Jože B. Objavljeno Februar 22, 2007 Deli Objavljeno Februar 22, 2007 Pri mrzlem motorju (če stoji teden ali več) mi pogosto zalije svečko, ko ga vžigam.Drugače pa nimam nobenih drugih problemov.(hvala k....) Kaj mislite da bi bil vzrok? Hvala za odgovore. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Runner_Tuner Objavljeno Februar 24, 2007 Deli Objavljeno Februar 24, 2007 Preveri uplinjač, možno je da imaš malo preveliko dizo, ali pa zrak ni prav naravnan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jože B. Objavljeno Februar 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2007 Zgleda da bo res nekaj z uplinjačem, kajti kadar je mrzu motor , ga moram vedno vžigati s precej gasa, drugače ne vžge.Pa nekaj sekund ga mal duši, kot star moped k ma mešanico prehudo. Zanimivo pa je da pri toplem ni nobenega problema. A je možno, da ko motor stoji dalj časa, dobi preveč olja in zato ful kadi k ga vžgem, nato pa je ok? Ali pa je krivo olje? Koliko olja približno porabite na 100 ali 1000 km? Meni je letos porabil 6 litrov za 6000 km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jože B. Objavljeno Februar 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2007 Pardon! Lani mi je porabil 6 litrov olja za 6000 km! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se