poggy Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 roba tega sm js kupo v vojniku, mislim d je dobr olje, ka praviš, je pa 3k skor liter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 25, 2004 Deli Objavljeno Marec 25, 2004 roba tega sm js kupo v vojniku, mislim d je dobr olje, ka praviš, je pa 3k skor liter Vojnik hum... :hmm: Ti hodis kaj tja? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 Menjal sem straro olje in sem spraznil rezervar in cevko, potem sem dolil novega. Zdaj mi gre nekoliko slabše.... a je možno da je v cevki ostal zrak in mora najprej zrak potegnit skozi mešalko in ga zato mori? A dam še malo olja k bencinu za za zdaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 roba ti mi powej če rabiš agipa, pa ti skočm ponga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 roba ti mi powej če rabiš agipa, pa ti skočm ponga Mi ga je ze ata mislo prinest v 5ek pa je bil malo prepozen.Tako da mi ga bo zdaj en dan ko se bo spet tam kaj fural... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 Samo čudno se mi zdi da v MB nebi mogo dobit tega olja :unsure: Ziher ga kje prodajajo. Al pa tud ne :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seemon Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 Engine tretmant. A je že kdo sprobal? qmi sm engine treatment Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Marec 30, 2004 Deli Objavljeno Marec 30, 2004 jaz sn iskal motorex cross power 2t!! pa sn šov na sedež motorexa v mb!pa ga niso meli!! :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 Mislite da olje vpliva kaj na končno hitrost motorja? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erzo Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 hehe :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :lol: dobra šala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 Kaj pa na odzivnost vpliva? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 veš da vpliva, na končni se pozna do 25 km/h :lol1: :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 mu ja sej tebi če bi šel 25 na uro več bi šel mogoče 50 :P Pa če resno sprašujem no. Ker če vpliva bencin na končno te bi po logiki olje tui moglo. Sej ne mislim kake fejst opazne spremembe. Pač malo sem razmišljal pa sem vprašal kaj mislite. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 (popravljeno) mu ja sej tebi če bi šel 25 na uro več bi šel mogoče 50 :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Marec 31, 2004. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 [speed] kadarhočeš lahko gremo probat če gre res samo 25 :smoke: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 Sploh ni finta v tem. Če nekaj resno vprašam pa me zanima mnenje se ne rabiš norčevat... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cime Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 a ok, se opravičujem :unsure: ma olje na hitrost ne vpliva... k večjemu če je nekvalitetno zariba (ampak to pol odvisno kašen cilinder pa to maš)... recimo če maš gor MHRja (team) je pametno tudi kvalitetno olje mešat (recimo kašno od Motula)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 Tak je že boljše :) tnx za mnenje :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 tnx za mnenje :004 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: heheh!!!hah!kam pa si mu ga dal??na lička?? :lol1: :lol1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 :topic: :topic: :topic: :topic: :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 kako da olje ne vpliva :unsure: moj prjatu je v stalkrja vsakič drug ole vlivu pa se je poznal tud za 10 km/h :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 Mene pa zanima nekaj drugega. Kolk pa lahko vpliva to, da daš v tank (5l) zraven še en štopelček olja not :hmm: :hmm: :hmm: Pospeški pa to ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erzo Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 jaz dajem, pa je isto, mogoče se mi za odtenek počasneje segreje, pa kadi se bolj, drugih sprememb pa ni! .) Glede bencina pa ko sn sel z 95 na 98 tudi ni blo nic glede zmogljivosti, da bi bla končna višja al pa kaj takega, edino kar sem opazil je da motor lepše teče... tak da ne razumem kaj bi lahko druga z bencinom pridobil.. vsaj jaz nisem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erzo Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 ' date='31 Mar 2004 @ 16:23'] Kaj pa na odzivnost vpliva? pomojem ne, za odzivnost so važne lamele pa tudi svečka. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno April 1, 2004 Deli Objavljeno April 1, 2004 Mene pa zanima nekaj drugega. Kolk pa lahko vpliva to, da daš v tank (5l) zraven še en štopelček olja not :hmm: :hmm: :hmm: Pospeški pa to ... poznal se ti nebo nič na končni in na pospeških Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se