KeC Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Bah sej ne gre za čefurje oz. nečefurje. Vidim kar veliko "klenih" slovenčkov, ki se prav radi preganjajo po mestu brez čelade in po površinah, ki si daleč od tega, da bi bile namenjene močnim jeklenim konjičkom. Mladost je norost in glavno vlogo pri vzgoji imajo starši ne pa parlament oz. vlada, da bo z elektronskimi napravčicami nadzorovala početje mladine. No sej če bi to sprejeli potem ne vidim razloga, da bi se tuakj ustavili in mislim, da bi bilo najbolje kar vsem državljanom po vrsti vgraditi čip ali dati elektronsko ovratnico povezano z GPS in se bi dalo lepo nadzorovati hitrost vsakega posameznika. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 No sej če bi to sprejeli potem ne vidim razloga, da bi se tuakj ustavili in mislim, da bi bilo najbolje kar vsem državljanom po vrsti vgraditi čip ali dati elektronsko ovratnico povezano z GPS in se bi dalo lepo nadzorovati hitrost vsakega posameznika. :headbang: sam spet se bodo nasli taki ki tega ne bodo imeli ali jih nobeden ne bo gledal in to bodo glih tisti, ki so si to ovratnico izmislili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Bah sej ne gre za čefurje oz. nečefurje. Vidim kar veliko "klenih" slovenčkov, ki se prav radi preganjajo po mestu brez čelade in po površinah, ki si daleč od tega, da bi bile namenjene močnim jeklenim konjičkom. ... Pizdek pravi, da so to tudi čefurji! Saj če sprejemamo tukaj tako prelajnano definicijo čefurja, bi to moralo držati. Ali pa se tudi pri tej definiciji Motosvetovsko občestvo prav lepo spreneveda. :evilgrin: Eeee, kleni MS motoristi pa menda ja ne?! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Ah HHV to pa že ne :grrr Sicer pa če je kriterij vožnja brez čelade, potem sem tudi jaz že "bil" čefur. Sem motor postavil ven iz garže preden sem si nadel čelado :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Ah HHV to pa že ne :grrr Sicer pa če je kriterij vožnja brez čelade, potem sem tudi jaz že "bil" čefur. Sem motor postavil ven iz garže preden sem si nadel čelado :slap: ce bi bilo po tvojem, ne bi smel niti sedeti na motorju brez celade Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 (popravljeno) Vozilo je bilo prižgano in se je premikalo, daleč od samo "sedeti" :P Razen če obstaja kakšna hitrost pri kateri postaneš čefur, če takrat nimaš čelade gor. Ne vem. Sem pa pripravljen na razsvetljenje. Popravljeno Februar 23, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Vozilo je bilo prižgano in se je premikalo, daleč od samo "sedeti" :P Razen če obstaja kakšna hitrost pri kateri postaneš čefur, če takrat nimaš čelade gor. Ne vem. Sem pa pripravljen na razsvetljenje. ok jaz neham :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 :hmm: Jaz pa sem ravno v afekt padel. :headbang: Lep dan želim stuhec :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Februar 25, 2007 Deli Objavljeno Februar 25, 2007 Samo en komentar mi pride na misel: Totalno butast predlog! :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 26, 2007 Deli Objavljeno Februar 26, 2007 :hmm: Jaz pa sem ravno v afekt padel. :headbang: Lep dan želim stuhec :OK: hvala enako, tudi teb glavno da ne bo naprave na motorju, mene spet jebe ta teža, ki je bo spet odvečna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Februar 26, 2007 Deli Objavljeno Februar 26, 2007 :grim :grrr :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja_Pr Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Poslancem v parlamentu bi bilo potrebno montirati kakšno napravo,da ne bi kvasili neumnosti. Ha, ha, ha Preberite njegov cv na državnozborski spletni strani, vam bo takoj vse jasno .... LP, Mitja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Poslancem v parlamentu bi bilo potrebno montirati kakšno napravo,da ne bi kvasili neumnosti. Poslanci so zato plačani da kvasijo neumnosti... in to dobro :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 zgleda da jo imajo poslanci montirano v riti ,zato se pa ne premaknejo nikamor, :zzz: :zzz: se pač bojijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 zgleda da jo imajo poslanci montirano v riti ,zato se pa ne premaknejo nikamor, :zzz: :zzz: se pač bojijo :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 zgleda da jo imajo poslanci montirano v riti ,zato se pa ne premaknejo nikamor, :zzz: :zzz: se pač bojijo Pa enga u glavo da jih poneumlja :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Podpiram!! Pa v to "tehnično rešitev" (slišal je za tahograf, sedaj bi rad revolucijo na področju motociklov, edini v svetu) mora biti vgrajena komplet telemetrija, hej bi bla to uporabna stvar :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 aparat za kontrolo izgovarjanja neumnosti poslancev je ze v uporabi ? drugace povedano: par dni hlajenja za poslanca, ki mu taksna (ali podobna) veleideja pade v votlino med usesi......... parlamenti bi bili prazni ! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Names da bi policaje poslal na cesto da bi kej delal bomo plačevali drage naprave. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se