Skoči na vsebino

Valentinovo

Priporočene objave

Objavljeno

kaksna sploh je razlika pri vas ?

kaj naredite za valentinovo drugace pa ne

Objavljeno

kaksna sploh je razlika pri vas ?

kaj naredite za valentinovo drugace pa ne

Jaz bom letošnje valentinovo ravno tam kjer sem močno upala da ne bom :(

Upam vsaj to, da se bo zadeva zaključila ob neki kulturni uri, da lahko še nekoga razveselim potem :blush:

Objavljeno

Valentinovo ali nevalentinovo... isti qurc. Trgovske malhe ne bom polnil.

Jo lahko drugace in kvalitetneje ob nezapovedanih datumih.

Objavljeno

Osebno si ne želim nič ekstra, ker me nadvse razveseli že to, da ga vidim in da me stisne k sebi :wub:

Ne rabim za to materialnih dobrin :grrr

Objavljeno

Valentinovo ali nevalentinovo... isti qurc. Trgovske malhe ne bom polnil.

Jo lahko drugace in kvalitetneje ob nezapovedanih datumih.

Pod tole se podpišem tut jest.... qrc gleda kapitalizem, kdor ima osebo rad, jo lahko razveseli že z obiskom.

PS: jest mam rajši Gregorjevo... bolj domače :grim

Objavljeno

Who gives a fuck about Valentinovo... :hmm:

Objavljeno

najbolj kičast praznik :wacko: še hujš k dan žena :grim

Objavljeno

najbolj kičast praznik :wacko: še hujš k dan žena :grim

Potem je tudi rojstnodnevno praznovanje brez veze, pa Božič tudi, pa Silvestrovo tudi, pa poroke tudi...Toraj je vse v življenju brez veze. Tudi proslavljanje rojstva svojega otroka je brez veze...Ja, lepo. Nisem vedel.

Objavljeno

Potem je tudi rojstnodnevno praznovanje brez veze, pa Božič tudi, pa Silvestrovo tudi, pa poroke tudi...Toraj je vse v življenju brez veze. Tudi proslavljanje rojstva svojega otroka je brez veze...Ja, lepo. Nisem vedel.

to si ti reku, ne jz :grrr jz sm povedala samo svoje mnenje, ti pa praznuj zarad mene kar želiš.

Objavljeno

to si ti reku, ne jz :grrr jz sm povedala samo svoje mnenje, ti pa praznuj zarad mene kar želiš.

Ne, ne, ti si rekla, da je to sluzasto in in in...Valentinovo je samo praznik. Enak kot vsak drug. Ljudje pa imajo radi praznike. Pa naj bo Valentinovo ali praznik smrdljivih nogavic. Zmeraj imaš razlog, da se nažreš in napiješ.Saj konča se vsak isto. Ne vprašaj, kako bi bilo Valentinovo popularno, če bi imeli tri nedelovne dni?

Objavljeno

Ne, ne, ti si rekla, da je to sluzasto in in in...Valentinovo je samo praznik. Enak kot vsak drug. Ljudje pa imajo radi praznike. Pa naj bo Valentinovo ali praznik smrdljivih nogavic. Zmeraj imaš razlog, da se nažreš in napiješ.Saj konča se vsak isto. Ne vprašaj, kako bi bilo Valentinovo popularno, če bi imeli tri nedelovne dni?

sem rekla da mi je in mi vedno bo. :grim

pa kaj? bi mi moglo bit neki všeč, če mi ni in to drugi pravjo? :angry: nimajo vsi ljudje radi vseh praznikov :grrr jz osebno praznujem sam tiste k men neki pomenjo in ki jih želim praznovat.

pa mi čist vseen al je to delavnik al frej dan.

Objavljeno

sem rekla da mi je in mi vedno bo. :grim

pa kaj? bi mi moglo bit neki všeč, če mi ni in to drugi pravjo? :angry: nimajo vsi ljudje radi vseh praznikov :grrr jz osebno praznujem sam tiste k men neki pomenjo in ki jih želim praznovat.

pa mi čist vseen al je to delavnik al frej dan.

No, vidiš. V prvi vrsti misliš samo nase. Valentinov praznik pa potrebuja dva, ki se imata rada. Če ti tega drugega nimeš, ne rabiš soditi, da je praznik sluzast. Če tebi ni uspelo v partnerstvu še ne pomeni, da je zato praznik sluzast.

Objavljeno

No, vidiš. V prvi vrsti misliš samo nase. Valentinov praznik pa potrebuja dva, ki se imata rada. Če ti tega drugega nimeš, ne rabiš soditi, da je praznik sluzast. Če tebi ni uspelo v partnerstvu še ne pomeni, da je zato praznik sluzast.

mogoče pa zato, k še ni blo valentinovega? :lol1: :lol1:

kdor se ima rad ima valentinovo vsak dan :slap: in ne sodi o mojem partnerstvu, k pojma nimaš kakšno je blo in zakaj ga ni več :angry:

pol vsakmu k se mu zdi sluzast, nima uspešnga partnerstva? :headbang:

Objavljeno

js bom pa za valentinovo sam :cry: pa za gregorjevo.... kdaj pa je gregorjevo :hmm: 12. marec :hmm: tale datum mam u glavi nekje.. pa bom spet sam :huh:

matr sm čudn :whistle:

Objavljeno
Ali velja Valentinovo tudi za tiste, ki s(m)o :wub: zaljubljeni :wub: v motor...? :hmm: :hmm: :? :o :o :o
Objavljeno

Ali velja Valentinovo tudi za tiste, ki s(m)o :wub: zaljubljeni :wub: v motor...? :hmm: :hmm: :? :o :o :o

počak mal, ti bo gatto povedal :grim on ma uspešno partnerstvo :lol1: :lol1: sam še nevem al z ženo al z računalnikom :hmm:

Objavljeno

Kur*** ameriški praznik. Zakaj vedno poberemo naokrog vse kar je gnilo. Kje je naša identiteta??? ... Je nimamo več??

Objavljeno

Itak, zato sem pa jest mojo Zofko že kr včer ko je blo sonce peljal na eno 200km furco. Dons če bo sonce jo pa še mal peljem preden gre na "ornk" servis.

Objavljeno

Who gives a fuck about Valentinovo... :hmm:

Kaj mi spet ne boš nič kupil al kaj!? :angry:

Samo eno ti povem.............adijo Jesenice (seveda za tebe)! :P

Objavljeno (popravljeno)

Kur*** ameriški praznik. Zakaj vedno poberemo naokrog vse kar je gnilo. Kje je naša identiteta??? ... Je nimamo več??

Mamo mamo, kurenti so na pohodu :OK:

:grim :grim :wub: :friend2: :love1: :004

Popravljeno . Popravil bmwslo
Objavljeno

Ja jaz tut mojmu lubčku v garaži :004 :004 :004

Objavljeno

dejansko smo ljudje, ki jim za praznike pač dol visi... meni osebno nobeden od teh praznikov nič ne pomeni. sicer za božič kupim kako darilo, ampak zato, ker se to bolj pričakuje, kot pa zato, ker bi mi to nekaj pomenilo. dosti raje kupim kaj komu, ko mi je in ne ko mi nekdo reče, da moram.

da se ga napijem, pa itak ne rabim razloga... :D

lp alena

Objavljeno

Ne vidim pravega razloga, da bi se imel na dotični dan kaj raje, kot se imam ponavadi. Ne morem sam sebe diskriminirati. Bi si jako zameril, potem pa sledi dolgo obdobje brez komunikacije, kregam se sam s sabo, sam grem na tekilo in podobne oslarije... Zakaj le?

Objavljeno

danes moreš razveselit ljudi ki jih imaš rad če sem prav razumel? :hmm:

prvo bom dragi prinesel sveže žemlje da nama lahko naredi zajterk (ker še spi zdaj) in rožico. potem bom razveselil lokalne kelnarce z malo napitnine in mojo prisotnostjo ob kavi. najverjetneje bom potem spet razveselil drago s tem ko bom pojedel in zelo hvalil pripravljeno kosilo. če se slučajno pojavi mama bom reskiral eno rožo še za njo. vmes vas bom malo razveseljeval tu na MS-ju z duhovitimi pripombami, moje poslovne partnerje bom razveselil s tem da jih bom danes pustil na miru in šel predčasno na pivo da razveselim še gostilničarja. prišli bodo kolegi, ki jim bom dal za rundo in jih razveselil, oni pa rundo kontra in tako se bomo razveseljevali kar nekaj časa, vesele pa bodo tudi kelnarce in šefi. potem bomo kake pol ure prej kot ponavadi šli domov in tudi naše partnerke bodo vesele in bomo seksali.

čisto na easy to valentinovo, nevem kaj eni tak paničarijo :grrr

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!