MO User Objavljeno Februar 19, 2007 Deli Objavljeno Februar 19, 2007 (popravljeno) sem lastnik malaguti oxforda. ima original glavo, cilinder itd .. doma narejen auspuh, povecana diza v karburatorju, dodana cetrta brzina. ful me matra k gre sam 80, se to sam ce je strmina dol alpa ful ravno. kolk bi me prsla pocen varjanta ce fuknem polini kit 70 notr ? ker vem da morm menjat pol auspuh, cilinder, bat, lezaje, gred ... dejte mi prosm nrdit tko nekako: (DR) cilider kit 70 = 87 € (polini) bat D 47,4 = 40 € (gianelli) izpuh malaguti xtm = 130 € (hebo) glavna gred = 110 € pa tko naprej hvala, LP. Popravljeno Februar 19, 2007. Popravil Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 v cilinder kitu dobiš not: bat, kapo, obročke, tesnila, cilinder, sornik, sponke sornika poglej na ta link boš mogoče kaj našel zase KLIK 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 kva pa je to za en skuter, ma 4 brzine pa "home made" ror :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MO User Objavljeno Februar 21, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 21, 2007 am, malaguti oxford je skuter ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MO User Objavljeno Februar 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2007 moderatorja bi prosu da topic zbrise Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 sploh ni fora kolk je kubičn motor no malo zelo malo ampak kompresijsko razmerje in u temu je fora med kit70 za 25k sit in umin za 100k sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se