Kremšnitar Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Js sm že velikrat zmešal olje z drugim, pa ni blo nč narobe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Js sm že velikrat zmešal olje z drugim, pa ni blo nč narobe. jas tudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Junij 29, 2004 Deli Objavljeno Junij 29, 2004 kje v bližini celja (spodnja savinjska) se da (najcenej) kupit motul olje. zdle sm kr dost iskal pa še nikjer našu trgovine v moji bližini ki bi sploh držala motul olje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duke Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 Navadno ti na plastenki od olja piše, de se olje "meša z vsemi običajnimi olji". Je pa treba paziti pri oljih, ki so namenjena za mešanico v rezervarju in za vbrizg olja. Ti dve olji se med seboj sicer mešata, vendar tistega, ki je namenjeno za mešanico ne uporabljajte v sistemu vbrizga olja. Olji sta različnih gostot. duke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 Navadno ti na plastenki od olja piše, de se olje "meša z vsemi običajnimi olji". Je pa treba paziti pri oljih, ki so namenjena za mešanico v rezervarju in za vbrizg olja. Ti dve olji se med seboj sicer mešata, vendar tistega, ki je namenjeno za mešanico ne uporabljajte v sistemu vbrizga olja. Olji sta različnih gostot. duke Potem pa ti cmoke olja ven meče pri izpuhu :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 @duke, kaj pomeni torej permix (pise na mojmu olju permix only)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 @duke, kaj pomeni torej permix (pise na mojmu olju permix only)? To pomeni da je olje namenjenu da ga prej zmešaš s bencinom, in potem vliješ v tank (minimoto :P ). To za skuter ne pride v poštev ker ti se olje direkt vbrizgava in moreš potem imet olje za injection oz. vbrizgavanje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 mhm, torej motul 800 odpade:D tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 jest tankam castrol tts (prodal frend, on je kupu celo paleto olja pa ga naprej prodaja, on ga uporabla za mesanico za DT 125). seprav pol ta olje ni kul ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 TTS je čist kul. Men verjem B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 mhm, torej motul 800 odpade:D tnx za mene pa bi biu ravno pravi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukc Objavljeno Julij 1, 2004 Deli Objavljeno Julij 1, 2004 jst pa tankam nafto super 99 pa dvotaktola. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arks Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 BENCIN:eurosuper 95, OLJE: scooter dvotaktol :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fecko Objavljeno Julij 3, 2004 Deli Objavljeno Julij 3, 2004 Ma 98 okt. pa Petrolov olje pa ne mečte dnarja stran,ribnlo bo prej al slej! :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krneki Objavljeno Julij 4, 2004 Deli Objavljeno Julij 4, 2004 98 okt., petrolovo olje za skuterje :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Julij 4, 2004 Deli Objavljeno Julij 4, 2004 (popravljeno) Ma 98 okt. pa Petrolov olje pa ne mečte dnarja stran,ribnlo bo prej al slej! :ph34r: zakaj pa tankaš 98 če praviš da ne metat dnara stran :hmm: :wacko: drugače pa bolše da rikne slej ko da rikne prej :D Popravljeno Julij 4, 2004. Popravil Ciko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Julij 4, 2004 Deli Objavljeno Julij 4, 2004 nisem vedo da vas tolko uporablja 2taktol mene je blo še v fr?eka strah to nalit druga?e pa tankam 95 pa motul :D :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 4, 2004 Deli Objavljeno Julij 4, 2004 Pri Castrolu še ocvirki skozi auspuh letijo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thomas Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 Malce prebiram tole temo, pa vidim da so mnenja različna, glede uporabe 2T olja. Jaz sem uporabljal za skuter Motul 600, pa se mi zdi pretirano drag. V Lecklercu sem dobil Castrola za skuterje sintetičnega za 1.300 SIT, ampak sem videl, da imajo tudi TTS za 2.900 (za tega pravijo, da zamaši izpuh) in še eno varianto Castrola, ki stane 1.800 SIT. Kot se jaz spoznam na motorje, je najbolje uporabljati sintetično olje. Kot pravi Beno za frizirane sploh. Katero sintetično olje je najcenejše? Za Hondo CRM 250 (hard enduro - supermoto) pa sedaj uporabljam Motorex, prej sem pa tudi MOtul 800 in Silkonele, vedno v kombinaciji z 98 oktanskim gorivom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 Jst tankam 98 al pa 95 oktanskega, odvisno od recesije v moji denarnci. Olje mam pa Silkolene scoot sport2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 euro super 95,pa do zdaj sem tankal dvotaktol od petrola in sem se skos spraseval zakaj riba :glare: :glare: :glare: Valvoline full synt treba tankat 2500 liter ampak se splaca :naughty: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno December 31, 2004 Deli Objavljeno December 31, 2004 jz mam tud tisto ole od castrola k je v leclercu castrol actevo prej sm mev pa motula in ko sm castrola dav not ni blo nobene razlike kadil je enako-nič tud von je enak pša sploh ni blo nobene razlike sploh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Januar 3, 2005 Deli Objavljeno Januar 3, 2005 sprva Castrol TTS potem AGIP full sinetic zdj pa AGIP semi sintetic, drugace pa je tole AGIP olje zelo kvalitetno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 V skuterju je že od začetka sam motul not. zdaj pa ga v naših rovtah ne dobim a bi veljalo če bi dal not valvoline :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 V skuterju je že od začetka sam motul not. zdaj pa ga v naših rovtah ne dobim a bi veljalo če bi dal not valvoline :? :? ← Pametno ni mesat...Drugace pa je valvoline ok :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se