bna Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 torej nek srečko je na portugalskem kupil posestvo in v skednju odkril tole :wacko: :eek: :kva2: http://mma.tv/tuf/index.cfm?ac=ListMessage...FID=2&pc=27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 :cry: :cry: blaaaaaaaaggooooorrr 1. zato, da ma take legende v garaži 2. pa zato, k so te legende tok vredne, če jih prov vnovči, da mu celo življenje ne bo treba delat, pa lahko živi ko mali bog :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 Bog mu požegnnaj :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 samo upam, da je to šlo ljubitelju avtomobilizma...potem mu prvoščm sigurno če pa je dobu to v roke edn k ne zna cenit in se mu zdi samo star rjav pleh...potem pa bol da bi stalo še 100 let Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Februar 20, 2007 Deli Objavljeno Februar 20, 2007 :eek: :eek: :eek: Svašta :) :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 ko sm podiral MOJ star skedenj ni blo nč takega noter, samo prah, in trhli plohi pa en kup šare tipa "strojan" :glare: :angry: niti kake ročne bombe s prve vojne ne... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 U jebemti, tole pa je terna. Samo bi bilo pa življensko delo vse tole obnovit. Ampak bi pa duši delo dobro. Za takšnole zadevo se grem pa takoj za avtomehankarja izučit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Dobr je kupo tip ja :worship: Js bi si ene 3 al pa 10 zbral pa jih zrihto, druge pa prodal :OK: Ampak res, vsa čast ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANI_S Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Jst nebi prodal niti prha, ki je na njih! :OK: Bi pa razmislu o odprtju muzeja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 o matr :eek: :eek: :eek: :eek: tole pa je nekej :blink: le kaj bi/bo reku prvotni lastnik k bi/bo zvedu :hmm: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Temu pa ne bo potrebno več delat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Temu pa ne bo potrebno več delat kaj ne, si predstavljaš da moreš vse te avte oprat in posesat :lol1: no je, če bi bili moji bi pustul službo in to delal brez pritoževanja :whistle: ta je pa res srečkovič :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 zakej mam občutek, da bo ta skedenj pogorel preden bo mogel kaj pametnega naredit iz vse tiste bogatije? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 kaj ne, si predstavljaš da moreš vse te avte oprat in posesat :lol1: no je, če bi bili moji bi pustul službo in to delal brez pritoževanja :whistle: ta je pa res srečkovič :grim Če meni da enega izmed unih mu vse operem pa posesam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 :eek: u porkamadona!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Mark Evans bi ob pogledu na tole doživel orgazem... verjetno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Svetovno odkritje!Da je le srečen zraven vsega tega, mu želim. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Bomba :OK: To pa je srečko :D Da sn jaz na njegovem mestu... bi menjal ta kup rje za Ducatija 1098 pa MV Agusto F4 :lol1: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 temu kar ti praviš kup rje, je čisto zlato .) če vse te avtomobile pravilno unovčiš, bi kupu firmo ducatijevo .) (mogoče mal pretiravam, ampak ne dost :rolleyes: ) tko kto un vic: vprašajo kolk časa rab janša za enga mercedesa, pa reče "hja...ene pou leta, pa ga mam", pa vprašajo drnovška, pa reče "hja...kšn mesec, dva, pa je moj", pol pa prašajo jankoviča, pa reče: "hmm...kšno leto, leto pa pou največ", pa reče novinar: "kako pa to, da tako dolgo?" pa mu jankovič odgovori: "ja...veste...mercedes je le velika firma" ...verjetno že slišal, ampak mi je pršov lih na pamet :) ....off topic :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Temu se reče dober nakup :grim Da vsaj ne bo naredu kaj neumnega s telimi avteki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 res kup zlata :kva2: , mislm, da to ni ponesreči odkril ampak je vedel kaj je tam notri :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Da vsaj ne bo naredu kaj neumnega s telimi avteki. In zakaj to tebe skrbi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 In kaj tebe? Kje piše, da nista v sorodu? :? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 (popravljeno) temu kar ti praviš kup rje, je čisto zlato .) Jaz sem se hecal in nisem resno mislil "kup rje." Bi tudi sam bil zeloooooo vesel, če bi našel kaj takšnega okrog svoje hiše :P Popravljeno Februar 23, 2007. Popravil Brodar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 :naughty: začni kopat, kaj veš...tud to so počel...al pa na motor, pa gas po vas, pa motorko sabo, pa v skednje vdirat :OK: :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se