KEBO Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 Sej bi prej dal staro ven. pa pol novo not Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 Jaz sem mešal ker se mi ni dalo ven spuščat, pa ni blo panike :) Včasih sem uporablal Castrol tts, sedaj pa Valvoline full synt :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 Pa velja devat valvoline full saynt v skuter ki ni nič predelan :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 ja ce ti ni skoda denarja pol ja sam je semi sintetic cist OK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 potem ne more bit nč narobe če namesto motula dam not valvoline Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 Nop Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Maj 16, 2005 Deli Objavljeno Maj 16, 2005 Da nebom odpiral nove teme. Mam preprosto vprašanje. Katero olje naj nalijem zadaj not kjer so prenosi? Kar olje za avtomobilske menjalnike, motorno olje, olje za avtomatkse menjalnike, ali je kakšo posebno olje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Maj 16, 2005 Deli Objavljeno Maj 16, 2005 To se da dobit prav tako olje ki je za take menjalnike. Npr.jst mam doma olje valvoline pa je prav za to narjen pa smrdi ko prasica prav za prenose od scooterja. Al pa na scooter-attack si naro; olje ki je v taki tubici pa je tut vredu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Maj 17, 2005 Deli Objavljeno Maj 17, 2005 Mi še poveš točno kaj piše gor, ali pa daš kakšno slikico? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Maj 18, 2005 Deli Objavljeno Maj 18, 2005 motul ma tisto tubico olja za prenose.. Majo tle pr nas pr enmu mehankarju.. pride pa celih 800sit.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno Maj 19, 2005 Deli Objavljeno Maj 19, 2005 ja u tale drek zablokiran zj tankam 95 pa enga shell-a. pol k ga odblokiram enga motula tko navadn kvalitetnga pa pomoje dam tankov 98 pol k bo predelva na malossi80ccm pa mav več uplinač pa obvezn motul 800 pa 98 an Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 pol pa še mene neki zanima... kaj priporačate za yamaho tzr50 valentino rossi? za zdaj ni še nič not .) diši po novem :OK: k me še čaka v trgovini :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 11, 2006 Deli Objavljeno Februar 11, 2006 Disk ključavnica z alarmom al pa ketna iz titana, ki se je ne da prežagat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Februar 11, 2006 Deli Objavljeno Februar 11, 2006 kaj priporačate za yamaho tzr50 valentino rossi? za zdaj ni še nič not .) diši po novem :OK: k me še čaka v trgovini :hmm: Disk ključavnica z alarmom al pa ketna iz titana, ki se je ne da prežagat KUGA??? Zelo logičen odgovor, predvsem glede na naslov teme. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Februar 11, 2006 Deli Objavljeno Februar 11, 2006 Zajebu sm, napačno temo sm kliknu :blush: (zbrište moderatorji, prosim) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vengy Objavljeno Februar 11, 2006 Deli Objavljeno Februar 11, 2006 jaz 95 in Castrol scooting olje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Februar 11, 2006 Deli Objavljeno Februar 11, 2006 bencin 95 tak ko ti piše v knigici...dizla menda neboš tankal...olje pa bi jaz dal motul al pa valvoline...drugo v moj motor ne pride Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jeykob Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 (popravljeno) benz 95 al pa 100 ole pa TTS zdej pa cakam de tole spraznm de probam motul 600 al pa 800 Popravljeno Februar 13, 2006. Popravil jeykob Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 lep pozdrav nekaj me zanima... sedaj se odločam za nakup olja za yamaho tzr50 valentino rossi. zanima me, kaj od naštetega je najbolje... 1. Castrol TTS - okoli 4000 sit/l (dobim trenutno liter za 2400 oz 2000 sit/kom za 10 litrov) 2. Motul 600 - okoli 3800 sit/l 3. Castrol A747 - okoli 6500 sit/l - 7000 sit/l 4. Castrol R2 Racingbike - okoli 5500 sit/l 5. ostalo kaj mislite? pa ne me spet okregat :cry: hočem kupit samo nekaj, kar bo dobro za moj motor, sama pa nimam niti primbližno kaj znanja o tem kako in kaj :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 Valvoline Fullsynt 2T je tudi dobro olje :) . Pa še dokaj ugodno je, pride manj od vseh teh, ki si jih ti naštela :) nekaj malega pod 3k se mi zdi. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 ma sprašujem zato, k lahko Castrol TTS dobim za 2000 sit/l, če vzamem 10 flašk po 1 liter. zato me zanima, če je uredu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blink182 Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 Men je TTS čist OK :) sam je pa res d drugih še nism probu :) Drgač pa tankam 100 pa TTS ole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 tts ti je za original premasten, zapacalo bo ti vse skup, ne zdaj da bi po enem tednu se to poznalo, ampak čez čas ko ti celega izpušnega in avspuh zapaca tts je specialka za kroske ker se vrtijo na iber obratih kaki valvoline, motul600 to je boljša izbira Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 (popravljeno) mal bedn bo zvenel ka pa stihl (štil) to neki olje za dvokatkne mašine :) :whistle: :ninja: :ninja: men je zlo dobr služu nikol mi ni zapacal kadil se ni ... Popravljeno Februar 25, 2006. Popravil DIESEL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Februar 25, 2006 Deli Objavljeno Februar 25, 2006 ma sprašujem zato, k lahko Castrol TTS dobim za 2000 sit/l, če vzamem 10 flašk po 1 liter. zato me zanima, če je uredu. Imam yamaho Chapi 50 ccm letnik 1992 prevoženih ca 50000 Km . Motor ni bil še nikoli odprt menjano samo ; gume ,par svečk champion. ATF olje v menjalniku,zavorne obloge.Vedno uporabljam olje MOTUL,in najslabši benzin,prej 85 okt zdaj pa 95 ne svetujem ti 100 oktanski( premočan).Aspuf pa sem dosedaj eno trikrat očistil. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se