš in napiješ.Saj konča se vsak isto. Ne vprašaj, kako bi bilo Valentinovo popularno, če bi imeli tri nedelovne dni?
soncy Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 Ne, ne, ti si rekla, da je to sluzasto in in in...Valentinovo je samo praznik. Enak kot vsak drug. Ljudje pa imajo radi praznike. Pa naj bo Valentinovo ali praznik smrdljivih nogavic. Zmeraj imaš razlog, da se nažreš in napiješ.Saj konča se vsak isto. Ne vprašaj, kako bi bilo Valentinovo popularno, če bi imeli tri nedelovne dni? sem rekla da mi je in mi vedno bo. :grim pa kaj? bi mi moglo bit neki všeč, če mi ni in to drugi pravjo? :angry: nimajo vsi ljudje radi vseh praznikov :grrr jz osebno praznujem sam tiste k men neki pomenjo in ki jih želim praznovat. pa mi čist vseen al je to delavnik al frej dan.
gattolina Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 sem rekla da mi je in mi vedno bo. :grim pa kaj? bi mi moglo bit neki všeč, če mi ni in to drugi pravjo? :angry: nimajo vsi ljudje radi vseh praznikov :grrr jz osebno praznujem sam tiste k men neki pomenjo in ki jih želim praznovat. pa mi čist vseen al je to delavnik al frej dan. No, vidiš. V prvi vrsti misliš samo nase. Valentinov praznik pa potrebuja dva, ki se imata rada. Če ti tega drugega nimeš, ne rabiš soditi, da je praznik sluzast. Če tebi ni uspelo v partnerstvu še ne pomeni, da je zato praznik sluzast.
soncy Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 No, vidiš. V prvi vrsti misliš samo nase. Valentinov praznik pa potrebuja dva, ki se imata rada. Če ti tega drugega nimeš, ne rabiš soditi, da je praznik sluzast. Če tebi ni uspelo v partnerstvu še ne pomeni, da je zato praznik sluzast. mogoče pa zato, k še ni blo valentinovega? :lol1: :lol1: kdor se ima rad ima valentinovo vsak dan :slap: in ne sodi o mojem partnerstvu, k pojma nimaš kakšno je blo in zakaj ga ni več :angry: pol vsakmu k se mu zdi sluzast, nima uspešnga partnerstva? :headbang:
gizmOkak Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 js bom pa za valentinovo sam :cry: pa za gregorjevo.... kdaj pa je gregorjevo :hmm: 12. marec :hmm: tale datum mam u glavi nekje.. pa bom spet sam :huh: matr sm čudn :whistle:
moto rider Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 Ali velja Valentinovo tudi za tiste, ki s(m)o :wub: zaljubljeni :wub: v motor...? :hmm: :hmm: :? :o :o :o
soncy Objavljeno Februar 13, 2007 Objavljeno Februar 13, 2007 Ali velja Valentinovo tudi za tiste, ki s(m)o :wub: zaljubljeni :wub: v motor...? :hmm: :hmm: :? :o :o :o počak mal, ti bo gatto povedal :grim on ma uspešno partnerstvo :lol1: :lol1: sam še nevem al z ženo al z računalnikom :hmm:
Icy Objavljeno Februar 14, 2007 Objavljeno Februar 14, 2007 Kur*** ameriški praznik. Zakaj vedno poberemo naokrog vse kar je gnilo. Kje je naša identiteta??? ... Je nimamo več??
sjeng Objavljeno Februar 14, 2007 Objavljeno Februar 14, 2007 Ali velja Valentinovo tudi za tiste, ki s(m)o :wub: zaljubljeni :wub: v motor...? :hmm: :hmm: :? :o :o :o Itak, zato sem pa jest mojo Zofko že kr včer ko je blo sonce peljal na eno 200km furco. Dons če bo sonce jo pa še mal peljem preden gre na "ornk" servis.
vapotek Objavljeno Februar 14, 2007 Objavljeno Februar 14, 2007 Who gives a fuck about Valentinovo... :hmm: Kaj mi spet ne boš nič kupil al kaj!? :angry: Samo eno ti povem.............adijo Jesenice (seveda za tebe)! :P
bmwslo Objavljeno Februar 14, 2007 Objavljeno Februar 14, 2007 (popravljeno) Kur*** ameriški praznik. Zakaj vedno poberemo naokrog vse kar je gnilo. Kje je naša identiteta??? ... Je nimamo več?? Mamo mamo, kurenti so na pohodu :OK: Ali velja Valentinovo tudi za tiste, ki s(m)o :wub: zaljubljeni :wub: v motor...? :hmm: :hmm: :? :o :o :o :grim :grim :wub: :friend2: :love1: :004 Popravljeno Februar 14, 2007. Popravil bmwslo
zmajcek Objavljeno Februar 14, 2007 Objavljeno Februar 14, 2007 Ali velja Valentinovo tudi za tiste, ki s(m)o :wub: zaljubljeni :wub: v motor...? :hmm: :hmm: :? :o :o :o Ja jaz tut mojmu lubčku v garaži :004 :004 :004
alena_bmw Objavljeno Februar 14, 2007 Objavljeno Februar 14, 2007 Potem je tudi rojstnodnevno praznovanje brez veze, pa Božič tudi, pa Silvestrovo tudi, pa poroke tudi...Toraj je vse v življenju brez veze. Tudi proslavljanje rojstva svojega otroka je brez veze...Ja, lepo. Nisem vedel. dejansko smo ljudje, ki jim za praznike pač dol visi... meni osebno nobeden od teh praznikov nič ne pomeni. sicer za božič kupim kako darilo, ampak zato, ker se to bolj pričakuje, kot pa zato, ker bi mi to nekaj pomenilo. dosti raje kupim kaj komu, ko mi je in ne ko mi nekdo reče, da moram. da se ga napijem, pa itak ne rabim razloga... :D lp alena
Anubis Objavljeno Februar 14, 2007 Objavljeno Februar 14, 2007 Ne vidim pravega razloga, da bi se imel na dotični dan kaj raje, kot se imam ponavadi. Ne morem sam sebe diskriminirati. Bi si jako zameril, potem pa sledi dolgo obdobje brez komunikacije, kregam se sam s sabo, sam grem na tekilo in podobne oslarije... Zakaj le?
Pervy Objavljeno Februar 14, 2007 Objavljeno Februar 14, 2007 danes moreš razveselit ljudi ki jih imaš rad če sem prav razumel? :hmm: prvo bom dragi prinesel sveže žemlje da nama lahko naredi zajterk (ker še spi zdaj) in rožico. potem bom razveselil lokalne kelnarce z malo napitnine in mojo prisotnostjo ob kavi. najverjetneje bom potem spet razveselil drago s tem ko bom pojedel in zelo hvalil pripravljeno kosilo. če se slučajno pojavi mama bom reskiral eno rožo še za njo. vmes vas bom malo razveseljeval tu na MS-ju z duhovitimi pripombami, moje poslovne partnerje bom razveselil s tem da jih bom danes pustil na miru in šel predčasno na pivo da razveselim še gostilničarja. prišli bodo kolegi, ki jim bom dal za rundo in jih razveselil, oni pa rundo kontra in tako se bomo razveseljevali kar nekaj časa, vesele pa bodo tudi kelnarce in šefi. potem bomo kake pol ure prej kot ponavadi šli domov in tudi naše partnerke bodo vesele in bomo seksali. čisto na easy to valentinovo, nevem kaj eni tak paničarijo :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se