kavka Objavljeno Julij 14, 2002 Opozori Objavljeno Julij 14, 2002 dejte mi povedat, kolk vam porab speedfight2, moj je zaenkrat še čist nov(100km), zanekrat še z vsemi blokadami. aja še neki: a je res da prvih 500 km ne smeš vozt z največjo hitrostjo?? :?:
speedbostjan Objavljeno Julij 14, 2002 Opozori Objavljeno Julij 14, 2002 Ne spomnim se koliko porabi z blokadami speedfight2 vem samo to da ko sem dal ven blokade po 1000km da je rabil majn. Pa vedno sem vozil s polnim gasom pa se mi zdi da ni bilo nič narobe.
x8r-x Objavljeno Julij 14, 2002 Opozori Objavljeno Julij 14, 2002 Res je ja. Blokade lahko daš kadarkoli dol. Prvih 500km pa ne vozit s polnim gasom.
Grilzz Objavljeno Julij 14, 2002 Opozori Objavljeno Julij 14, 2002 O tem smo že govoril :!: Pejt na naslednjo stran pr skuterjih pa boš tm vidu/la naslov "poraba skuterja" al neki tazga pa tm piš :!: Sploh pa je o Speedfightu 2 odprtih že kr neki tem :!:
dunker Objavljeno Julij 14, 2002 Opozori Objavljeno Julij 14, 2002 Odblokiran s športnim izpuhom... Od 2'5 litra (zelo nežno zapestje) do 4'5 litra (športna vožnja). reubencar 1
ApriliaRS Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Ti povem s prve roke 3-4l/100km .. odvisno od stila vožnje. Brez blokda seveda. Drgač pa je kr pametno, da ga ženeš, k maš še blokade notr, do konca, ker če kaj crkne ti bodo zdej vsaj priznal garancijo, ker je motor še ubistvu nov. Bolš, da ti zdej kaj crkne, kt pa čez dobro leto, ko boš mogu dat pa sam iz žepa dnar.
Grilzz Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 Kolega je Aeroxa 3k km vozu z blokadami in šparal mašino ko pa jih je dal ven je bil njegov aerox daleč hitrejši kot aeroxi z raznimi polini kiti. Po pravic povedano se mi kr smil motor k ga misls kupt. reubencar 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se