Alla Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Cigarete, Furi, cigarete!¨ B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Js bom zlo fajn zdržal, pa cote mi ne bodo več smrdele!! :OK: :OK: Kmal bo dva meseca brez cigareta in potem bo v gostilni ob pivu lažje zdržat brez cigareta. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 vredu bo ker bom lahko šel z malim na pir, zdaj ga striktno ne vodim v prostore kjer se kadi torej tudi gostilne odpadejo dokler ne bo odprtih teras. ker sva z mojo oba kadilca tudi doma ne kadimo ampak imamo posebno kadilnico. bo pa jeba hodit ven na čik v gostilnah ampak bodo tudi prednosti, ki jih je nakazal KeC. marginalci bomo lažje komunicirali :grim edino sranje bo jutranja kava in časopis brez cigareta :blink: pa to je ko goveja juha brez govedine - se pravi voda :glare: no verjetno bom skadil manj kar niti ni tako slabo, čeprav še vedno ne verjamem da bo zakon hitro zaživel v praksi :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Cigarete, Furi, cigarete!¨ B) Eh... :slap: Vse okej, torej... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Kadilci kva pravte kok bomo kaj po lokalih,k naumo smel kadit ob pijački? :BUA: Česa se ne bo smelo kaditi? :blink: 1. Cigaret 2. Cigar 3. Pojočih zadevc 4. A se bo prepoved nanašala samo na neumne moške in grde ženske? 5. Ostalo Nič ne razumem!!! :cry: [attachmentid=92686] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Važn.......da mi čika na jutranjem sekretu ne prepovejo :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 se sploh ne obremenjujem,bo kar bo in kukr bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 A bo na motozborih tud prepoved kajenja :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 seveda. :grim nobenih burnout-ov vec. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Važn.......da mi čika na jutranjem sekretu ne prepovejo :blush: a si sigurn, da ne bojo :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Noup.. Nimajo in ne smejo imet :grrr Ko bodo izumili cigarete, ki ne bodo oddajali absolutno nobenega dima v zrak, pa bodo to imeli.. 'Till then.. :grrr :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Uparjevalnik / voporizer?! :OK: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 tolk bom pršparu,da bom spet lohk nov motor kupu :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Marec 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Česa se ne bo smelo kaditi? :blink: 1. Cigaret 2. Cigar 3. Pojočih zadevc 4. A se bo prepoved nanašala samo na neumne moške in grde ženske? 5. Ostalo Nič ne razumem!!! :cry: [attachmentid=92686] Ghibli kje si pa tega modela najdu,ta pa če ne da 4 RIZLE skup ni nič naredu,saj včas je blo tko,se ga spomnim,k smo bli več skup. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 bomo že kako :grim če smo vojno preživel, bomo pa tud en zakon :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Sploh ne vem kaj nekadilci serete v tej temi :doze: Preberte si naslov :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Sploh ne vem kaj nekadilci serete v tej temi :doze: Preberte si naslov :closedeyes: Nalov teme je: Kok bomo kej po lokalih, brez tobaka. Jaz, nekadilka lahko prav tako odgovorim na to-več ko prej. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Nalov teme je: Kok bomo kej po lokalih, brez tobaka. Jaz, nekadilka lahko prav tako odgovorim na to-več ko prej. :) :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 nekateri kadilci sploh ne bodo sli v lokal zdaj lahk vsaj mirno pokadi in pacas spije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 (popravljeno) Nalov teme je: Kok bomo kej po lokalih, brez tobaka. Jaz, nekadilka lahko prav tako odgovorim na to-več ko prej. :) Ja samo avtor teme ne sprašuje nekadilcev. Kot bi it odprla temo, katere vložke uporabljate. Pa bi se tipi začel oglašat, da nobenih :doze: Da odgovorim navprašanje. Na 5 minutno kavico ob 7:00 ne bom več hodil, drugače pa verjetno nič manj. Popravljeno Marec 1, 2007. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 (popravljeno) Ja samo avtor teme ne sprašuje nekadilcev. Kot bi it odprla temo, katere vložke uporabljate. Pa bi se tipi začel oglašat, da nobenih :doze: Sm kje spregledala, da avtor teme NE sprašuje nekadilcev oz. da lahko v temi odgovarjajo izključno samo kadilci :blink: Mislim da ne :grrr P.S. Ne uporabljam vložkov, ampak tampone :P Popravljeno Marec 1, 2007. Popravil First Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Jaz jih pa ne :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 (popravljeno) Jaz pa, Always... :lol1:...... sem jih imel v Turčiji zraven... :yes: Popravljeno Marec 1, 2007. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 P.S. Ne uporabljam vložkov, ampak tampone :P Zadnje cajte jih nekam lažje vstavljaš, a ne da? :P Pa brez zamere, hec mora bit. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 kaj imajo pa tamponi s tobakom in s tem kok časa bomo vrč oz.manj po lokalih?? :hmm: :blink: :blink: :blink: :blink: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se