Vanga Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Skoraj vedno pri tem ko surfam po Motosvetu igra radio, napiši naslov in izvajalca pesmi, katero trenutno poslušaš medtem ko prebiraš forum. Jaz trenutno poslušam: Metallica - Nothing else Matters :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Skoraj vedno pri tem ko surfam po Motosvetu igra radio, napiši naslov in izvajalca pesmi, katero trenutno poslušaš medtem ko prebiraš forum. Jaz trenutno poslušam: Metallica - Nothing else Matters :yea2: taka tema že obstaja in sicer z naslovom Kaj pa glasba? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 21, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Takole, ko hodim po zborih in poslušam bende in muziko, ki jo vrtijo me zanima ali bikerji dejansko poslušajo vsi enako glasbo ali se motim ? Torej na plano z vašimi glasbenimi okusi. hotschko Hotscho je v prvem postu napisal tole kaj piše zgoraj, v temi ''Kaj pa glasba'', tako da malo le razmisli, kaj je hotel on in kaj bi želel jaz.On je hotel, da povemo kakšni so glasbeni okusi, jaz pa želim s to temo, to kar sem napisal:katero pesem TRENUTNO poslušaš medtem ko prebiraš forum. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 brnenje pokvarjenega ventilatorja na moji stari škatli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 21, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Red Hot Chilli Peppers - Californication Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Vlado Kreslin : Še je čas, da izvem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Hotscho je v prvem postu napisal tole kaj piše zgoraj, v temi ''Kaj pa glasba'', tako da malo le razmisli, kaj je hotel on in kaj bi želel jaz.On je hotel, da povemo kakšni so glasbeni okusi, jaz pa želim s to temo, to kar sem napisal:katero pesem TRENUTNO poslušaš medtem ko prebiraš forum. :naughty: ja ampak se v tisti temi klub temu piše kaj se trenutno posluša .) on topic: oldies the pretenders - walkin on sunshine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 21, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 21, 2007 Admini zaklente, amen. :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Februar 21, 2007 Deli Objavljeno Februar 21, 2007 JAGODE IN ČOKOLADA R&B Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 REM - Man On The Moon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave