Broj Jedan Objavljeno Februar 17, 2007 Objavljeno Februar 17, 2007 Žena je prevajala 2 dni in danes, ko sva se s hčerko vrnila iz mesta povedala, da je med prevajanjem nenamerno (ne ve kaj) nekako dregnila v tipkovnico (logitech) in z eno potezo uspela izbrisati cca 10 strani texta. Torej texta ni nikjer .. wordow dokument je prazen, iskalnik ne najde nič .. koš prazen Zdaj me pa zanima (da se to ne bi ponovilo): - ali je to sploh mogoče (word vedno pred brisanjem vpraša)? - ali je že kdo slišal za kaj podobnega (ys nikoli)? - ali je kdo že kaj podobnega doživel (ys nikoli)? če kdo kaj ve, naj mi pove kako napako je treba narediti, da se to zgodi tako nenadoma sedaj dela zaradi varnosti tako, da vsako prevedeno stran prekopira v drug varnostni dokument prisotnost virusa, ki bi povzročil kaj takega je izključena, ker njen pc ni priključen na internet - izključno gre za napačen "klik" in nič drugega.
Schmid87 Objavljeno Februar 17, 2007 Objavljeno Februar 17, 2007 če je biu dokument odprt, je biu lohk ves besediu označen (ponavad je moder) in je prtisnla na Backspace.. za kj druzga pa nevem da bi blo lohk :blush:
Dolenc™ Objavljeno Februar 17, 2007 Objavljeno Februar 17, 2007 Edino če je pristala ravno na Ctrl+a, delete :D Drugače pa če piše v Wordu, sam shranjuje rezervno kopijo na vsake nekaj minut. Pa še lahko bi se korak razveljavil, če se je tekst pobrisal, če je ostalo vse odprto.
semamiz Objavljeno Februar 17, 2007 Objavljeno Februar 17, 2007 :hmm: Meni se je to že zgodilo , vendar je bilo nekako tako : Odprt sem imel nek star dokument in pisal novega in nekako sem se odločil zapreti starega se je zaprl še novi in se zbrisal . Mislim , da je to ena takšna možnost. :slap:
Broj Jedan Objavljeno Februar 18, 2007 Avtor Objavljeno Februar 18, 2007 Madona, to so že 3 različne možnosti ... presneti windowsi :angry:
bmwslo Objavljeno Februar 18, 2007 Objavljeno Februar 18, 2007 Madona, to so že 3 različne možnosti ... presneti windowsi :angry: Ja sranje. Pri delu z Wordom je potrebno vsake toliko shraniti dokument. Če je pomemben , ga jaz shranjujem kot verzijo 1..2..3... Zadeva vse prerada crkne :BUA:
Broj Jedan Objavljeno Februar 18, 2007 Avtor Objavljeno Februar 18, 2007 (popravljeno) :BUA: v pogovoru sem ugotovil, da je reagirala pravilno in takoj ko je text izginil pritisnila "Ctrl z" kar navadno povrne situacijo na pc/ekranu za en korak nazaj v vseh programih (kolikor vem - velja vsaj za Office in fotoprograme) tokrat pa to NI delovalo in txt je definitivno izginil @Fifty preizkusil sem tvojo opcijo in jasno nato kliknil "Ctrl z" .. in txt se je povrnil v celoti .. :hmm: preizkusil bom še ostali 2 ps.: pridna punca ga je včeraj zvečer natipkala ponovno polovico, saj gre sedaj "prevajanje" veliko hitreje Ja sranje. Pri delu z Wordom je potrebno vsake toliko shraniti dokument. Če je pomemben , ga jaz shranjujem kot verzijo 1..2..3... Zadeva vse prerada crkne :BUA: ja to mi je svetoval tudi sine .. shranjevati delovni dokument - vsako vrstico in vsake pol strani v poseben dokument .. Edino če je pristala ravno na Ctrl+a, delete :D V tejle tvoji varianti "Ctrl z" tudi takoj povrne izbrisani txt :hmm: :hmm: Meni se je to že zgodilo , vendar je bilo nekako tako : Odprt sem imel nek star dokument in pisal novega in nekako sem se odločil zapreti starega se je zaprl še novi in se zbrisal . Mislim , da je to ena takšna možnost. :slap: :eek: hudiča .. tudi to, da je mogoče? torej to ni naredila .. ys sem pa naredil že zelo velikokrat in vedno je dosedaj program vprašal"ali želiš shraniti spremembe?" Vsekakor gre - vse tako kaže - za popolnoma novo varianto windowsjebebebe .. :angry: Popravljeno Februar 18, 2007. Popravil Broj Jedan
SiR Objavljeno Februar 18, 2007 Objavljeno Februar 18, 2007 broj 1, a funkcije Undo/Razveljavi pa ne zna uporabljati? Poleg tega pa še: - dnevno ali celo večkrat dnevno naj si dela varnostno kopijo svojega dela, morda na USB ključek (jaz si svoje tekste pošiljam po mailu, tako so shranjeni na mail strežniku - v ta namen je zelo uporaben kak dodaten račun na gmail.com) - če še ni, naj se seznani s funkcijo Undo. PS: okej ,vidim, da undo očitno pooznate :-) Predlagam še tudi, da postane del tipkarske rutine pritiskanje natipki Ctrl+S. In vsake toliko word zapreti in dokument ponovno odpreti.
BC Objavljeno Februar 18, 2007 Objavljeno Februar 18, 2007 (popravljeno) undo = ctrl+z ... si že popravil :rolleyes: Popravljeno Februar 18, 2007. Popravil BC
adil Objavljeno Februar 18, 2007 Objavljeno Februar 18, 2007 S Shift-om in klikom se da tut vse označt, pa če je tekst v eni celici, se tut lahk z enim klikom označ... .)
adil Objavljeno Februar 19, 2007 Objavljeno Februar 19, 2007 S Shift-om in klikom se da tut vse označt, pa če je tekst v eni celici, se tut lahk z enim klikom označ... .) Pa še nekatere kombinacije pritiska treh tipk označijo cel tekst (se mi je zdele zgodil) :wacko:
Thundercat Objavljeno Februar 19, 2007 Objavljeno Februar 19, 2007 tools/options Save autorecover info every 1 minute.... vsako minuto ti bo word avtomatsko shrani,l kar si napisal.....
Broj Jedan Objavljeno Februar 19, 2007 Avtor Objavljeno Februar 19, 2007 tools/options Save autorecover info every 1 minute.... vsako minuto ti bo word avtomatsko shrani,l kar si napisal..... tu sem še našel : "ustvari varnostno kopijo" in verjetno bo Word avtomatsko shranil vse tudi v varnostno kopijo? :? al' ne bo? :hmm: Ali kdo kaj ve o tem?
Broj Jedan Objavljeno Februar 19, 2007 Avtor Objavljeno Februar 19, 2007 Deluje .. sam izdela varnostno kopijo :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se